Kakve to veze ima s bilo cim drugim sto si napisla

Prije nego ja nastavim obrazlozi mimsta to ti mislis da je fra Blazevic napisao neistinito.
Ne da mi se pisati o fra. Blazevicu, to je humoristicno stivo koje ponekad uhvatim kada se zelim nasmijati ljudskoj gluposti.
A mogo bi mi japisati imsvoje zbanje i zanimanje da znamms kim imam posla i ima li smisla da pism o meditaciji.
A kakve veze imaju zvanje i zanimanje

Za poctak mi objasni kako to mislis tj. Dokazujes da sva bica imaju jdnaku duhovnost u sebi i koja j pozadina joge tj. Krajnji cilj...
Prvo, ja to uopce ne mislim. Od kuda ti uopce ideja da su to moje misli

A drugo, mene yoga vrlo rubno zanima. Ovdje sam htio malo procavrljati ustvari o - buddhizmu, koji mi je mnogo zanimljiviji

i zasto su jogu zabranili u skolama...npr. u Ceskoj...
I Hrvatskoj, i Slovackoj, i Poljskoj...Razlog je jednostavan - zbog zatucanih popova kao sto su fra.Blazevic i onaj tvoj... drugi sto pise slicne knjige

Na medjunarodnom planu medju katolickim klerom stvari (naravno pojednostavljeno) ovako stoje: financijske poslove vode uglavnom Irci; ideolosko vodstvo drze Spanjolci i Nijemci, a istocnoevropske crkve imaju status - talibana unutar katolickog svijeta.
A jedan od tih katolickih talibana je upravo fra. Blazevic i njemu slicni klauni koji od njega prepisuju. I stvarno ne mislim o njima razgovarati, ponajmanje na temi o buddhizmu.
Onda cemo imati o cmu diskutovati..diskutirati

Jedino ako ima sto o buddhizmu, o krscanskim praznovjerjima mi ne pada na pamet pricati