HDZ Hrvatske:
Moderator: Krokodil Behko
Re: Karamarko: Jugonostalgičari štite zločinca Tita
Kojih milion ljudi? Pa Tito je valjda jedini zločinac za kojeg se ne zna koliko je ljudi ubijeno...svugdje drugo se zna gdje je bilo koliko žrtava al ovdje ništa..i ne nije to što se predugo skrivalo već što se barata svakakvim bezveznim podacima pa čak i time da je TIto ubio svakog desetog stanovnika Jugoslavije.JCR wrote: Dolazili zločinci isto tako. Negdje smo već o ovome pisali, nema potrebe da se ponavljamo.
1 milion ljudi je tebi ništa kad Tito pobije, al nedo Bog da je Alija. Ne bi se moglo na ovom forumu disat od tebe

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
- Status: Offline
ama da je ubio tri miliona to znaci da je trebao
nije ubio dobre i postene ljude
i da ljudi na ovim prostorima imaju samo dva covjeka kojima se mogu ponosit po svijetu,Tesla i Tito,ljudi bez greske

i da ljudi na ovim prostorima imaju samo dva covjeka kojima se mogu ponosit po svijetu,Tesla i Tito,ljudi bez greske

-
- Inventar foruma
Jaki su vam argumenti.... i trebalo je, još ih je malo pobio i slično tome .... zaboravljate da nasilje rađa nasilje, onda smo iznenađeni eskalacijom nasilja i mržnje devedesetih godina... država održavana represijom i zločinima i nije mogla drukčije završiti ....točka
Habibti, ya nour el - ain... 

-
- Inventar foruma
po tog receptu bi se rumuni pobili do zadnjeg.storm wrote:Jaki su vam argumenti.... i trebalo je, još ih je malo pobio i slično tome .... zaboravljate da nasilje rađa nasilje, onda smo iznenađeni eskalacijom nasilja i mržnje devedesetih godina... država održavana represijom i zločinima i nije mogla drukčije završiti ....točka
koliko god sam ja zrtva te yugo propagande toliko si i ti zrtva propagande s pocetka 90-ih.
ta mrznja 90-ih je ono sto je nije smjelo reci dok je bilo tita.
a sad cemo njega i za to kriviti.
iako svaki dan izlazi na vidjelo ko je s kim radio i ko je javno galamio a privatno kuvrte ispod stola gurao.
sad je tito kriv sto nismo bili austrija jbg.
nismo mi austrija s njim a ni bez njega.
Ne znači da je trebao, niti ima pravo ubijati toliki broj ljudi ali sigurno nije ubijao i kažnjavao, zatvarao sve mahom nevine i poštene. Bio je rat, postojale su zaraćene strane, poraženi i pobjednici. Kažnjavani su i stanovnici Njemačke bombardovanjem i krajem rata kao i svi koji su bili upleteni u zločine, poslije njega. Kažnjeni su Japanci atomskim bombama.harlekin wrote:ama da je ubio tri miliona to znaci da je trebao

Onda ta NDH je ipak bila malo sprecifična..nema sličnog primjera čini mi se a u skoro svakom društvu vlast je kažnjavala političke protivnike i one koje prave probleme, pa i danas je tako samo na malo drugačiji način.
Jebiga, bitno je i ko je počeo rat, barem meni.

kad več navodiš rumunje, postoji bitna razlika.... oni su jedna nacija, pa kad su obračunali s režimom, mogli su nastaviti....Spanac_113 wrote:po tog receptu bi se rumuni pobili do zadnjeg.storm wrote:Jaki su vam argumenti.... i trebalo je, još ih je malo pobio i slično tome .... zaboravljate da nasilje rađa nasilje, onda smo iznenađeni eskalacijom nasilja i mržnje devedesetih godina... država održavana represijom i zločinima i nije mogla drukčije završiti ....točka
koliko god sam ja zrtva te yugo propagande toliko si i ti zrtva propagande s pocetka 90-ih.
iako svaki dan izlazi na vidjelo ko je s kim radio i ko je javno galamio a privatno kuvrte ispod stola gurao.
naravno da smo svi žrtve, no ja se pomalo operiram od toga i postaje mi prilično ravno do tih nekih nametnutih vrijednosti

-
- Inventar foruma
Koja je sad razlika između Rumuna kao jedne nacije i Hrvata kao takve?storm wrote:kad več navodiš rumunje, postoji bitna razlika.... oni su jedna nacija, pa kad su obračunali s režimom, mogli su nastaviti....Spanac_113 wrote:po tog receptu bi se rumuni pobili do zadnjeg.storm wrote:Jaki su vam argumenti.... i trebalo je, još ih je malo pobio i slično tome .... zaboravljate da nasilje rađa nasilje, onda smo iznenađeni eskalacijom nasilja i mržnje devedesetih godina... država održavana represijom i zločinima i nije mogla drukčije završiti ....točka
naravno da smo svi žrtve, no ja se pomalo operiram od toga i postaje mi prilično ravno do tih nekih nametnutih vrijednosti
Pričam o razlici između revolucije 89' u rumunjskoj i rušenju causescua i njegove diktature, te raspadu jugoslavije, sa tri zaraćene strane ( najmanje ), ako ostavimo slovence i kosovare po strani....
i u kojoj je bosna nažalost najgore prošla, upravo radi prisutnosti sve tri nacije .....pa ti vidiš da se oni danas ne mogu u miru dogovoriti, a kamoli u onom općem ludilu....a znam što želiš čuti ... tko je počeo rat..... srbi, hrvati pa na kraju ga prihvatili bošnjaci.... tim redosljedom ...
al odvede nas tema o titu na neke druge
i u kojoj je bosna nažalost najgore prošla, upravo radi prisutnosti sve tri nacije .....pa ti vidiš da se oni danas ne mogu u miru dogovoriti, a kamoli u onom općem ludilu....a znam što želiš čuti ... tko je počeo rat..... srbi, hrvati pa na kraju ga prihvatili bošnjaci.... tim redosljedom ...
al odvede nas tema o titu na neke druge

@storm, bar bi ti trebao znati (pošto si u sLOVEniji) da su belogardisti iz Slovenije pobjegli u Austriju i Austrijci su ih vratili titi na strijeljanje.
Austrijci su znali gdje ih vraćaju i da će biti strijeljani al Austrijci nikad ništa negativnog po tom pitanju nisu rekli - jer je u ono vrijeme postojao prijeki sud i to je bilo nešto sasvim normalno za ona vremena.
Danas Slovenci (belogardisti- NSi i SDS ) jauču zbog toga al se ništa ne može učiniti, sem razdvajanja ljudstva a i stvaranje mržnje među ljudstvom.
Austrijci su znali gdje ih vraćaju i da će biti strijeljani al Austrijci nikad ništa negativnog po tom pitanju nisu rekli - jer je u ono vrijeme postojao prijeki sud i to je bilo nešto sasvim normalno za ona vremena.
Danas Slovenci (belogardisti- NSi i SDS ) jauču zbog toga al se ništa ne može učiniti, sem razdvajanja ljudstva a i stvaranje mržnje među ljudstvom.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

-
- Inventar foruma
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
....obojica bili zenskarosi....u p. m.harlekin wrote:ama da je ubio tri miliona to znaci da je trebao
niko ih nije pusto u selo.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Uglavnom vratili su ih iz Austrije pobjeni i nikom ništa.Spanac_113 wrote:si siguran da nisu englezi?

eh zbog toga respektujem Tita jer je okreto ko mahnitPasaga wrote:....obojica bili zenskarosi....u p. m.harlekin wrote:ama da je ubio tri miliona to znaci da je trebao
niko ih nije pusto u selo.

očigledno u bih-u vlada kult tite i vidim dva tipa titoista...jedni su dica crvene buržoazije a drugo je sitna raja...a raja ko raja da ne kažem ko ovce...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ma Karamarko je titoist al ne zna kako bi priznao 

Mrki, vratili su ih britanci točnije Škoti... Koji austrijanci, saberi se