Pa nisam jos sklepao nijednu sa foruma..
Nije da ne bih, ali sve su daleko od mene..
Moderators: spacebound, Duminjo

Pa iz kakvog iskustva onda pričaš ko se gdje tareanimals wrote: 28 Apr 2020, 15:34Pa nisam jos sklepao nijednu sa foruma..
Nije da ne bih, ali sve su daleko od mene..![]()

Pa znam, prije sam bio na chatovima..Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 15:35Pa iz kakvog iskustva onda pričaš ko se gdje tareanimals wrote: 28 Apr 2020, 15:34
Nije da ne bih, ali sve su daleko od mene..![]()
![]()

Mah .. ta znanja na osnovu ovoga ili onoga ...animals wrote: 28 Apr 2020, 15:36Pa znam, prije sam bio na chatovima..
i znam, iz iskustva, jer sam tamo puno zena okrenuo..
ovdje , nije puno drugacije...

Ja pricam iz svog iskustva..Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 15:38Mah .. ta znanja na osnovu ovoga ili onoga ...animals wrote: 28 Apr 2020, 15:36
Pa znam, prije sam bio na chatovima..
Znam i ja ljudi o kojima se priča da su jebali po' foruma a nikog uživo sa foruma nisu ni upoznali. Tako da te priče: znam, sve je to isto, priča se, ovo - ono, mačku o rep.
A i nek' se ljudi taru, zdrao je to.

Nisam ja ni pomislila da govoriš o meni.animals wrote: 28 Apr 2020, 15:40Ja pricam iz svog iskustva..Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 15:38
Mah .. ta znanja na osnovu ovoga ili onoga ...
Znam i ja ljudi o kojima se priča da su jebali po' foruma a nikog uživo sa foruma nisu ni upoznali. Tako da te priče: znam, sve je to isto, priča se, ovo - ono, mačku o rep.
A i nek' se ljudi taru, zdrao je to.
ni iz icijeg drugog...vjeruj mi na rijec, nikad nisam lagao...
ne mora znaciti, da si ti bila sa nekim, ali ima ih puno, koje jesu, ili koji jesu...
jer ovo je kao i chat...
Znaci, .... listao si "Playboy", ... okrenes novu stranicu, i racunas, ... okrenuo novu zenu.animals wrote: 28 Apr 2020, 15:36Pa znam, prije sam bio na chatovima..

Ma nisam nikad upro prstom u nekoga..Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 15:42
Nisam ja ni pomislila da govoriš o meni.
Nego da su te priče suvišne. Ko hoće da o tome bude otvoren poput Sibile, nek' bude![]()
Al' niko ne bi trebao pričat o tome šta misli da drugi rade, jer ... ne znamo, koliko god smo ubjeđeni da znamo.
![]()

Pa ako ti nisi, nisam ti ja kriv..
Djecak, .... Allaha ti, idi pred ogledalo i istisci bubuljice.

Hvala na djecak, da sam bogdom pa makar i nevin..Pape wrote: 28 Apr 2020, 15:57Djecak, .... Allaha ti, idi pred ogledalo i istisci bubuljice.animals wrote: 28 Apr 2020, 15:47
Pa ako ti nisi, nisam ti ja kriv..
jbg..frustracija je jebena stvar..
ne bi zelio da idemo dalje u off, zavrsimo na ovome...![]()
Sta te tjera da bez ikakve osnove od ovog, ili bilo kojeg forumskog druzenja, tvrdis da je to kupleraj?
I ako postoje takve relacije izmedju nekih, sta ti imas od toga da gledas ciji je u cijoj?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nevin si sve dok se ne dokaže suprotnoanimals wrote: 28 Apr 2020, 16:09Hvala na djecak, da sam bogdom pa makar i nevin..Pape wrote: 28 Apr 2020, 15:57
Djecak, .... Allaha ti, idi pred ogledalo i istisci bubuljice.![]()
Sta te tjera da bez ikakve osnove od ovog, ili bilo kojeg forumskog druzenja, tvrdis da je to kupleraj?
I ako postoje takve relacije izmedju nekih, sta ti imas od toga da gledas ciji je u cijoj?![]()

Pred zakonom jesam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 14:08 Samo vi čitajte ove članke, ima da vam daju, svaki dan druga.

Nema od toga nista.MunDZi wrote: 28 Apr 2020, 16:03 Znaci nije Hani dzaba sparivo forumase.
Fudooooooooooooooooooooo.
Haman se moramo trat.![]()

Svaka ti cast.Sibila wrote: 28 Apr 2020, 13:44 ja sam tip koji tamnom mrkom muskarcu dam brzinom svjetlosti.
a i sa ostalim ...doduse....smedji idu isto bez puno pokusaja truda itd.ali cu da ofo ono..
obzirom na sve obzire i klince...
i nadavala sam se ...ali jacih od mene ima to tvrdim...kojom brzinom ..kolicinom..bla bla..
bjezi ba i sredina i okolina i sud i sve....
ali sa 40 god.zivota ja sibila ta i ta kad ti bolan kazem ne ja to ne radim da te izazivam drazim .. itd.
vec jer ne zelim jer mi se nisi svidio itd..
jos plus ako mi se taj mrk gaaaaadno dopao sta bolan ja njemu pomolim se .
da brzinom svjetlosti ..
samo kaze...iliti naredi.
istinu rekoh uz malo karikiranja...