Najbolje bi bilo da se držimo najstarijeg zanata, a to ipak nije prostitucija, nego šverc.
Sigurno su to ljudi radili i po pećinama.
Moderator: Krokodil Behko
Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..
Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
.... ma javit ću ti se kad vidim šta i kako ...
![]()
![]()
... pa ...jedna takva firmica,pokretnog tipa...nebi bilo na odmet ...Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
![]()
![]()
Njih ne mogu zbog kiseline ...Krokodil Behko wrote: 24 Jun 2018, 10:17Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
![]()
![]()
U džungli ima ananasa i banana, ima se šta jesti, pusti depilaciju.
Čujem i da su mravi ukusni![]()
Julia-Klara wrote: 24 Jun 2018, 11:55 A jest Chloe opterecena dlakama, brate slatki![]()
Ne razmisljam o osnivanju firme, imala - neka hvala. bar ne za sada.
Da dobijem na lotu i ne moram se brinuti kako mi posao radi - voljela bih otovoriti kafeteriju, mislim da sam vec pricala negdje ovdje - razne vrste kafe, puno zelenila u lokalu, pletene stolice, neki sumski zvukovi, eventualno neki jazz.
Nema pusenja, ima mirisa kafe, prirode, mozda nekih frisko cijedjenih sokica i cajeva. Nema alkohola (ni piva).
Eto,tako bih imala svoj biznis, da nekako ubijem dan.
mutiću, za takve kmečavce, lajk ju, ide....
Suti...neki misle, da je kucni odgoj, samo za kucnu upotrebu
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests