Kad je umro Celo, umrlo je i Sarajevo.
Moderator: Krokodil Behko
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1509 times
- Been thanked: 1403 times
- Status: Offline
Re: Kad je umro Celo, umrlo je i Sarajevo.
Meni je Juka bio zakon kad je došao u MO. 

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13958 times
- Been thanked: 23062 times
Jedina ti na temi pises protiv Cele
Et nek ti je sad onaj Facho tiktok glavni
Dozvolite da se obratimo
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12996 times
- Been thanked: 13987 times
Svaki al svaki grad na dunjaluku ima svoje dobre I lose momke, kako je bilo na pocetku rata I znamo I ne znamo do u detalje jedno sto smo svi bili zateceni situacijom, sokirani, puni straha jer desavalo nam se najgore, rat.
Ti neki su se izdvajali neki po losem neki po dobrom a neki malo tamo malo vamo. Cijenim I klanjam se do poda ko je ista dobro I pozitivno uradio za moj grad, domovinu. Vec sam pisala al opet ponavljam za mene svaka osoba koja jer provela rat u BiH heroj od sehida, boraca, ranjenika, stanovnistva
pricati o samo jednoj osobi nije fer, jedne uzdizati druge zaboraviti takodje, tema sama po sebi bezveze, Sarajevo umrlo nije niti ce!
Sarajevo je glavni Grad sami tim je centar politike (uzasne) za cijelu BiH, centar zbivanja kulturnih, sportskih dogadjanja ali I grad sa svojim stanovnicima, dobrim ljudima koji zive za taj grad I vole ga isto kao I ostatak BiH ali nee oni su sarajlijice, grad je kasaba, nista ne valja, neradnici... I kako sve ne hvale sve sto je vezano za taj grad I njegove stanovnike.
Sarajevo jeste tamo gdje je nekad bilo I bice
Ti neki su se izdvajali neki po losem neki po dobrom a neki malo tamo malo vamo. Cijenim I klanjam se do poda ko je ista dobro I pozitivno uradio za moj grad, domovinu. Vec sam pisala al opet ponavljam za mene svaka osoba koja jer provela rat u BiH heroj od sehida, boraca, ranjenika, stanovnistva
Sarajevo je glavni Grad sami tim je centar politike (uzasne) za cijelu BiH, centar zbivanja kulturnih, sportskih dogadjanja ali I grad sa svojim stanovnicima, dobrim ljudima koji zive za taj grad I vole ga isto kao I ostatak BiH ali nee oni su sarajlijice, grad je kasaba, nista ne valja, neradnici... I kako sve ne hvale sve sto je vezano za taj grad I njegove stanovnike.
Sarajevo jeste tamo gdje je nekad bilo I bice
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2794 times
- Been thanked: 23120 times
Vjeruj meni kad ti kazem i klimaj glavom.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25509 times
- Been thanked: 26012 times
Ma koga briga sta masnjaca maca prica..
Njegovo je da prica viceve i bude voditelj nekog show programa za cije gledanje se mozak mora ugasit..
Njegovo je da prica viceve i bude voditelj nekog show programa za cije gledanje se mozak mora ugasit..
dream of spring...
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2794 times
- Been thanked: 23120 times
immuno wrote: 31 Aug 2023, 18:50 Svaki al svaki grad na dunjaluku ima svoje dobre I lose momke, kako je bilo na pocetku rata I znamo I ne znamo do u detalje jedno sto smo svi bili zateceni situacijom, sokirani, puni straha jer desavalo nam se najgore, rat.
Ti neki su se izdvajali neki po losem neki po dobrom a neki malo tamo malo vamo. Cijenim I klanjam se do poda ko je ista dobro I pozitivno uradio za moj grad, domovinu. Vec sam pisala al opet ponavljam za mene svaka osoba koja jer provela rat u BiH heroj od sehida, boraca, ranjenika, stanovnistvapricati o samo jednoj osobi nije fer, jedne uzdizati druge zaboraviti takodje, tema sama po sebi bezveze, Sarajevo umrlo nije niti ce!
Sarajevo jeste tamo gdje je nekad bilo I bice![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12996 times
- Been thanked: 13987 times
HAVANA wrote: 31 Aug 2023, 18:53immuno wrote: 31 Aug 2023, 18:50 Svaki al svaki grad na dunjaluku ima svoje dobre I lose momke, kako je bilo na pocetku rata I znamo I ne znamo do u detalje jedno sto smo svi bili zateceni situacijom, sokirani, puni straha jer desavalo nam se najgore, rat.
Ti neki su se izdvajali neki po losem neki po dobrom a neki malo tamo malo vamo. Cijenim I klanjam se do poda ko je ista dobro I pozitivno uradio za moj grad, domovinu. Vec sam pisala al opet ponavljam za mene svaka osoba koja jer provela rat u BiH heroj od sehida, boraca, ranjenika, stanovnistvapricati o samo jednoj osobi nije fer, jedne uzdizati druge zaboraviti takodje, tema sama po sebi bezveze, Sarajevo umrlo nije niti ce!
Sarajevo jeste tamo gdje je nekad bilo I bice![]()
![]()
Hvala Havana
