Kako je prosli mjesec projurio..
Helemnejse Čestitke dragoj LejlaMo

i LaMorena

Pošto sam dislociran, moj je prijedlog da se uzajamno počastite, i treću šampitu pojedete popola u moje imelejlamo wrote: 01 Dec 2019, 10:27 Tenk ju, pipl![]()
Lanči, super ti je bila ova pod rednim br. 4, njoj sam i dala maksimalan br. bodova, ali ova trojka ima tako neku posebnu atmosferu i baš je ostavila poseban utisak na mene.![]()
Morena, idemo nas dvije kod tog ramiza![]()
fakat, nijednog muškarca da uzme učešće, a sve naki fotografistorm wrote: 01 Dec 2019, 09:04
Dalje su se poredale...da, mogu reći poredale, jer uglavnom forumašice još šalju fotografije i zahvaljujem vam
Jesam ja, ali me bilo stid ponoviti
Isto grudva snijega ili tako nešto
Ma bezze, ali eto za broj.
Tako moj život izgleda... Dobar nijet, ali userem na krajulejlamo wrote: 01 Dec 2019, 11:54 mislila sam glasati, ali se vala nisi potrudio da tu svjetlost dotjeraš,jedva se vidjelo šta je, ali je tema pogođena
put do džehenema popločan je dobrim nijjetima
Hvala,mislila sam se doista dali da ucestujem ovaj put,nekako nisam bila sigurna dali uopste slike su za ove teme,ali strucni ziri je potvrdio da su ok onda hajd reko neka budelejlamo wrote: 01 Dec 2019, 10:27 Tenk ju, pipl![]()
Lanči, super ti je bila ova pod rednim br. 4, njoj sam i dala maksimalan br. bodova, ali ova trojka ima tako neku posebnu atmosferu i baš je ostavila poseban utisak na mene.![]()
Morena, idemo nas dvije kod tog ramiza![]()
Nisi mislila reći dzenneta?