Sex u braku
Moderators: spacebound, Duminjo
- mister_sa
- Poneki mu pročitamo
- Status: Offline
Re: Sex u braku
Cini ti seZagorka wrote:Tek došao pa laže.........

Sve dok se licni podatci ne spominji, pricat ce vama mister svoje price iz zivota hehehe.
Samo piši...mister_sa wrote:Smijem li i ja pisat ovdje, sexo sam se sa zenom koja je u braku
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4174 times
- Been thanked: 3078 times
Hej, da ti nisi onaj sto si ponudio Sari usluge ?!?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- mister_sa
- Poneki mu pročitamo
Ma jok, ja sam fin baMelek wrote:Hej, da ti nisi onaj sto si ponudio Sari usluge ?!?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9139 times
- Been thanked: 10856 times
Koliko žene u braku žele seks?
BRITANKA ISKRENO: Rekla sam mužu da spava sa drugim ženama jer nemam interesa sa seks

Nakon 11 godina braka i dvoje djece Saira Khan (46) je rekla svom suprugu kako ona više nema želju za seksom i dopustila mu je da ima ljubavnica koliko želi.
"Želim da bude sretan“, rekla je Saira Khan (46), poslovna žena i TV voditeljica iz Velike Britanije nakon što je suprugu Stevenu dala "zeleno svjetlo" da slobodno spava s drugim ženama jer ga ona više ne može zadovoljiti u krevetu.
Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god se trudila probuditi strast u sebi, to joj nije uspijevalo. Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje djece.
"Prije smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svojeg supruga jako volim, mazimo se i lijepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose", izgubila sam interes.
[ytube][/ytube]
Izgubila sam strast i počela sam tražiti izgovore zašto ne želim voditi ljubav dok napokon nisam shvatila kako to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebao naći drugu ženu s kojom će spavati - ispričala je Saira, a prenio Daily Mail. Ona je o svojoj odluci iskreno progovorila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i napisali kako je vrlo hrabra, a drugi ju osuđuju. Što je njen suprug rekao na sve to, nije nam poznato.
(avaz)
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Re: Koliko žene u braku žele seks?
Pa sad na osnovu ove jedne zakljuciste stanje sviju
Treba te udarat za naslove.
Jest mi bezze sto umjesto da odu psihicu pise okolo da se ne jebe, koji pacenici
Garant se nesto razocarala samo nece priznati da ima poraz. A inace zanimljivije tipkat nebuloze. Treba i hans u njemackoj cuti da se ona ne hebe...pomlatiti

Treba te udarat za naslove.
Jest mi bezze sto umjesto da odu psihicu pise okolo da se ne jebe, koji pacenici

Garant se nesto razocarala samo nece priznati da ima poraz. A inace zanimljivije tipkat nebuloze. Treba i hans u njemackoj cuti da se ona ne hebe...pomlatiti

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Pokušavam razumjeti
Možda im ostalo sve štima, osim seksa... Imaju neki nivo odnosa, gdje seks nije na listi prioriteta... Nagadjam
Samo očito on nije na istom nivou, jer vjerojatno mora zadovoljiti tu potrebu... Ne znam zašto bi mu ona inače davala zeleno svjetlo..
Zaključak... Goni ga od sebe
Drugi je par cipela blebetanje o intimnim stvarima javno...

Možda im ostalo sve štima, osim seksa... Imaju neki nivo odnosa, gdje seks nije na listi prioriteta... Nagadjam

Samo očito on nije na istom nivou, jer vjerojatno mora zadovoljiti tu potrebu... Ne znam zašto bi mu ona inače davala zeleno svjetlo..
Zaključak... Goni ga od sebe

Drugi je par cipela blebetanje o intimnim stvarima javno...

Habibti, ya nour el - ain... 

Ona svog supruga ne voli vise...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3848 times
- Been thanked: 2891 times
Dok ...volji...volji....
...kad nevolji..... ...i ...

(siptarska....dobrrraaa)
...kad nevolji..... ...i ...

(siptarska....dobrrraaa)
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
A možda nije do emocija... Može biti i fizička prepreka... Može dosta toga bitiBiba wrote:Ona svog supruga ne voli vise...

Da budem jasan... Još uvijek samo pokušavam razumjeti

Ne vidim kako bi taj i takav odnos meni išao...
Habibti, ya nour el - ain... 

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
ima mnogo vise razloga nego sto mislimo u prvom momentu...zene su zagonetna bica,nikad ne znas sasvim tacno koji joj je djavo jer vjecito pricaju u siframa...
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Strendzer

Ma dobro... logicno je da ako nesto nisi sposoban razumjeti od toga pravis misteriju

Ma dobro... logicno je da ako nesto nisi sposoban razumjeti od toga pravis misteriju

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9651 times
aferim, sestro! Htjedoh napisati isto ali bi poslije kukao kako ga napadam i samo trazim kavguHeidi wrote:Strendzer![]()

Neka si!
E, sad "kljucaj" temu!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Ih....iskustvo nas je naučilo da dešifrujemo vaše misli i spike....i to čim vas pogledamo, sve nam bude jasnoSTrendzer wrote:ima mnogo vise razloga nego sto mislimo u prvom momentu...zene su zagonetna bica,nikad ne znas sasvim tacno koji joj je djavo jer vjecito pricaju u siframa...

- Pasaga
- Hadžija
Nole wrote:Ih....iskustvo nas je naučilo da dešifrujemo vaše misli i spike....i to čim vas pogledamo, sve nam bude jasnoSTrendzer wrote:ima mnogo vise razloga nego sto mislimo u prvom momentu...zene su zagonetna bica,nikad ne znas sasvim tacno koji joj je djavo jer vjecito pricaju u siframa...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Laze ona ko pas
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Pasaga
- Hadžija
..ko tri....Biba wrote:Laze ona ko pas
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Heidi wrote:Strendzer![]()
I meni je odmah naumpala moja tetka koja kaze da je laptop prekomplikovan i samo ako ne stoji otvoren skajp i nariktan samo da klikne i da odmah zvoni vec se opasno pocne znojiti

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Mozda je zena samo svijesna da brak nije samo seks
Istina da je vazan dio ali nije i jedini
I nekom racionalnom odlukom zeli zadrzati ono pozitivno sto imaju
Nisam sigurna koliko ce to u stvarnosti funkcionirati jer htio ili ne ...boli te
A s druge strane..pitanje je kad ce i njemu osim tjelesne potrebe proraditi i kemija pa ce htjeti sve u "paketu"
A prelako je reci da ga ona vise ne voli pa je eto opet ona kuja kojoj sex vise nista ne znaci
Naravno da ima i fizickih prepreka
Pola zivota se mucis sa kontracepcijom od koje je veci dio na bazi hormona a to ostavlja posljedice
Napravi ti totalni darmar u organizmu
I plus toga..da nekim slucajem ostanes paraliziran (ne dao bog) bi li ocekivao od svog partnera da se odrekne sexa
Ili bi se razveo odmah?
A sve ostalo fercera..ljubav,postovanje,zajednicki interesi,djeca,obitelj?
Istina da je vazan dio ali nije i jedini
I nekom racionalnom odlukom zeli zadrzati ono pozitivno sto imaju
Nisam sigurna koliko ce to u stvarnosti funkcionirati jer htio ili ne ...boli te
A s druge strane..pitanje je kad ce i njemu osim tjelesne potrebe proraditi i kemija pa ce htjeti sve u "paketu"
A prelako je reci da ga ona vise ne voli pa je eto opet ona kuja kojoj sex vise nista ne znaci
Naravno da ima i fizickih prepreka
Pola zivota se mucis sa kontracepcijom od koje je veci dio na bazi hormona a to ostavlja posljedice
Napravi ti totalni darmar u organizmu
I plus toga..da nekim slucajem ostanes paraliziran (ne dao bog) bi li ocekivao od svog partnera da se odrekne sexa
Ili bi se razveo odmah?
A sve ostalo fercera..ljubav,postovanje,zajednicki interesi,djeca,obitelj?