Pa sad ti velim, ne igram ja igrice na mobitelu, kao tiSheval wrote:Na LG toliko????

Pa sad ti velim, ne igram ja igrice na mobitelu, kao tiSheval wrote:Na LG toliko????
Vrijeme je za kupovinu nove baterije.Maja wrote:Jutros mi nakon cjelonocnog punjenja pise 29% baterije. Kontam jaooo crko mi punjac. I evo jos i sad stoji na 29 a koristila sam ga toliko da je sa sto trebala pasti barem na 70%.
Bojim se sta ce se desiti ako ga ugasim pa upalim
Oni su i počeli s tim ako se ne varam...Hannibal wrote:jel ajfonu integrisana baterija??
Na onim modelima mobilnih telefona na kojim proizvođači forsiraju integrisanu bateriju, mijenjanje baterije bi bilo se i više nego isplatilo s obzirom da cijena originalne baterije je 20 KM, a cijena takvih telefona dostiže i 2000 KM. Integrisana baterija bi više imala smisla kod jeftinijih modela i to do 100 KM s obzirom da tu cijena zamjene baterije igra važnu ulogu.storm wrote:Kontam nešto kako su ove integrirane baterije teški zajeb za nas korisnike...
Rijetko se isplati financijski, mislim, bateriju mijenjati...a nema sile da traje kvalitetno duže od dvije godine...i hop, novi mob
Da, i ne samo u Iphona već sad i kod drugih marki te klase.Hannibal wrote:jel ajfonu integrisana baterija??
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests