Fudbal u Srbiji

Kutak za sportski trenutak
fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times
Status: Offline

Re: Fudbal u Srbiji

Post by fruit » 14 Jun 2014, 20:03

drugrankovic wrote:bitno da ti navijaš za novi pazar... o realnosti tvojo ne bi govorio... sad ste se dokopali takmicenja jer ste imali olaku grupu... sa srbijom da se sretnete u sadašnjem sastavu srbije ivanović, kolarov, nastasić, matić, marković, ljajić, sulejmani, fejsa,tošić, mitrović, ne biste znali de vam dupe de vam glava... nas fudbal je lopovlukom došao na nivo zimbabvea kakv se sve šeme u igri... ali i sad ovakav je za vaš pojam... da je neko drugi rekao pa ajde al vi... partizan i zvezda su i danas ono što je za vas nedostižno, u svemu... hajd da je rekao hrvat... oni donekle imaju jaču ligu, al kažem donekle zbog dinama eto, ovo ostalo je tu negde... ali vi? zrinjski, siroki breg? pitaj ih kako su prosli protiv partizana, kolko ono primiše u mostaru, 6 komada?
Ovo cime Srbija sada raspolaze,mozda je u rangu Crne Gore,ili Slovenije ali da te o tome ubijedjujem uzima mi prlijepe trenutke Mundijala i necu sebi to napraviti.Iskreno navijam u Srbiji za Novi Pazar jer imaju navijace koji zasluzuju respect,i imaju hrabrosti i snage da se odupru onim huliganima iz BG.Ja sam napisao da nas fudbal ,ali i onaj u srbiji zaostaju pet stepenica za Dinamom i Rijekom i ponavljam govorim o fudbalu danas ,a ne o fudbalu od vakta Gavrila Principa.
ružni wrote:
fruit wrote:Fudbal u Srbiji...sveo se na prijateljske meceve reperezentacije,sa onim drzavama kojima je potrebna ekipa za upucavanje.Od klupskog fudbala navijam za Novi Pazar.Prija rata sam bio prilicno redovan na Marakani,ali tamo je danas najmanje Fudbala.Ali kao i cijela im drzava oni zive od istorije,a na evropskoj sceni kao i mi iz Bosne mogu navijati za Dinamo ili Rijeku.
Eto pocinje i glavna smotra fudbala,nadam se da ce navijati za kockaste i zmajeve
Navijao za Zvezdu?
Stanovao 5 godina u BG *Rakovici...pa mi bilo blizu.Inace uvijek sam navijao za Velez.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jun 2014, 20:18

separatisti zaslužuju respekt? naročito kad doju turski navijači snjima jel? ajde ne petljaj razumemo se ti i ja jako dobro što ti navijaš za pazarske šoviniste... idi prodavaj maglu u dom staraca...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 14 Jun 2014, 20:55

drugrankovic wrote:separatisti zaslužuju respekt? naročito kad doju turski navijači snjima jel? ajde ne petljaj razumemo se ti i ja jako dobro što ti navijaš za pazarske šoviniste... idi prodavaj maglu u dom staraca...
Ja tebe ne razumijem niti hocu da te rayumijem i razmisljam kao ti...i dali su neki navijaci separatisti ili fasisti to neka svako procijeni,ja po tome ne odredjujem svoje simpatije ,to koliko ja znam procjenjuju i u FIFI i u Uefi....usput kada bi ja tebi rekao da duvas maglu,morao bi se pustiti na tvoj nivo cobanske komunikacije koju ti koristis ...jedini ...na forumu ,uglavnom zahvaljujuci moderaciji koja te tolerise iznekog razloga.
Ja sam na ovoj temi rekao sto sam imao jer ponavljam danas Fudbal u srbiji ne vrijedi nista i ne vrijedi gubiti vrijeme pisuci komentare o gubitnicima.Sutra ce mozda oni biti na nekom velikom takmicenju i ako Bosne ne bude tamo ja cu vjerovatno navijati za njih...naravno ako opet nebude neki krkan selektor koji tjerati Adema da pjeva himnu koju ne zeli pjevati.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2014, 12:51

svako sranje pa o poslednje veće u kragujevcu su pravili islamahiristi iz pazara...
imam ja recept za njih... nanu naninu, i to vrlo brzo
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 22 Jul 2014, 16:30

Bivši nizozemski izbornik preuzeo reprezentaciju Srbije

Image
Piše:
Ante Zovko

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić potvrdio je da će u novom ciklusu srbijansku reprezentaciju voditi Nizozemac Dick Advocaat.

"Postignuti dogovor s Advocaatom rezultat je pregovora dugih mjesec dana. Službeno ćemo ga predstaviti u sljedećih nekoliko dana", izjavio je Tomislav Karadžić za Reuters.

Advocaat će naslijediti Ljubinka Drulovića, koji je pak preuzeo reprezentaciju od Siniše Mihajlovića nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u kojima Srbija nije uspjela pobijediti Hrvatsku.

66-godišnjem Nizozemcu ne nedostaje izborničkog iskustva. Vodio je Nizozemsku, Belgiju, Južnu Koreju i Rusiju.

S Glasgow Rangersom 1999. godine je osvojio tri domaća trofeja, sa Zenitom iz Sankt Peterburga 2007. je bio prvak Rusije, a godinu kasnije pobjednik Kupa Uefe.

Srbija nema pozitivno iskustvo s jedinim dosadašnjim strancem na klupi. Javier Clemente nije uspio odvesti momčad na Europsko prvenstvo 2008.

Srbija je posljednji put bila na velikom natjecanju 2010. na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, kad ju je vodio Radomir Antić.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 19 Mar 2015, 11:19

dvije lijeve :plavi

[ytube][/ytube]

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Apr 2015, 18:22

novi pazar dobio zvjezdu :djed

pukla je cigankaaaaaaaaaa :valja

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 04 Apr 2015, 18:29

...nedaju ustashe bodove :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Apr 2015, 20:46

koji si ti konj...

u toj ekipi pazara, 80 posto su srbi...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 25 Apr 2015, 20:57

Image
Ozlijeđeno više od 20 navijača u tučnjavi Delija, Grobara i policije: "Bruka i sramota srpskog nogometa"
Žestoka tučnjava Delija, Grobara i policije na beogradskom derbiju

Piše: A.Ha.

NA MARAKANI se igrao 148. derbi beogradskih rivala Crvene Zvezde i Partizana, kojeg su obilježili sukobi navijača.

Uoči utakmice, koja je trebala početi u 18 sati, na sjevernoj tribini Marakane došlo je do žestoke tučnjave navijača Crvene Zvezde, Partizana i policije.

Srpski mediji javljaju da su navijači Partizana provocirali domaće simpatizere na istočnoj tribini, što je bio povod da Delije sa sjeverne tribine krenu prema prema Grobarima.

[ytube][/ytube]

Zaustavila ih je policija koju su navijači Zvezde napali stolicama i bakljama. Sukob između Delija i policije je trajao više od 20 minuta.

[ytube][/ytube]

"Kome je do nogometa? Bruka i sramota!"

"Nogomet se ni ne treba igrati u Srbiji dok se neke stvari ne promijene", piše Blic uz naslov: "Kome je do nogometa?"

Image

"Bruka i sramota srpskog nogometa", naslov je Kurira.

Ozlijeđeno više od 20 navijača, uhićeno ih 20

Srpski mediji javljaju da je uhićeno 20 navijača, a da je ozlijeđeno više od 20 navijača oba beogradska rivala. Svi su lakše ozlijeđeni.

Tamošnji mediji izdvajaju i pozitivne primjere sa slikama navijača Crvene Zvezde i Partizana koji su zajedno gledali utakmicu.

Derbi kasnio više od 40 minuta, dva puta prekinut

Početak utakmice je kasnio više od 40 minuta, a na stadionu se nalazilo skoro 40 tisuća gledatelja. Vodeći Partizan je u derbi ušao s pet bodova više od drugoplasirane Zvezde, koja brani naslov prvaka Srbije.

Susret je završen bez golova, a dva puta je bio prekinut zbog bakljada domaćih i gostujućih navijača.

[ytube][/ytube]

Dok su domaći navijači odmah nakon završetka utakmice napustili najveći srpski stadion, Grobari su ostali slaviti sa svojim igračima remi kojim su zadržali pet bodova prednosti ispred najvećeg rivala. Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 27 Apr 2015, 22:14

jeste grobari su krivi... oni su poslije 45 minuta palili stolice i gadjali zandarmeriju... bas se covic prvi put tada nasao na severu a pregovaro je sa vodjo navijača čuveni intelektualcem bogdanovi koji još uvjek može na stadione... to je naša slika... stoka smo... nije ni čudo što posle nas evropa kara kad dajemo razloga..

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 27 Apr 2015, 22:16

:lud Kolika je visina pričinjene materijale štete , je li to klubovi plaćaju za svoje ljubimce .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 27 Apr 2015, 22:37

da klubovi...

zakoni resavaju ali mi zakone nemamo...

kakav debiliza ja ne zna jel i njima bilo jasno sto to rade... stoka smo priznajem

taj derbi spada u jedan od deset na svjetu po svjetskom misljenju... zbog tradicije...

danas je to bruka

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 27 Apr 2015, 22:42

Treba to druže pokažnjavati . Do kraja prvenstva Partizan i Zvezda , trebaju igrati na praznim tribinama .

Mislim da bi policija u Srbiji trebala imati sačinjenu evidenciju sa karakteristikama huligana te da se strožije sankcionišu ovakve stvari.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

Slučajni prolaznik
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Slučajni prolaznik » 27 Apr 2015, 23:00

druže Rankoviću kad onaj vaš predsjednik fudbalskog saveza misli otići sa svoje dužnosti...ima li to u planu? :)

čitao negdje da se misli kandidirati za doživotnog predsjednika :valja

a ljudi ga prosto obožavaju :D.
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Apr 2015, 23:19

Terasa svjesti wrote:Treba to druže pokažnjavati . Do kraja prvenstva Partizan i Zvezda , trebaju igrati na praznim tribinama .

Mislim da bi policija u Srbiji trebala imati sačinjenu evidenciju sa karakteristikama huligana te da se strožije sankcionišu ovakve stvari.
Problem je u srbiji, da se ne zna, tko je veći huligan.... oni u majicama ili oni u uniformama :oo

gdje ima više kriminala sam siguran

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 28 Apr 2015, 00:27

Slučajni prolaznik wrote:druže Rankoviću kad onaj vaš predsjednik fudbalskog saveza misli otići sa svoje dužnosti...ima li to u planu? :)

čitao negdje da se misli kandidirati za doživotnog predsjednika :valja

a ljudi ga prosto obožavaju :D.
m

ne isli taj otic nikad... to mora motkom

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 28 Apr 2015, 00:29

storm wrote:
Terasa svjesti wrote:Treba to druže pokažnjavati . Do kraja prvenstva Partizan i Zvezda , trebaju igrati na praznim tribinama .

Problem je u srbiji, da se ne zna, tko je veći huligan.... oni u majicama ili oni u uniformama :oo

gdje ima više kriminala sam siguran

ne vrjedjaj uniformu...

bogdanov je na tribinama... to nije do policije vec do pravosudja...

ovo je nasa slika... stoka od drzave...

ni ti imbecili od cigana nijesu znali sto to cine?

stoka, a vlast je samo ogledalo naroda...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 28 Apr 2015, 00:30

ne daju policiji... stvar je pravosudja...

da je do policije... ovako vezane ruke...

bagra... hitno u prdekanu...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 10 May 2015, 02:45

I tu je gotovo izgleda :kafa

Osam bodova više od Zvezde
Partizan na korak od titule

Piše: E. Škorić

Nogometaši Partizana savladali su Spartak s 1:0 u 27. kolu Jelen Superlige Srbije.

Partizan tri kola prije kraja ima čak osam bodova više od Crvene zvezde i prema svemu sudeći osvojit će titulu.

Crno-bijeli su se dosta mučili sa Spartakom, ali je Nikola Ninković u samoj završnici donio pobjedu domaćoj ekipi.

Gol je postignut nakon kornera kojeg je ubacio Brašanac. Spartaku predstoji grčevita borba za opstanak.

1. PARTIZAN 27 20 6 1 66
2. C. ZVEZDA 26 17 7 2 58

Post Reply

Return to “Fudbal”