E bi bio fazon da se sad vi forumasi pofotkate sa kahvama i to nAki serviZ lijevi i uturit ih na temu

Haj ti rume prvi

Budem sutraZagorka wrote:![]()
![]()
![]()
E bi bio fazon da se sad vi forumasi pofotkate sa kahvama i to nAki serviZ lijevi i uturit ih na temu![]()
Haj ti rume prvi
Zagorka wrote:Ejsss......nemas sad fine soljice? To ces sutra maksuz kupiti novu?
Sto ti je mrsko? Lazes, radis nesto zlocestoRum wrote:Zagorka wrote:Ejsss......nemas sad fine soljice? To ces sutra maksuz kupiti novu?mrsko mi sada
Zagorka wrote:Sto ti je mrsko? Lazes, radis nesto zlocestoRum wrote:Zagorka wrote:Ejsss......nemas sad fine soljice? To ces sutra maksuz kupiti novu?mrsko mi sada
Rum wrote:![]()
Nije li pomalo zabrinjavajuce da gotovo sve na slici zapravo vise ne postoji?Krokodil Behko wrote:Ja sam, eto, okačio, sad su na redu ostali
Istina, to je slika sa teme o neuspjelim slikama, ali to nikako ne može umanjiti značaj prezentiranog. Ok, taj hastal više ne postoji, kao ni klupa, majica je davno baćena, promijenio sam skoro (i napokon) i šolju za kafu, a džezve više ni ne koristim.
Ni ne sjećam se više tog malog preklopnog mobitela, koji se nazire na slici, kako mi se čini
Ne postoji više ni ta "neofarbana" kruška. Riječ je o tome da su dva komšijska debila riješili da sruše onu veliku krušku (krošnja iza glave), pa pošto su mnogo sposobni, polomili su tu komšinicinu ogradu i moju voćku.
E da, nema više ni tog šljivaka
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests