Ukidanje dođe kao zabrana slobode govora, ali ono što imamo po portalima je bezveze.

Moderator: Krokodil Behko
Moguće je, kako ne, samo što kažeš treba nekoga platiti da samo to radi jer novinari ne mogu stići na sve strane niti im je to u opisu posla.Chloe wrote: 06 Feb 2018, 16:43 Nemoguće je pratiti komentare i reagovati bilo brisanjem bilo cenzurisanjem. Nema tu para da bi neko non - stop dežurao i "čistio", lakše ih je zaključati.
Ukidanje dođe kao zabrana slobode govora, ali ono što imamo po portalima je bezveze.![]()
zato je Poskok... najjaci,najposjeceniji .....Socrates wrote: 06 Feb 2018, 20:59 Treće, kada pričate o slobodi govora morate dobro razumjeti sta to znaci.
Nijedan privatni vlasnik bilo kojeg medija nije dužan obezbjediti slobodu govora bilo kome.
Sloboda govora podrazumijeva da te država neće progoniti ili na bilo koji drugi nacin sankcionisati zbog iznosenja svog mišljenja. To ne znači da imaš pravo tražiti slobodu govora na svakom mediju koji postoji. Uređivačka politika medija određuje sta je cenzurisano a sta ne.
Nećeš ti niti ja da određujemo sta je sloboda govora. Za to postoje zakoni, da urede odnose između pojedinca i države.Mutevelija wrote: 06 Feb 2018, 21:08 Sloboda govora meni nije psoanje Boga i vrijeđanje religije.
Nemamo svi istu definiciju slobode govora, sloboda govora je reći da su pederi u prošlosti doživjeli kišu kamenja jer mi religija nalaže tako da je Lutovom narodu bilo.
Tako je određuju zakoni, zakon se zacas moze promijenitiSocrates wrote: 06 Feb 2018, 21:15Nećeš ti niti ja da određujemo sta je sloboda govora. Za to postoje zakoni, da urede odnose između pojedinca i države.Mutevelija wrote: 06 Feb 2018, 21:08 Sloboda govora meni nije psoanje Boga i vrijeđanje religije.
Nemamo svi istu definiciju slobode govora, sloboda govora je reći da su pederi u prošlosti doživjeli kišu kamenja jer mi religija nalaže tako da je Lutovom narodu bilo.
U privatnim medijima, to određuju vlasnici.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests