Čupava wrote:![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ne sviđa mi se ograničena zabrana rada u profesiji obzirom da je u pitanju direktni kontakt sa djecom. Ludost.zabranu od deset godina obavljanja profesionalne djelatnosti nakon izdržane zakonske kazne.
Ne ulazeći u ovaj,konkretni slučaj,mislim isto kao i ti.Chloe wrote:Ne sviđa mi se ograničena zabrana rada u profesiji obzirom da je u pitanju direktni kontakt sa djecom. Ludost.zabranu od deset godina obavljanja profesionalne djelatnosti nakon izdržane zakonske kazne.
Sudo Lav nije bio nasilan nego, naprotiv, nježan.posmatrac wrote:Osudjujem svaki oblik pedofilije i nasilnickog ponasanja prema djeci sto mislim da treba ostro kazniti, ali bi dobro bilo i da roditelji malo vise obrate paznju o ponasanju svoje djece.
Gledam danima svu tu bahatost i ponasanje nekih "djevojcica"(totalni nedostatak stida i samopostovanja) od 15 do 18 godina u Rajvosa( imam u ulazu nekoliko primjera) pa nije cudo da se dese ovakve stvari.
Pedofili su bojesni i vecinom i sami bili zrtve istih. Nisu njima interesantne djevojke tih godina , radije to rade djeci , nemocnoj za odbranu . Skola , vrtici , kompjuter -kroz igrice se uvuku i pridobiju povjerenje.posmatrac wrote:Osudjujem svaki oblik pedofilije i nasilnickog ponasanja prema djeci sto mislim da treba ostro kazniti, ali bi dobro bilo i da roditelji malo vise obrate paznju o ponasanju svoje djece.
Gledam danima svu tu bahatost i ponasanje nekih "djevojcica"(totalni nedostatak stida i samopostovanja) od 15 do 18 godina u Rajvosa( imam u ulazu nekoliko primjera) pa nije cudo da se dese ovakve stvari.
Istina,to je suicidan narod.Krokodil Behko wrote:A kako ti znaš šta narod misli? Jel bio referendum?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests