Nezeljena trudnoca ,pomoc?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14228 times
- Been thanked: 9829 times
- Status: Offline
Re: Nezeljena trudnoca ,pomoc?
Kako ti se desila klinicka smrt??? NemoguceBiba wrote: Nije se desilo u selu vec Bibi se desila klinicka smrt zbog cune..jel sada jasno...
Teoretski cura moze ostati trudna, ali u praksi najcesce nije tako. Mucnine ne mogu biti tako rano.
Mislim da se momak samo zahebava...mislim da se to nije dogodilo uopce...tak..
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Ledena wrote:pa nisi u nju, i nije trudna..
hormoni, strah od trudnoce, sve to utice na njeno povracanje. Nije trudna.
Moze biti i ako nije... pogotovo ako su prije toga imali odnos.. ostalo...
prije same ejakulacije iliti svršavanja iz spolnog organa izlaze tzv ljubavne kapi iliti kapljice sperme koje isto mogu dovesti do trudnoće kao i samih 2 ml sperme.
predejakulat..
puno citam .

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Bravo Mala 
Toliko o "vadjenju", i svrsavanju na stomak (ili bilo gdje drugo)
Kad se igrate, onda neka je veselo,jel?

Toliko o "vadjenju", i svrsavanju na stomak (ili bilo gdje drugo)
Kad se igrate, onda neka je veselo,jel?

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

...kuplung wrote:Kako ti se desila klinicka smrt??? NemoguceBiba wrote: Nije se desilo u selu vec Bibi se desila klinicka smrt zbog cune..jel sada jasno...
Teoretski cura moze ostati trudna, ali u praksi najcesce nije tako. Mucnine ne mogu biti tako rano.
Mislim da se momak samo zahebava...mislim da se to nije dogodilo uopce...tak..

Last edited by Biba on 24 Oct 2015, 17:27, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Pricamo o nezeljenoj trudnoci, molicu lijepo, a klinicke smrti ostavite za drugu temu.

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
šta ti je iskustvo ...Mala_Mu wrote:Ledena wrote:pa nisi u nju, i nije trudna..
hormoni, strah od trudnoce, sve to utice na njeno povracanje. Nije trudna.
Moze biti i ako nije... pogotovo ako su prije toga imali odnos.. ostalo...
prije same ejakulacije iliti svršavanja iz spolnog organa izlaze tzv ljubavne kapi iliti kapljice sperme koje isto mogu dovesti do trudnoće kao i samih 2 ml sperme.
predejakulat..
puno citam .
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ne mora znaciti,nego je tako jednostavno naci informatcije u danasnje vrijeme.
Ali ne pristupa svako materiji zna isti nacin
Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu
Ali ne pristupa svako materiji zna isti nacin

Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu

a ishaj ga... ko da je kondom 100 eura. odes na trafiku,kupis ko zvake,uzivate bez problema.Julia-Klara wrote: Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
i il ti ostane u kolima, u tajnoj pregradi ili u firmi u fioci, kad uđeš u hotelsku sobu i setiš se da ga nemaš...jbg ko će sad po njeega... E zato sam jednog mamlaza u Nišu, stalno sam spavao u njegovom motelu, naterao da kondome drži u kupatilu pored šampona i sapuna, jer sam baš u njegovom motelu i najebo. Savata mene, ne ja nju, neka klinka , tek napunila 18. ja mislio ja joj drugi, a preko nje prešlo po Nišakuplung wrote:a ishaj ga... ko da je kondom 100 eura. odes na trafiku,kupis ko zvake,uzivate bez problema.Julia-Klara wrote: Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
kraljuZMAJ wrote:i il ti ostane u kolima, u tajnoj pregradi ili u firmi u fioci, kad uđeš u hotelsku sobu i setiš se da ga nemaš...jbg ko će sad po njeega... E zato sam jednog mamlaza u Nišu, stalno sam spavao u njegovom motelu, naterao da kondome drži u kupatilu pored šampona i sapuna, jer sam baš u njegovom motelu i najebo. Savata mene, ne ja nju, neka klinka , tek napunila 18. ja mislio ja joj drugi, a preko nje prešlo po Nišakuplung wrote:a ishaj ga... ko da je kondom 100 eura. odes na trafiku,kupis ko zvake,uzivate bez problema.Julia-Klara wrote: Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu... jebo jebo pa najebo ...kondilome zaglavio. Sreća u nesreći da sam imao mnogo posla pa nisam bio kući 20 dana i otkrijem bolest. Lečenje koštalo ko svetog Petra kajgana, samo u BGD se laserom otklanjalo svaki tretman 100 marona plus put NIŠ BGD i nazad. A tek tamo... uđeš unutra medicinska sestre bombinice koliko su dobre , a tretiraju te kao kera, stavi rukavice na ruke, levom ti ga uzme a u desnoj držišpric sa anestezijom. Junačine nigde, gledaš i ne veruješ da je tvoj koliko se smanjio
i kad ti zabije špric po sred ... ufff onda te isteraju napolje 15tak min dok ne utrne, onaj osećaj ko da ga nemaš... uff tako tri puta...Ženi sam se pravdao da imam previše posla pa sam joj slao skoro sve pare što zaradim da bih je umirio
![]()

- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4672 times
Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje.. 

Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..

Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .
Život piše romanekuplung wrote:kraljuZMAJ wrote:i il ti ostane u kolima, u tajnoj pregradi ili u firmi u fioci, kad uđeš u hotelsku sobu i setiš se da ga nemaš...jbg ko će sad po njeega... E zato sam jednog mamlaza u Nišu, stalno sam spavao u njegovom motelu, naterao da kondome drži u kupatilu pored šampona i sapuna, jer sam baš u njegovom motelu i najebo. Savata mene, ne ja nju, neka klinka , tek napunila 18. ja mislio ja joj drugi, a preko nje prešlo po Nišakuplung wrote:a ishaj ga... ko da je kondom 100 eura. odes na trafiku,kupis ko zvake,uzivate bez problema.Julia-Klara wrote: Bitno je umocit, pa se hvatat za glavu... jebo jebo pa najebo ...kondilome zaglavio. Sreća u nesreći da sam imao mnogo posla pa nisam bio kući 20 dana i otkrijem bolest. Lečenje koštalo ko svetog Petra kajgana, samo u BGD se laserom otklanjalo svaki tretman 100 marona plus put NIŠ BGD i nazad. A tek tamo... uđeš unutra medicinska sestre bombinice koliko su dobre , a tretiraju te kao kera, stavi rukavice na ruke, levom ti ga uzme a u desnoj držišpric sa anestezijom. Junačine nigde, gledaš i ne veruješ da je tvoj koliko se smanjio
i kad ti zabije špric po sred ... ufff onda te isteraju napolje 15tak min dok ne utrne, onaj osećaj ko da ga nemaš... uff tako tri puta...Ženi sam se pravdao da imam previše posla pa sam joj slao skoro sve pare što zaradim da bih je umirio
![]()

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
neka si... neka ti svaki put bude tako kad prevaris zenuZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ma kakvi ba 10 godina ? Puno je to. U današnje vrijeme se ne čeka ni 6 godina. Poslije šeste godine traže se tuđe.ZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4672 times
Trebali su mu ga odrezatJulia-Klara wrote:neka si... neka ti svaki put bude tako kad prevaris zenuZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .i gore

Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
pazio sam posleJulia-Klara wrote:neka si... neka ti svaki put bude tako kad prevaris zenuZMAJ wrote:Ledooo posle desete godina braka sigurno nećete imati redovan sex kao i sad što imate...a znaš nas muškarce tuđe uvek sladjeLedena wrote:Aa ja zmaja.. sve vise me iznenadjuje..![]()
Ta klinka je radila kao konobarica u nekom kafiću u centru Niša. Tamo sam stalno išao na kafu sa jednim poslovnim partnerom koji je prethodnu noć zakazao njoj i nenoj drugarici da ih vodimo u život. Magarac se napije i ne kaže mi ništa, kad me je to jutro počela prozivati što smo ih ispalili pojma nisam imao o čemu se radi.. tek kad sam skontao obećam joj večeru al ona i ja sami. I jbg najebem .i gore