Julia-Klara wrote:String, Heidi, Dacina... Dust je nesto posebno

Moderator: Krokodil Behko
Julia-Klara wrote:String, Heidi, Dacina... Dust je nesto posebno
Zagorka wrote:Meni su svi,ali bas svi predivni,savrseni,prekrasni,slazem se sa svakim postom,svi su u pravu,uvijek,u svakom trenutku,jer niko ne misli pogresno,cak i ako napise,nije to mislio,zato su mi svi presavrseni![]()
Ja sam savrsena...
Zabavni su svi,ma prezabavni,luna park je mala maca,volim sviju,ma sta volim,prevolim,sta cu tako me ucili,ne smijem drugacije nikako![]()
Sve je super,svi su super,vrijeme super,zivot super,konekcija super![]()
![]()
Sve je idealno,nikad necu napisati svoje misljenje ako ce kontrirati nekom,pa ce me svi voljeti![]()
Divno,savrseno![]()
čuj ja ironična.........to si ti mene zamijenila s nekimCalla wrote:zenska ekipa,,
Zagorka,Luna,Julija,Tigris,Heidi,Dacina,Imex,Silence,Bubi,Maja,Dust,Jaca (ne gledajte po hronoloskom redu nikakve veze s vezom)vas najvise citam ,
tigris i maji se najvise ismijem a Zagorki na iskrenoj ironiji pozavidim ,,, ostale vazne cure sam posvrstala po kategoriji tema(gdje me i na kojoj temi ponajvise zabave ne znam sada sve napamet )
od muskih:Behko,Grana,Major,Sheval,Camer(burek),Carobnjak String,Blento,Konsultant,Rum,Senko,Kulin ban,,John
Spanac_113 wrote:Mrki
paparaci wrote:
........Majcek.
a volim harletov i Zagiin smisao za humor.
Kako ovo nisam prije vidjela?Zagorka wrote:Meni su svi,ali bas svi predivni,savrseni,prekrasni,slazem se sa svakim postom,svi su u pravu,uvijek,u svakom trenutku,jer niko ne misli pogresno,cak i ako napise,nije to mislio,zato su mi svi presavrseni![]()
Ja sam savrsena...
Zabavni su svi,ma prezabavni,luna park je mala maca,volim sviju,ma sta volim,prevolim,sta cu tako me ucili,ne smijem drugacije nikako![]()
Sve je super,svi su super,vrijeme super,zivot super,konekcija super![]()
![]()
Sve je idealno,nikad necu napisati svoje misljenje ako ce kontrirati nekom,pa ce me svi voljeti![]()
Divno,savrseno![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests