Ja tebi fino rekoh kako se pitanja postavljaju,aj pokusaj kome bilo reci "de tele,trolu itd reci mi zasto..."A sto se tebe Paparaci tice,promaklo ti je par detalja jer si zaslijepljen,bratskom ljubavlju prema ovom cudesnom vjerniku koji nikad...ama bas nikad ne odgovori na pitanje..
mislim daj se saberi..ne pada mi na pamet
Ne,ja sam ustvrdio da covjek koji je odgovoran za to vise puta je gostovao na tv i rekao da slusa rock i muziku,a selefije to ne rade.Osim toga svi su se ogradili od tog zlocina,samo oni koji su nasjeli na Dodikovu politiku o "vehabizmu i terorizmu" i dalje to inputiraju.To je jasno danas svakom objektivnom insanu da je ta prica forsirana samo da se skrene paznja sa cetnickih zlocina i pokusaj da se kako god to izjednaci.Nema sanse,daj bolan urazumi seDakle,tvoj jaran je ustvrdio da je Teroristicki akt u Bugojnu, izvrsio neki rocker..
haha ja nisam aktivan ni neaktivan clan nikakvih skupina i smiri svoju paranoju.Ja sam musliman koji voli svu svoju bracu zvali se oni selefije ili sufije i branicu ih uvjek od zlonamjernih insana,a pogotovu kad znam da nisu krivi ni za sta drugo osim zato jer vole svoju vjeru i nedaju da je ukaljaju ljudi kojima je vjera folklor a ne nacin zivota.Logican slijed desavanja ide ovako.. Posto je aktivni clan vehabijske skupine,otisao je do vodje grupe i pitao ga za sve to.. a on mu je odgovorio da je to ucinio neki rocker,prikrivajuci kako svoju tako i narav i ciljeve svih vehabista u BiH.. Logicno..
Nemam ja zelju nikoga da mijenjam,ja samo nedam da ahmaci ruze moju vjeru .Koga sam ja to smaro po forumu i "prevodio na islam" nek se javi?,Ja hocu reci nekome lijepu rijec upute a do njega je zanima li ga to...i tu je kraj price.Imaju teme islamske i tu se treba govriti sa postovanjem ako vec dodjes,ako ne onda nemas sta ocekivati tu nego odgovor ajetima ,a to sto tebi ne pase tamo dijagnoza za tvoj slucaj,ja ti nisam kriv.Kakvu ja to mrznju sirim Allah ti se smilovao?Ako pisem svoje poglede na svijet i drustvo ,pa valjda ja imam pravo na to kao i svi ?Dosao je tu i misli da ce nekoga promijeniti. Shvatio je ovaj mali forumcic kao mjesto gdje moze siriti mrznju poput onog rockera iz Bugojna.
Moj nacin pisanja nije vrijedjanje po forumima ,niti inace u zivotu jer pas koji laje ne ujeda,ali te mogu isprovocirati da napravis budalu od sebe...iako mi to nije namjera,stvarno
A gdje si ti to procitao da sam ja reko ?!BiH nema mozda 10% vjernika prakticara i niko nikad nije to spomenuo kao realnu opciju tako da su to bablje price.Medjutim to opet ne znaci da vjernici ne smiju braniti serijat kao savrsen zakon za ljudePosto ste i sami ustvrdili da ne postoji serijatski zakon niujednoj muslimanskoj zemlji,otkud vam ta ideja da bi to trebalo biti bas u BiH??
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

i onda oni u dilemi dal da ih prodaju ili da ih oplodjuju.Strasno