drugrankovic wrote:bitno je da si ti naucio cirilicunemojmo vredjat pisma...
Ma ja jesam...ali zali boze svakog minuta kojeg sam utrosio uzalud..to ne slizi nizasta...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
drugrankovic wrote:bitno je da si ti naucio cirilicunemojmo vredjat pisma...
Htio sam da ti je...m familiju fašističku ali ipak neću da se puštam na taj nivo..drugrankovic wrote:sluzi kako bi inace ovo razumjeo
коњу један!
JCR wrote:Гʌɣп сн Δϸɣжє
Aha, znači ti si žensko?Flos wrote:Ko bi više znao i skontao. Prvo je moralo biti "Srpsko Sarajevo", onda "Istočno Sarajevo", onda Ognjen Tadić izjavi da stanovnici Lukavice neće da se tako nazivaju, nego da je to samo "Sarajevo", jer neće da se kao odreknu tradicije, povjesti i kulture Sarajeva.
Sad ovaj izjavljuje da je uvreda ono što je geografija. Ok, ja izjavljujem da je za mene uvreda da sam sa Balkana, pa pazite šta ćete reći. Zovite me Francuskinjom, najviše mi se tako sviđa...
Prvo je zemlja bila užarena kugla, pa tek onda to.Flos wrote:Prvo je moralo biti "Srpsko Sarajevo"
drugrankovic wrote:preterano sereš stanislave tj milorade
a ljepše je kako vas ovdje zovu? "glupi bosančerosi" i štošta...
ćovjek te je fino oslovio šta oš pizdu maternu
da te je nazvao pravi imenom bolje bi bilo oca ti lopovskog!
I to Bošnjaci nam je nametnuto...jer sam čitav zivot bila sa bosansko-hercegovačkim ,reci cemo državljanstvom...ali sada drugi odlučuju ko smo...al ta sebe jos uvijek kazem da sam iz BiH ...za mene jos uvijek ne postoje ni federacija, ni republika srpska, ni distrikt.....samo Bosna i Hercegovinatovar wrote:Al meni nikako jasno pa ako ima neko da mi objasni. Kad ja oženim Zmaju, koje ću ja tada državljanstvo dobiti? Državljanstvo Bosne i Hercegovine? Pa kako to jedna ženidba a dva državljanstva? Kolko sam ja shvatio Zmaju, ako sam ju dobro sashfatao da ću postat Bošnjak čim ju samo pogledam, pa što se onda Zmaja ne pokaže i Dodigu da čovjek konačno sazna šta je? Nek mu makar sliku svoju ovdje okači pa nek vidi šta je. Čuj državljanstvo BiH? Al kako more biti dva državljanstva u jednoj državi? Po tome onda nema ni Engleza, oni se svi samo prave Englezi ko što se u narodu za njih priča a ustvari su svi oni Ujedinjeni kraljevi velike Britanije a ne Englezi, eto koji god od nas pobjego za vrijeme rata u Englesku sad je car. Da se mene pita, ko oće državljanstvo bio bi Bošnjak il Hercegovac. Nemere obadvoje neg samo jedno. Il Bošnjak il Hercegovac pa kom milo kom drago. A Bosanci su promijenili ime u Bošnjaci pa bi tako i Hercegovci treba li promijenit svoje ime bar malo, možda da postanu Hercegovanci, šta ja znam, nek sami odaberu šta će da bidnu. Ja već imam dva državljanstva pa kako će mi Zmaja natakarit još dva a možda i tri pa ću da bidnem Bošnjak, Hercegovanac i Stočanac. Nemere tako! Onaj iz Cazina oće da bidne Krajišnik, onaj iz tamo neke RS oće da bidne Republikanac Srbijanac, onaj iz Bosne oće da bidne Bošnjak, iz Hercegovine Hercegovanac iz Posavine Pocavinac a i ovdje vala već imamo Podrinjca kojem same drinjine rastu okokuće a najpravednije bi bilo kad bi svi na svijetu bili Pizdomaterinjci i čiča miča gotova je priča.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests