OK, sad si se popravio

Moderator: Krokodil Behko
Teško je to kada se hormoni poremeteKrokodil Behko wrote:silence wrote:Krokodil Behko wrote:Moguce je da si u pravu Majo.. Zveknuo sam jednu koku u SA.
Imala je jedno 120 kila. Ali kod nje se fino vidi, po trbuhu i bokovima,
da je to kao neka, potpuno vanjska naslaga. Pipnem na jedom kraju,
a propadne mi ruka i poveca joj se obim na drugom kraju. kao neki vodeni dusek.
Vidi se da je neki hormonski poremecaj. A steta. Kulturna i fina dama.![]()
![]()
![]()
![]()
Behko. Ona je samo "elegantno popunjena".
Pa dobro. Nije to meni smetalo nista ..
Samo rekao sam, da je to kod nje, nesto objektivno.
Odnosno, zaista poremecaj hormona i ona to eto lijeci.
Cak sam i opisao ali eto. Mozda je ispalo drugacije.
U svakom sluaju, lijepog je lica i moderna u seksu
on ba samo lupeta da sta napise, sto ga slusas uopsteJulia-Klara wrote:Za ovaj komentar mogu reci samo FUJ...Krokodil Behko wrote:Moguce je da si u pravu Majo.. Zveknuo sam jednu koku u SA.
Imala je jedno 120 kila. Ali kod nje se fino vidi, po trbuhu i bokovima,
da je to kao neka, potpuno vanjska naslaga. Pipnem na jedom kraju,
a propadne mi ruka i poveca joj se obim na drugom kraju. kao neki vodeni dusek.
Vidi se da je neki hormonski poremecaj. A steta. Kulturna i fina dama.
jao strasna siLuna. wrote:ja se dala na dijetu i sport... sta mislite da mi se nece smanjit sise![]()
ImaJulia-Klara wrote:Silence, nemoj i tebe da napadnem,ba! kakve veze ima jel dusek ili nije? Ne treba to tako komentirati,ljudi moji, ne znate sta vas sutra ceka... Danas se smijemo necemo sto sutra nas moze zadesiti...Nije lijepo...
ja sam i kad sam najmrsavija bila, imala sise i zadnjicu... ali ne u sirinu, nego onako loptastumadam Bovary wrote:jao strasna siLuna. wrote:ja se dala na dijetu i sport... sta mislite da mi se nece smanjit sise![]()
ja imam srecu da mi meme uvijek ostaju
ali kad sam ono bila ekstra mrsava(pominjala sam)guza mi je ofalila
ali nije to meni smetalo,naprotiv,nikad nisam voljela biti "guzlata"
necu pametovati ,ali cu ti reci jednu stvar... ja sam se udebljala kada je poceo rat-stres, i poremecaj hormona...nikada nsiam pazila na ishranu,jela sam sto je mama skuhala, koliko su i moji ukucani jeli, i opet se debljala... Moja mama ima 50 kg, i u spavacu sobu ide sa 100 graka cokolade svaku noc, koju pojede u noci, tako da nije uvijek sve u hrani. I plus sto moja mama jede VISE od mene kolicinski. Da,ja imam posao u kojem sam primorana sjediti sve vrijeme,ali to je vec druga stvar...silence wrote:ImaJulia-Klara wrote:Silence, nemoj i tebe da napadnem,ba! kakve veze ima jel dusek ili nije? Ne treba to tako komentirati,ljudi moji, ne znate sta vas sutra ceka... Danas se smijemo necemo sto sutra nas moze zadesiti...Nije lijepo....
Vidiš li da mu je bilo lijepo?
Na vodenom dušeku se najljepše odmori.
A sada sam ozbiljna, potpuno ozbiljna. I bez ljutnje Klara.
Da sam slušala svoj apetit imala bih sigurno i ja sada 120 kg, možda čak i više.
Ali, ne volim taj višak kg, kako zbog izgleda, a tako i zbog zdravlja. Po meni je najvažnije znati mjeru.
Kada čujem da neko kaže "ništa ne jedem, a kg se sami lijepe", naježim se. Od "ništa" se ne može ugojiti. Znam to po sebi. Ako dozvolim sebi da malo više jedem, za tren dobijem 2-3 kg. I tako da se opustim, vrlo brzo bih došla do kilaže ove Behkove prijateljice.
Kupi,jasta ces,ima sada buzastoLuna. wrote:ja sam i kad sam najmrsavija bila, imala sise i zadnjicu... ali ne u sirinu, nego onako loptastumadam Bovary wrote:jao strasna siLuna. wrote:ja se dala na dijetu i sport... sta mislite da mi se nece smanjit sise![]()
ja imam srecu da mi meme uvijek ostaju
... nemam inace siroke kukove... a i sise su mi tamam... a sve me strah da mi ne ispusu, nedo bog... da nemam sisa, ja bi vala sebi kupila, sto jes´ jes´... volim kad obucem sta sa lijepim izrezom a dekolte fajn
nisi u pravu...silence wrote:ImaJulia-Klara wrote:Silence, nemoj i tebe da napadnem,ba! kakve veze ima jel dusek ili nije? Ne treba to tako komentirati,ljudi moji, ne znate sta vas sutra ceka... Danas se smijemo necemo sto sutra nas moze zadesiti...Nije lijepo....
Vidiš li da mu je bilo lijepo?
Na vodenom dušeku se najljepše odmori.
A sada sam ozbiljna, potpuno ozbiljna. I bez ljutnje Klara.
Da sam slušala svoj apetit imala bih sigurno i ja sada 120 kg, možda čak i više.
Ali, ne volim taj višak kg, kako zbog izgleda, a tako i zbog zdravlja. Po meni je najvažnije znati mjeru.
Kada čujem da neko kaže "ništa ne jedem, a kg se sami lijepe", naježim se. Od "ništa" se ne može ugojiti. Znam to po sebi. Ako dozvolim sebi da malo više jedem, za tren dobijem 2-3 kg. I tako da se opustim, vrlo brzo bih došla do kilaže ove Behkove prijateljice.
pa ne trebaju mi sad, al´ nek se nadje, metnucu u ormar, pa ako za treba... hocel jos ko, mozda ima akcija platis 2 dobijes 4madam Bovary wrote:Kupi,jasta ces,ima sada buzastoLuna. wrote:ja sam i kad sam najmrsavija bila, imala sise i zadnjicu... ali ne u sirinu, nego onako loptastumadam Bovary wrote: jao strasna sija imam srecu da mi meme uvijek ostaju
... nemam inace siroke kukove... a i sise su mi tamam... a sve me strah da mi ne ispusu, nedo bog... da nemam sisa, ja bi vala sebi kupila, sto jes´ jes´... volim kad obucem sta sa lijepim izrezom a dekolte fajn
recesija pa nije svijetu do sisa a oni onda spustili cijene
pa stavicu u zamrzivacmadam Bovary wrote:Luna imam ja,ako mi kad ned'o Bog ofale(ili guza)pitacemo mogu li te vrecice sto guraju gore gurati i dole![]()
al'ne uzimaj te sa akcije,vele da su nekvalitetne,ako ih odlozis u ormar na neko vrijeme,ispusu se
oblozi kesicama graska,on se lijepo da obavitiLuna. wrote:pa stavicu u zamrzivacmadam Bovary wrote:Luna imam ja,ako mi kad ned'o Bog ofale(ili guza)pitacemo mogu li te vrecice sto guraju gore gurati i dole![]()
al'ne uzimaj te sa akcije,vele da su nekvalitetne,ako ih odlozis u ormar na neko vrijeme,ispusu se
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 8 guests