U kojem slucaju bi oprostili prevaru partneru ?
Moderator: spacebound
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: U kojem slucaju bi oprostili prevaru partneru ?
Neka, duplo bolje drzi. Karma is ultimo bitch!
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Veca wrote:...ja samoj sebi nisam mogla oprostiti,pa vi sad' kontajte,bil' il' ne bil'!

Ma meni je ovo plafon!

Ja sam više nego uvjeren da je Veca čestita i poštena žena koja si baš zbog toga može priuštit komociju da se vako zeza. Ona je ovom šalom rekla SVE! Da je moja i da ju (nekim nemogućim scenarijem) prevarim, ja bi se ubio prije neg bi joj došo kući.
Svaka čast Veco, nasmijala si me do suza.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23464 times
- Been thanked: 6172 times
- Status: Online

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
U svakom.
Ako partnere posmatramo kao ljude a ne kao ličnu imovinu lako je doći do zaključka da se nema tu šta puno zamjeriti.
Prvo smo u glavu zavrtili neku zaljubljenost i ljubav na sasvim subjektivnim i racionalno neodbranjivim osnovama, a onda je to prešlo i u sasvim subjektivni zakon da smo bogom dani za njih i da nema nista drugo na dunjaluku za njih osim nas samih.
Svaki čovjek stremi slobodi, a prevara je način da se čovjek oslobodi emotivnih okova.
Sloboda Insanu!!!
Ako partnere posmatramo kao ljude a ne kao ličnu imovinu lako je doći do zaključka da se nema tu šta puno zamjeriti.
Prvo smo u glavu zavrtili neku zaljubljenost i ljubav na sasvim subjektivnim i racionalno neodbranjivim osnovama, a onda je to prešlo i u sasvim subjektivni zakon da smo bogom dani za njih i da nema nista drugo na dunjaluku za njih osim nas samih.
Svaki čovjek stremi slobodi, a prevara je način da se čovjek oslobodi emotivnih okova.
Sloboda Insanu!!!
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9589 times
- Been thanked: 11338 times
ISKUSTVA NEVJERNIH SUPRUGA: "Ostavila sam ljubavnika. Poslao je snimke našeg seksa mom mužu"
Žene i muškarci iz cijelog svijeta na aplikaciji Whisper progovorili su prvi put o svojim zabranjenim ljubavnim vezama i načinima na koje su završili.
Jedna žena otkrila je da je svom ljubavniku zatajila da je trudna, jer je on u tom trenutku obnavljao bračne zavjete sa svojom suprugom.
Ovo su njihova priznanja:
"Bila sam u seksualnoj vezi s kolegom dvije godine. Uvjerila sam se da je to ozbiljna veza. Kad smo prekinuli, ostavio je suprugu zbog mlađe žene. Ne mene!"
"Godinu dana bila sam u vezi s oženjenim muškarcem. Prošlog mjeseca je prekinuo sa mnom, jer obnavlja bračne zavjete sa suprugom. Bojim se reći mu da sam dva mjeseca trudna i da želim zadržati bebu."
"Prekinula sam tajnu vezu s ljubavnikom. Poslao je fotografije i snimke našeg seksa mom mužu."
"Ja sam domaćica i majka te sam u tajnoj vezi s drugom ženom. Nedavno je prekinula sa mnom. Slomljena sam."
"Bio sam u vezi sa prijateljevom suprugom, prekinuli smo kad je morala ići pobaciti. Pravimo se da ništa nije bilo."
"Bila sam u vezi sa šefom, bila je to predivno intenzivna veza. Zaljubili smo se i to nas je uplašilo. Prekinuli smo, a on je tražio premještaj u drugi dućan. Godinama kasnije i dalje mi nedostaje."
"Konačno sam prekinula aferu s oženjenim muškarcem. Želim reći njegovoj supruzi da je aktivan korisnik stranica za upoznavanje i seks sa strancima."
"Prekinula sam vezu sa podređenim. Shvatila sam da se zaljubljujem. Sad sjedi metar i pol od mene, ovo je mučenje."
"Bio sam prije nekoliko godina u vezi s udanom ženom, a onda se zbog svega razvela. Bilo bi me briga da nije riječ o majci mog najboljeg prijatelja. On i njegov otac još ne znaju da se sve dogodilo zbog mene."
"Cura je na mom Facebooku vidjela da sam drugoj ženi izjavio ljubav. Prekinuo sam aferu. Stvarno nisam htio da sazna za to. Što sad da radim?"
"Prekinula sam aferu i osjećam se kao da ne smijem biti tužna niti mi taj tip smije nedostajati, jer ionako nisam smjela biti s njim."
"Kad sam prekinula s oženjenim tipom, javila sam njegovoj supruzi da ima novu ljubavnicu."
Žene i muškarci iz cijelog svijeta na aplikaciji Whisper progovorili su prvi put o svojim zabranjenim ljubavnim vezama i načinima na koje su završili.
Jedna žena otkrila je da je svom ljubavniku zatajila da je trudna, jer je on u tom trenutku obnavljao bračne zavjete sa svojom suprugom.
Ovo su njihova priznanja:
"Bila sam u seksualnoj vezi s kolegom dvije godine. Uvjerila sam se da je to ozbiljna veza. Kad smo prekinuli, ostavio je suprugu zbog mlađe žene. Ne mene!"
"Godinu dana bila sam u vezi s oženjenim muškarcem. Prošlog mjeseca je prekinuo sa mnom, jer obnavlja bračne zavjete sa suprugom. Bojim se reći mu da sam dva mjeseca trudna i da želim zadržati bebu."
"Prekinula sam tajnu vezu s ljubavnikom. Poslao je fotografije i snimke našeg seksa mom mužu."
"Ja sam domaćica i majka te sam u tajnoj vezi s drugom ženom. Nedavno je prekinula sa mnom. Slomljena sam."
"Bio sam u vezi sa prijateljevom suprugom, prekinuli smo kad je morala ići pobaciti. Pravimo se da ništa nije bilo."
"Bila sam u vezi sa šefom, bila je to predivno intenzivna veza. Zaljubili smo se i to nas je uplašilo. Prekinuli smo, a on je tražio premještaj u drugi dućan. Godinama kasnije i dalje mi nedostaje."
"Konačno sam prekinula aferu s oženjenim muškarcem. Želim reći njegovoj supruzi da je aktivan korisnik stranica za upoznavanje i seks sa strancima."
"Prekinula sam vezu sa podređenim. Shvatila sam da se zaljubljujem. Sad sjedi metar i pol od mene, ovo je mučenje."
"Bio sam prije nekoliko godina u vezi s udanom ženom, a onda se zbog svega razvela. Bilo bi me briga da nije riječ o majci mog najboljeg prijatelja. On i njegov otac još ne znaju da se sve dogodilo zbog mene."
"Cura je na mom Facebooku vidjela da sam drugoj ženi izjavio ljubav. Prekinuo sam aferu. Stvarno nisam htio da sazna za to. Što sad da radim?"
"Prekinula sam aferu i osjećam se kao da ne smijem biti tužna niti mi taj tip smije nedostajati, jer ionako nisam smjela biti s njim."
"Kad sam prekinula s oženjenim tipom, javila sam njegovoj supruzi da ima novu ljubavnicu."
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1425 times
Oprostio bih joj kad bi mi umjesto kile pečenja donijela dvije

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2548 times
- Been thanked: 4403 times
Prekinula sam aferu i osjećam se kao da ne smijem biti tužna niti mi taj tip smije nedostajati, jer ionako nisam smjela biti s njim.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21891 times
- Been thanked: 19943 times
ha? ovo ne kontam
ha? ovo ne kontam
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1425 times
Nc ... u CIPS-u .... mijenjaju osobna dokumenta

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Rade zajedno.MarlboroGold wrote: 17 Aug 2020, 10:32 "Prekinula sam vezu sa podređenim. Shvatila sam da se zaljubljujem. Sad sjedi metar i pol od mene, ovo je mučenje."
ha? ovo ne kontam
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jesam li ja jedini koji se napalio na te tekstove 

Svi mi se morete obratit
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 266 times
Bas me ovo nesto nasekiralo ... shvatio sam da ako sam slobodan mater mog jarana ce se razvesti zbog mene, a ako se ozenim ljubavnica ce me cinkarit' zeni. 

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Nadam se da nećemo čitati i vašu zbirku priznanja 

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
okrutna osveta
okrutna osveta

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27039 times
- Been thanked: 31014 times
U slucaju da ga pregazi vlak
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9589 times
- Been thanked: 11338 times
Odlično.