Dekolte
Re: Dekolte
Meni su bas zenstvene i lijepe sa zatvorenim dekolteom, kao tajanstveno, a ono otkriveno odmah sve vidis skoro a nekad zna biti da uopste se ne zeli ni drugi pogled baciti [emoji85]
Kako tko....i deseti i tridesetiElsa wrote:Meni su bas zenstvene i lijepe sa zatvorenim dekolteom, kao tajanstveno, a ono otkriveno odmah sve vidis skoro a nekad zna biti da uopste se ne zeli ni drugi pogled baciti [emoji85]
No slažem se...ima i draži te ženstevnosti i u zatvorenom, zakopčanom...
Još uvijek je, da je važnije kako tko zna nositi odjeću...ide li na taj karakter itd
Isti komadi odječe mogu odavati sasvim drukčiji dojam na dvije žene...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
- Status: Offline
... ne preferiram dekoltee i nisam nikad', ja licno volim vise, malo ledja pokazati ili rame! ...jah, i nogice kroz rupice! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Jes , onaj ko zna svoj style koji odgovara ne moze da pogrijesi otvoreno ili zatvoreno bude nebitno. Samo u vecini slucajeva malo ko gleda realno na svoju nosnju jer trenutna moda i ne stoji bas svakom tipu osobe
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
- Status: Offline
...ja licno, trenutne mode ne ebem ni 1%, imam svoju modu u ormarima i sve po volji! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)