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Bitan je onaj detalj kad mu je nenad fejs reko da za hljeba nece imat, ni on ni dijete muironman wrote: 31 Aug 2023, 18:52 Ma koga briga sta masnjaca maca prica..
Zbog neke glupe zajebancije na tv
I da nije bilo Cele, sjebo bi cojeka
E to je ono sto danas Sarajevo vise nema
Ako ti se nenad natovari na kosti, mrtav si
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9199 times
Kakve bolan glupe zajebancije? Žena dobila spor na sudu. Obična, pristojna, o sebi pri sebi žena pośla na pijacu i neki kreten je, na Macin nagovor, uhvati za guzicu i sve se to emituje u nekoj emisiji. Haj zamisli da se to desilo tvojoj mami.Fuddo wrote: 31 Aug 2023, 18:58Bitan je onaj detalj kad mu je nenad fejs reko da za hljeba nece imat, ni on ni dijete muironman wrote: 31 Aug 2023, 18:52 Ma koga briga sta masnjaca maca prica..
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nike zbog togaZana wrote: 31 Aug 2023, 19:21Kakve bolan glupe zajebancije? Žena dobila spor na sudu. Obična, pristojna, o sebi pri sebi žena pośla na pijacu i neki kreten je, na Macin nagovor, uhvati za guzicu i sve se to emituje u nekoj emisiji. Haj zamisli da se to desilo tvojoj mami.Fuddo wrote: 31 Aug 2023, 18:58
Bitan je onaj detalj kad mu je nenad fejs reko da za hljeba nece imat, ni on ni dijete mu
Vec zbog toga sto je ismijavao neku glupost na kofol dnevniku
I fink kaze da niko nikog nije pipno
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina
Jel vjerujeś Maci ili meni?Fuddo wrote: 31 Aug 2023, 19:22Nike zbog togaZana wrote: 31 Aug 2023, 19:21
Kakve bolan glupe zajebancije? Žena dobila spor na sudu. Obična, pristojna, o sebi pri sebi žena pośla na pijacu i neki kreten je, na Macin nagovor, uhvati za guzicu i sve se to emituje u nekoj emisiji. Haj zamisli da se to desilo tvojoj mami.
Vec zbog toga sto je ismijavao neku glupost na kofol dnevniku
I fink kaze da niko nikog nije pipno
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ne vjerujem nenadu fejsu tv vise nista.
Nisi ti fejs tv
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 23777 times
- Been thanked: 10299 times
Koliko se sjećam imao je neku emisiju sa takvim fazonima, kao reakcije ljudi su trebale biti smiješneZana wrote: 31 Aug 2023, 19:21Kakve bolan glupe zajebancije? Žena dobila spor na sudu. Obična, pristojna, o sebi pri sebi žena pośla na pijacu i neki kreten je, na Macin nagovor, uhvati za guzicu i sve se to emituje u nekoj emisiji. Haj zamisli da se to desilo tvojoj mami.Fuddo wrote: 31 Aug 2023, 18:58
Bitan je onaj detalj kad mu je nenad fejs reko da za hljeba nece imat, ni on ni dijete mu
A fazoni bezveze
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22040 times
- Been thanked: 20096 times
Ma Maca je kreten. Jeste inteligentan i to, ali je lik kreten.
Sjećam se kad je jednom bio u diskoteci u Tuzli (Roma). Počeo srati, neke šanerske zajebancije, dobacivanja raji, ženama... ustaše sa 4-5 stolova ljudi i zajedno ga iznesoše iz diskoteke i baciše kao vreću cementa
Sjećam se kad je jednom bio u diskoteci u Tuzli (Roma). Počeo srati, neke šanerske zajebancije, dobacivanja raji, ženama... ustaše sa 4-5 stolova ljudi i zajedno ga iznesoše iz diskoteke i baciše kao vreću cementa
- Zana
- Gospođetina
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6892 times
sjecas se da je juki stara vazda pitu donosila za rucak kad je konobar bio kod penzionerskog..HAVANA wrote: 31 Aug 2023, 18:52Vjeruj meni kad ti kazem i klimaj glavom.![]()
Znam ih ja sve od prije rata a i u ratu. A on je odavde otjeran, ponizen i popisan... Neuracunljiv kakav je uvijek i bio, napravio je sto je napravio. A i njegova jedinica je imala jako dobrih momaka sa zaslugama i dosta poginulih u pocetku rata u sarajevu. On ko on, dalabu nacrtana, vazda bio. Celo je ljudina za njega. A koliko jebeniji da ne govorimo...I celi je igranka bila, ni ubit ga nisu uspjeli, a on im se vratio tu da zivi, na megdan. Nije zdusio ko juka i jeo govna i trazio zastitu... Ako govorimo o bas jebenim ljudima i velikim mudima, ismet, ramiz i zika su za filma snimit. Da, kriminalci ali ljudi vazda o njima i price pricaju i filmove snimaju.Jeben je i joja s desetog bio al on nije nikom interesantan, nit ga je ko znao.A takvih je mnogo. Radan covjek i obican...
A i slomio me tvoj juka ispred bb-a 1988 godine sa svojim smetljarima, nikad mu halalit necu
![]()
![]()

sjecas se kad gugici maksuzija naprave manji problem, samo da odu kod cele u haps da mu bajram cestitaju i budu par dana sa njim..

- Zana
- Gospođetina
Kakve veze sad on ima? I zaśto? Mislim ne volim ga ni ja viśe al śto je tebe naljutio?
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6892 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja