Fudbalski transferi

Kutak za sportski trenutak
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times
Status: Offline

Re: Fudbalski transferi

Post by fruit »

Ja se nadam novom velikom povratku Čelzija.Abramovič je odriješio kesu a Morinjo zna svoj posao,Mislim da če engleska liga biti puno interesantnija nego ranije.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Poli jučer trenirao sa ostalim Rossonerima,on je sad i zvanično novi igrač Milana,on i Saponara su bili na predstavljanju...
Meni se on čini kao solidno pojačanje... :oo
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9028 times
Been thanked: 5780 times
Status: Online

Post by Mister No »

Bambi wrote:Poli jučer trenirao sa ostalim Rossonerima,on je sad i zvanično novi igrač Milana,on i Saponara su bili na predstavljanju...
Odlično je pojačanje :ooo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust »

Juve il' Partizan :ooo
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Mister No
Has thanked: 9028 times
Been thanked: 5780 times
Status: Online

Post by Mister No »

Dust wrote:Juve il' Partizan :ooo
Bešiktaš :D.
The Dark Side Of The Forum...
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3918 times
Been thanked: 2950 times

Post by Pasaga »

Taj fudbal,taj rang takmicenja uopste nema nista zajednicko sa cistim fudbalom,sportom.
Odavno je to postala jedna naprofitabirnija industrija gdje iskljucivo odlucuje novac.
Rezultati su vecinom namjesteni.
Niti pratima niti me interesuje.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Pasaga wrote:Taj fudbal,taj rang takmicenja uopste nema nista zajednicko sa cistim fudbalom,sportom.
Odavno je to postala jedna naprofitabirnija industrija gdje iskljucivo odlucuje novac.
Rezultati su vecinom namjesteni.
Niti pratima niti me interesuje.
Bitno je da znaš poentu. Zamisli 20 budala trči za jednom loptom a ona dva klipana između one dvije grede, trude se da nedaju lopti da uđe između njih. Pa koja budala izmisli fudbal...Neki neradnik definitivno.
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

nemojte mi te pederske teorije....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Vanja alavanja
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9852 times
Been thanked: 11622 times

Post by Krokodil Behko »

Bambi wrote:Poli jučer trenirao sa ostalim Rossonerima,on je sad i zvanično novi igrač Milana,on i Saponara su bili na predstavljanju...
Ne sjećam se da sam nekada čuo za ta solidna pojačanja :oo
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Krokodil Behko wrote:
Ne sjećam se da sam nekada čuo za ta solidna pojačanja :oo
A dobro,nisu česta tako da rijetko ko čuje za njih :plavi :oo

Keisuke Honda prelazi u Milan najvjerovatnije u januaru... :grana
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Ode Thiago Alcantara u Bayu kod Pepa,meščini. :kafa
Samo sabura
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

Ode Jedvaj u Romu....
Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval »

Mevlunović iz Lokomotive u Turbinu!
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Ronaldov transfer više nije najveći u historiji fudbala

Image

Ronaldoov transfer u Real iz 2009. od 94 milijuna eura više nije najveći u povijesti. Tottenham je Garetha Balea (24) prodao “kraljevskom klubu” za pet milijuna eura više, piše portal 24sata.hr.

Godine 1913. rekordni transfer iznosio je 1500 funti. Toliko je Oldham Athletic platio Manchester Unitedu za Charlieja Robertsa. Inače prvog igrača “vragova” u povijesti koji je zaigrao za englesku reprezentaciju.
Real je sad vlasnik pet najvećih transfera u nogometnoj povijesti. Osim Balea i Ronalda na toj su listi Kaka, Zidane i Figo.
Iako je izgubio rekord, Ronaldo će ostati najplaćeniji igrač “kraljevskoga kluba”. Bale će dobiti 12 milijuna eura plaću, nešto manje nego što to sad ima Ronaldo. Portugalac će uskoro produljiti ugovor i zarađivat će 17 milijuna eura.
Transfer nije zasad potvrdio nijedan klub, ali španjolska Marca piše da je Daniel Levy, predsjednik Tottenhama, pristao na sve uvjete i da će Bale u petak i službeno biti predstavljen kao igrač Reala.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

PRELAZNI ROK UŽIVO: Kaka dvije godine u Milanu, Ozil ipak u Arsenalu

Danas će biti sve završeno kada je u pitanju prelazni rok u evropskom nogometu.

Prva od vodećih liga koja završava transfer aktivnosti je Bundesliga, gdje se akcija završava u 18 sati. U 22 sata transfere završavaju Rusi, a u 23 sata Italijani, Ukrajinci, Grci i Finci.

Do ponoći može da se trguje u Engleskoj, Francuskoj, Holandiji, Danskoj, Austriji i Belgiji.

Prelazni rok već je završen u Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Škotskoj, Švedskoj, Bugarskoj, Švicarskoj...

Milan je danas i službeno potvrdio da se Kaka vratio među "Rossonere" i da je potpisao dvogodišnji ugovor. Kaka će se tako vratiti na San Siro bez odštete i potpisat će dvogodišnji ugovor koji će mu donositi oko 4 miliona eura godišnje zarade.

Mesut Ozil pristao na lične uslove koje mu je ponudio Arsenal i trebalo bi da obavi ljekarske preglede u Njemačkoj, gdje je sa reprezentacijom. Londonski klub će Realu na ime obeštećenja platiti 50 miliona eura, prenosi BBC.

Fabio Borini je na pregledima u Sunderlandu pred dogovor o pozajmici iz Liverpoola, piše Sky Sports.

Premierligaš West Bromwich Albion doveo je na posudbu veznog nogometaša Morgana Amalfitana iz Marseillea, potvrdio je francuski klub. Amalfitano je prije dvije godine došao u Marseille iz Lorienta, a u prošloj je sezoni skupio 26 nastupa u Le Championnatu, te ubilježio jedan pogodak i tri asistencije. Zadovolji li ove sezone u Premierligi, WBA će sljedeće ljeto moći trajno otkupiti njegov ugovor.

West Bromwich Albion je poslao ponudu i Sunderlandu za Stephanea Sessegnona vrijednu šest miliona funti, prenosi Dejli mejl.

Ukoliko Diego Lopez ode u Monaco, kao što je to uradio Falcao, Atletico Madrid će zamjenu naći u Italiji. Juventus će, naime, put Madrida poslati Giovinca.

Bundesligaš Schalke posudio je na godinu dana Eintrachtu iz Frankfurta švicarskog veznog nogometaša Tranquilla Barnettu (28). Nakon sedam godina provedenih u Bayeru iz Leverkusena, Barnetta je lani prešao u Schalke, ali u Gelsenkirchenu se nije uspio nametnuti.

Manchester United sve je dogovorio s Marouaneom Fellainijem, prenose portali, ali još nema zvanične potvrde. Transfer je, navodno, vrijedan 24 miliona funti.
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

haris bukva u ajduka..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Kaka neće još dugo igrati... U Realu je stalno bio na klupi,a mislim da je uprava Milana trebala nekog mlađeg da dovede... Ali naravno,Ricardo je miljenik navijača zbog velike ljubavi prema klubu :cudi Iskreno mi je drago što se vratio,ali trebaju razmišljati i o budućnosti,samo me nervira što Allegri nema povjerenja baš u El Shaarawya,momak je još mlad,treba mu dati više šanse jer zaslužuje,nije klasični napadač,pomaže i u veznom a i u odbrani,tako da mislim da je jako koristan...
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Ja mislim da ce Kaka ponovo zablistat' u Milanu,naravno ne u onoj mjeri kao prije,al' ce itekako pruzati dobre igre u Milanu,nadam se. :djed
Samo sabura
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Genoa za Hajrovića ponudila pet miliona eura

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović napustit će Grasshoppers u januaru i preseliti se u Genovu, prenose mediji u Italiji. Kako se navodi, italijanski klub je za junaka pobjede Bosne i Hercegovine protiv Slovačke u kvalifikacijama ...

... za prvenstvo svijeta u Brazilu, spreman da izdvoji pet miliona eura.

Hajrović ima 22 godine, rođen je u Švicarskoj, odigrao je i jednu prijateljsku utakmicu za taj državni tim, ali se potom predomislio i obukao dres zemlje iz koje su njegovi roditelji.

Debitovao je 6. septembra u porazu protiv Slovačke u Zenici (0:1), ali je samo četiri dana kasnije postigao odlučujući pogodak u pobjedi protiv istog rivala u Žilini (2:1), koji je gotovo izvjesno obezbijedio selekciji BiH istorijski plasman u Brazil.
Post Reply

Return to “Fudbal”