domaci si dol kazes jel
daj mi onda pomozi oko ove male
iz mjenjacnice
da ne idem preko zanki, sve preko nje jadne ide
razgulismo ju vise no svi ostali klijenati zajedno
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

bagra wrote: 02 Jun 2023, 23:08![]()
domaci si dol kazes jel![]()
daj mi onda pomozi oko ove male
iz mjenjacnice
da ne idem preko zanki, sve preko nje jadne ide
razgulismo ju vise no svi ostali klijenati zajedno![]()

Očigledno je da ne znaš bagru. On je to kobejagi pito u nadi da ćeš mu ponudit besplatan smještaj pa da se tebi uvali na kašikuZanki wrote: 02 Jun 2023, 23:58
Ugao slomljenih srca
Neman poima, ka san ti našla prie dvi godine des apartmana odusta si, sad ništa ne iden u ton pravcu dogodine![]()

Pametan bagraTaare wrote: 03 Jun 2023, 03:11Očigledno je da ne znaš bagru. On je to kobejagi pito u nadi da ćeš mu ponudit besplatan smještaj pa da se tebi uvali na kašikuZanki wrote: 02 Jun 2023, 23:58
Ugao slomljenih srca
Neman poima, ka san ti našla prie dvi godine des apartmana odusta si, sad ništa ne iden u ton pravcu dogodine![]()
![]()

Koga vas ponizavaju..Naseef Mushroom wrote: 03 Jun 2023, 06:38 Ali kakvo formulisanje rečenice, pa vi idite kod njih na odmor iako nas svaki put ponižavaju. Hrvatska graniči između ostalog sa Bosnom i Hercegovinom, Italijom i Mađarskom.
Znači susjedne države Italija i Mađarska su svijet, a treća susjedna država nije svijet već samo BiH.

Pa Hrvatska graniči sa Bosnom i Hercegovinom i Italijom, a Talijane smatraju svijetom a mi sno sano Bosanci koji ionako navraćaju.Matan wrote: 03 Jun 2023, 09:33Koga vas ponizavaju..Naseef Mushroom wrote: 03 Jun 2023, 06:38 Ali kakvo formulisanje rečenice, pa vi idite kod njih na odmor iako nas svaki put ponižavaju. Hrvatska graniči između ostalog sa Bosnom i Hercegovinom, Italijom i Mađarskom.
Znači susjedne države Italija i Mađarska su svijet, a treća susjedna država nije svijet već samo BiH.

Markica

ironman wrote: 03 Jun 2023, 12:58 Neum pa gore desno do iza Makarske.
Sto se mora tice bolje mi ne treba.
A 5c sr zavrsava.
2 i po sata voznje do plaze..eto 3 sata.
Budimo realni..
A i nema ko nam se nije zamjerio u istoriji..
U srbiju i cg ne bih nikad otisao..
A Mesic i Kosor i hejbet dobrih ljudi je u Hrvatskoj.
Nije Hrvatska cirilov hdz.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest