Lijepi i Ruzni Muskarci

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Lijepi i Ruzni Muskarci

Post by rethna » 30 Jul 2016, 20:32

Mislim da je pravo vrijeme da se otvori i tema o vibratorima,ako vec nema. :oo
Question everything.

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 30 Jul 2016, 20:38

rethna wrote:Mislim da je pravo vrijeme da se otvori i tema o vibratorima,ako vec nema. :oo
vibratori su glupost,pa ne vrbrira ni tvoj penis :kafa
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 30 Jul 2016, 20:39

Sta ti znas o tome?
Question everything.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9288 times
Been thanked: 11047 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 30 Jul 2016, 21:09

statebriga wrote:
dr laganini wrote:..kad.to muski kazu normalno :cudi
uvijek,i jos ruzni muskraci cesto kazu,ja cula:"lakse je biti ruzno musko umjesto ruzno zensko" :kafa

Potpuno normalno, šta se čudiš? Javi se srculencetu, ako ti tu nešto nije jasno.
Ružniji će muškarac eventualno težiti da nadoknadi manjkavost u izgledu, npr sa kupovinom neke odjeće, humorom, inteligencijom, demonstracijom vlastitih osobina i navika za koje drži da bi se dopale nekoj ženi, pa i s novcem, jer lijepih žena za novac, bilo je od početka svijeta, a ima i danas na svakom koraku.

Ne kažem da su sve lijepe žene takve, ali ima ih dosta i dokazi su svuda oko nas, pa tako da mislim da nema neke posebne potrebe ni elaborirati takvo što.
Bar je danas sponzoruša više nego ikada, a i sam sam natrčao na desetine njih, koje bi potrčale da mi davaju redovno, samo ako se ima ščime amortizirati.
Nije ovo nikakav napad na neke lijepe žene, nego iznošenje činjeničnog stanja.

Što se mene tiče, njihov problem je obično bio u mom stavu, da se nikad neću prodati/udati za novac, pa tako da takve cure odmah diskvalifikujem kao bezvrijedne, a svoju ljepotu nek pokazuju materi svojoj glupoj, što ih je tako vaspitala.
Kad se ja nisam htio dva-tri puta "udati za pare", ne vidim zašto bi sad uvažio takav stav kod neke od njih :cudi

Ako je neki ružni muškarac zapeo da ima zgodniju ženu, a recimo da je školovaniji od nje, ili jednostavno posjeduje one osobine koje se nekoj od njih dopadaju, on će je sigurno i imati, osim ako nije smotan u tim vrstama akcije.

Ako je baš puknuo pravo, a ima i novca, pronalazak takve žene mu sigurno neće biti problem.

S druge strane, ružnoj ženi je teže, pošto muškarci obično prave izbor, da uzmu atraktivniju, ako mogu i tu nikakve ključne osobine te žene neće poboljšati njenu situaciju, ukoliko je zapucala na nekog ko je malo prezgodan za nju.

Razlog za ovakav muški rezon je jednostavan. I lijepa može rađati, kuhati, raditi na poslu, praviti mi društvo uz kafu i sve ostalo, pa zašto bih uzeo ružnu, a pošto sam muškarac, svakako sam malo smireniji u kući, pa mi poneka mana neće škoditi, samo ako mi ne brani da pijem pive s rajom.

Femea wrote:Što je nekom lijepo,drugima je možda ružno i obratno.Smatram da izgled muškarca nije presudan za uspijeh kod žena,nekad je to smisao za humor,inteligencija,komunikativnost.Sigurno je da svako ima neki svoj put i način na koji zadobije povjerenje žene, a da li vole tračati i kako se nose sa konkurencijom, ne znam.Vjerovatno se bolje kontrolišu i ne pokazuju često pa zato mi je i nepoznato :cudi
Odličan komentar. Postoje muškarci koji tračaju itd, s tim da oni to ipak više rade u društvu žena, pa zato neke žene i misle da su muškarci tračare. Tačnije, oni to rade samo ako misle da bi trač upalio, samo ako involviraju neku žensku osobu, da ga rastura dalje :valja

Ok, postoji mnogo muškaraca koji su teški kreteni i to stoji. Posebno frapantno djeluju podaci da nakon razvoda (u BiH) 3/4 muškaraca zanemari svoje rođeno dijete i ne plaća alimentaciju.. ali nije to sad tema :hihi
statebriga wrote: Ovo jednostavno nije tacno ,meni je dusa zadovoljna kad vidim lijepo musko,pa kasnije sve ostalo analiziram. Meni je izgled broj jedna da privuce paznju. :srce
A imaš li ti šta ponuditi zauzvrat?
I meni je lijepo kad vidim neku "brižitku" na ulici, ali to nije sve.
Već sam navodio štošta i samo je pitanje da li su takvi muškarci tvoj san ili java.
De, isturider nam sliku, pa da procijenimo, da ne čitamo puno "na prazno".
Što se tiče "specijalnih osobina" to sam već procijenio na forumu i samo te ekstra izgled može spasiti :srce

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 9 times

Post by Čupava » 30 Jul 2016, 21:11

Ma nek je lijep, pa makar i grbav... :D.
.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:19

Krokodil Behko wrote:
statebriga wrote: Potpuno normalno, šta se čudiš? Javi se srculencetu, ako ti tu nešto nije jasno.
Ružniji će muškarac eventualno težiti da nadoknadi manjkavost u izgledu, npr sa kupovinom neke odjeće, humorom, inteligencijom, demonstracijom vlastitih osobina i navika za koje drži da bi se dopale nekoj ženi, pa i s novcem, jer lijepih žena za novac, bilo je od početka svijeta, a ima i danas na svakom koraku.

Ne kažem da su sve lijepe žene takve, ali ima ih dosta i dokazi su svuda oko nas, pa tako da mislim da nema neke posebne potrebe ni elaborirati takvo što.
Bar je danas sponzoruša više nego ikada, a i sam sam natrčao na desetine njih, koje bi potrčale da mi davaju redovno, samo ako se ima ščime amortizirati.
Nije ovo nikakav napad na neke lijepe žene, nego iznošenje činjeničnog stanja.

Što se mene tiče, njihov problem je obično bio u mom stavu, da se nikad neću prodati/udati za novac, pa tako da takve cure odmah diskvalifikujem kao bezvrijedne, a svoju ljepotu nek pokazuju materi svojoj glupoj, što ih je tako vaspitala.
Kad se ja nisam htio dva-tri puta "udati za pare", ne vidim zašto bi sad uvažio takav stav kod neke od njih :cudi

Ako je neki ružni muškarac zapeo da ima zgodniju ženu, a recimo da je školovaniji od nje, ili jednostavno posjeduje one osobine koje se nekoj od njih dopadaju, on će je sigurno i imati, osim ako nije smotan u tim vrstama akcije.

Ako je baš puknuo pravo, a ima i novca, pronalazak takve žene mu sigurno neće biti problem.

S druge strane, ružnoj ženi je teže, pošto muškarci obično prave izbor, da uzmu atraktivniju, ako mogu i tu nikakve ključne osobine te žene neće poboljšati njenu situaciju, ukoliko je zapucala na nekog ko je malo prezgodan za nju.

Razlog za ovakav muški rezon je jednostavan. I lijepa može rađati, kuhati, raditi na poslu, praviti mi društvo uz kafu i sve ostalo, pa zašto bih uzeo ružnu, a pošto sam muškarac, svakako sam malo smireniji u kući, pa mi poneka mana neće škoditi, samo ako mi ne brani da pijem pive s rajom.

Femea wrote:Što je nekom lijepo,drugima je možda ružno i obratno.Smatram da izgled muškarca nije presudan za uspijeh kod žena,nekad je to smisao za humor,inteligencija,komunikativnost.Sigurno je da svako ima neki svoj put i način na koji zadobije povjerenje žene, a da li vole tračati i kako se nose sa konkurencijom, ne znam.Vjerovatno se bolje kontrolišu i ne pokazuju često pa zato mi je i nepoznato :cudi
Odličan komentar. Postoje muškarci koji tračaju itd, s tim da oni to ipak više rade u društvu žena, pa zato neke žene i misle da su muškarci tračare. Tačnije, oni to rade samo ako misle da bi trač upalio, samo ako involviraju neku žensku osobu, da ga rastura dalje :valja

Ok, postoji mnogo muškaraca koji su teški kreteni i to stoji. Posebno frapantno djeluju podaci da nakon razvoda (u BiH) 3/4 muškaraca zanemari svoje rođeno dijete i ne plaća alimentaciju.. ali nije to sad tema :hihi
statebriga wrote: Ovo jednostavno nije tacno ,meni je dusa zadovoljna kad vidim lijepo musko,pa kasnije sve ostalo analiziram. Meni je izgled broj jedna da privuce paznju. :srce
A imaš li ti šta ponuditi zauzvrat?
I meni je lijepo kad vidim neku "brižitku" na ulici, ali to nije sve.
Već sam navodio štošta i samo je pitanje da li su takvi muškarci tvoj san ili java.
De, isturider nam sliku, pa da procijenimo, da ne čitamo puno "na prazno".
Što se tiče "specijalnih osobina" to sam već procijenio na forumu i samo te ekstra izgled može spasiti :srce
Krokodilko,ti zivis u drustvu gdje jos uvijek vecina zena nam narocit izbor,ali tako nije kod mene:

Kod mene zene imaju sve,novac,zivot,vode racuna o izgledu. Mi ovdje imamo izbor da biramo,a ne da budemo birane.
Ja sam milion puta vidjela parove u kojim je jedno od njh dvoje ruzno,a oboje imaju slicna ili ista primanja i nivo obrazovanja.
Preivse dajes prednosti ruznim muskarcima,a mislis da ruzne zene ne mogu pronaci lijepog muskarca.Kod finansijski i intelekutlano bogatih parova nema tih barijera,najrnomalnije je vijdeti ruzno-lijepu komabinaciju. :kafa

Eh,sad,ja ovdje opet ponavljam,bez obzira sta ja mogu ponuditi,ja uvijek ciljam na ljepotane,jer meni tako odgovora. :kafa

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 30 Jul 2016, 21:30

Stanem ja jutros pred ogledalo.... I mislim... Mislim...mislim... Onda kažem sebi.... Ma duša je bitna :djed

:plavi

Imam iskustva kad si privlačan i kad nisi privlačan... I mislim da je to ok.
Inače to ide tako... Svakom prema zaslugama... Tko će dobiti komplet.

Sigurno je privlačnost prednost... Bitno je sve samo omjeri variraju kod osoba... Nisam spreman zbog ljepote gutati gluposti... Nekad sa dvadeset jesam...
Zato... Ok je biti lijep :zubi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 30 Jul 2016, 21:31

Lakse je ruznim zenama nego li ruznim muskarcima. Ko kaze drugacije-laze.
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 Jul 2016, 21:33

greeneyes wrote:Lakse je ruznim zenama nego li ruznim muskarcima. Ko kaze drugacije-laze.
Ne bih rekao... Ružan a bogat... Postaje lijep... Ma predivan :love

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:33

greeneyes wrote:Lakse je ruznim zenama nego li ruznim muskarcima. Ko kaze drugacije-laze.
ljepotane,pa mogao si ovo malo bolje objasniti :kafa

Kako te trpe ljubomorni muskarci,ipak si im konkurencija?

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:34

storm wrote:
nope,kod mene njet :kafa dzaba mu pare :kafa

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:37

storm wrote:Stanem ja jutros pred ogledalo.... I mislim... Mislim...mislim... Onda kažem sebi.... Ma duša je bitna :djed

:plavi

Imam iskustva kad si privlačan i kad nisi privlačan... I mislim da je to ok.
Inače to ide tako... Svakom prema zaslugama... Tko će dobiti komplet.

Sigurno je privlačnost prednost... Bitno je sve samo omjeri variraju kod osoba... Nisam spreman zbog ljepote gutati gluposti... Nekad sa dvadeset jesam...
Zato... Ok je biti lijep :zubi
Kakvim zaslugama,pricaj :kafa

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9288 times
Been thanked: 11047 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 30 Jul 2016, 21:37

Još samo da raspabirčimo, koji je muškarac i na koji način lijep.

Ovo je jedan prelijep muškarac, ali izgleda gejkasto, jer nije faca :cudi

Image

E ovo je jedan teški facer

Image

Kao što se vidi iz priloženog, pojam muške ljepote je zaista relativniji, nego kod žena, jer svi smo mi mnogo puta manje čuli izraz "facerka", nego "facer", zar ne?

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 Jul 2016, 21:41

Pa istina što behko kaže... Što je to lijep muškarac?

Markantno, pomalo sirovo lice.. Ili ljepotani sa izbora mister (gejkasti ponekad ili uglavnom)
...

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:43

Krodilko,oboijca su ruzni :kafa

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 30 Jul 2016, 21:45

storm wrote:
Ruzno, a zensko-ma predivna. :oo Muskarci su tanani s Otim kriterijumima.
Samo sabura

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 30 Jul 2016, 21:46

Zeleni je dobar primjer lijepog muskarca jos uz to i dobrog srca i dobre duše,,rijetkost.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 Jul 2016, 21:50

greeneyes wrote:
storm wrote:
Tanano je to uvijek kad dodje situVacija :oo
Na obje strane.. Pustimo šuplje

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 30 Jul 2016, 21:50

Divlja_u_srcu wrote:Zeleni je dobar primjer lijepog muskarca jos uz to i dobrog srca i dobre duše,,rijetkost.
to sam mu i ja isto rekla,jedino mu nisam vidjela tijelo,ono visina,tezina :rumenko

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 30 Jul 2016, 21:51

storm wrote:
greeneyes wrote:
storm wrote:
Tanano je to uvijek kad dodje situVacija :oo
Na obje strane.. Pustimo šuplje[/quote]
:ok :aplauzz
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”