Vic do vica
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7419 times
- Been thanked: 17246 times
- Status: Offline
Re: Vic do vica
Dolaze tri medveda u svoju kucicu u sumi. Sedaju za sto, kad ce tata medved - Moj tanjir je prazan! Neko je jeo iz mog tanjira! Dete medved pogleda svoj tanjir, pa drekne u kuknjavu - I moj je prazan!!! Neko je jeo i iz mog tanjira!!!
Mama medved ih pogleda, pa kaze - sta se tu lozite, jos vam nisam ni sipala!
Mama medved ih pogleda, pa kaze - sta se tu lozite, jos vam nisam ni sipala!
Bile dve porodice, jedna baš fini ljudi, a druga haos - samo psuju, viču i rade razne gadosti. Ovi fini se najave ovim drugima na ručak, i otac sazove sastanak:
• Slušajte, dajte da ljude jednom dočekamo kako dolikuje. Narednih par dana da t...reniramo bez psovki i lošeg ponašanja, da se opominjemo međusobno. Stvarno nema smisla da ljude više onako dočekujemo!
I tako je i bilo. Došao na red nedeljni ručak, stigli su gosti, do ručka sve u redu. Došla supa na red, lete dve muve iznad jednog tanjira, i ''pljus'', pravo u tanjir! Klinac krene da se dere:
• Eee, nije mi krivo što se ove dve muve tucaju, nego što mi upadoše u jebenu supu!
Sestra će na to:
• E braco, ti stalno nešto sereš za ručkom.
Majka dodaje:
• Kad smo već kod sranja, ko je bio u WC-u a nije pustio vodu?
Otac će:
• 'Aj' što nije pustio vodu, nego dupe obrisao mojom kravatom!
A baba će:
• Vi, deco, znate da ja guzicu nikad i ne brišem.
Deda nastavlja:
• Auuuu, sunce ti žarko, zato su meni muda stalno žuta!
Hvali se englez kako je zeni za rodjendan kupio Porshe koji ide od 0 do 100 za 7 sekundi.
Francuz kaze: -"A ja sam mojoj kupio ferari koji za 5 sekundi ide od 0 do 100!"
Bosanac slusa, pa rece: -"Ja sam svojoj Fati kupio poklon i za 1 sekund ide od 0 do 100!"
-"Ma nemoguce, pricas gluposti, to ne postoji. A sta si joj to kupio?"
-"Vagu!" - rece bosanac.
Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
• Slušajte, dajte da ljude jednom dočekamo kako dolikuje. Narednih par dana da t...reniramo bez psovki i lošeg ponašanja, da se opominjemo međusobno. Stvarno nema smisla da ljude više onako dočekujemo!
I tako je i bilo. Došao na red nedeljni ručak, stigli su gosti, do ručka sve u redu. Došla supa na red, lete dve muve iznad jednog tanjira, i ''pljus'', pravo u tanjir! Klinac krene da se dere:
• Eee, nije mi krivo što se ove dve muve tucaju, nego što mi upadoše u jebenu supu!
Sestra će na to:
• E braco, ti stalno nešto sereš za ručkom.
Majka dodaje:
• Kad smo već kod sranja, ko je bio u WC-u a nije pustio vodu?
Otac će:
• 'Aj' što nije pustio vodu, nego dupe obrisao mojom kravatom!
A baba će:
• Vi, deco, znate da ja guzicu nikad i ne brišem.
Deda nastavlja:
• Auuuu, sunce ti žarko, zato su meni muda stalno žuta!
Hvali se englez kako je zeni za rodjendan kupio Porshe koji ide od 0 do 100 za 7 sekundi.
Francuz kaze: -"A ja sam mojoj kupio ferari koji za 5 sekundi ide od 0 do 100!"
Bosanac slusa, pa rece: -"Ja sam svojoj Fati kupio poklon i za 1 sekund ide od 0 do 100!"
-"Ma nemoguce, pricas gluposti, to ne postoji. A sta si joj to kupio?"
-"Vagu!" - rece bosanac.
Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
10 CRNOGORSKIH ZAPOVJESTI:
-Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmar"o.
-Ljubi krevet svoj k"a sebe samoga.
-Odmaraj se danju da noću moš spavat".
-Ne radi.rad ubija.
-Ako vidis nekog da se odmara-pomozi mu.
-Radi manje no što možeš,a ono što možeš prebaci na drugoga.
-U "ladu je spas-od odmaranja još niko nije crka".
-Rad donosi bolest-ne umri mlad.
-Kad zaželiš raditi,sjedi pričekaj,vidjećeš proći će te.
-Kad vidiš da jedu i piju-primakni se,pomogni ljudima,a kad vidiš da rade makni se da ne smetaš.
Na sudu, gde je Crnogorac optužen za seksualno uznemiravanje, devojka kaže:
• Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi!
• Laže, gospodine sudija, laže, crkla dabogda! - skoči Crnogorac.
• Pa me stade 'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne!
• Laže kurva, laže!
• Pa na kraju kad raskopča pantalone...
• Laže, oko da joj ispadne!
• Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra...
• A bogu mi, što jes' jes'...
Poradjala se zena Crnogorca. U toku poradjaja Crnogorac padne u nesvest, drugi put, treci put...
Posle pola sta budi ga babica i kaze mu:
-Cestitam postali ste otac!
-Kakwo je?-pita Crnogorac
-Zensko. Na to ce Crnogorac:
-Uf.. Dobro je, da se ne muci owako ko ja..
Povredio Crnogorac nogu i otišao kod lekara.
Lekar: Ne vredi, polomljena je, moraćete da stavite gips.
Crnogorac: Čuj jado, gips?! Mermer turi, mermer !!!
-Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmar"o.
-Ljubi krevet svoj k"a sebe samoga.
-Odmaraj se danju da noću moš spavat".
-Ne radi.rad ubija.
-Ako vidis nekog da se odmara-pomozi mu.
-Radi manje no što možeš,a ono što možeš prebaci na drugoga.
-U "ladu je spas-od odmaranja još niko nije crka".
-Rad donosi bolest-ne umri mlad.
-Kad zaželiš raditi,sjedi pričekaj,vidjećeš proći će te.
-Kad vidiš da jedu i piju-primakni se,pomogni ljudima,a kad vidiš da rade makni se da ne smetaš.
Na sudu, gde je Crnogorac optužen za seksualno uznemiravanje, devojka kaže:
• Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi!
• Laže, gospodine sudija, laže, crkla dabogda! - skoči Crnogorac.
• Pa me stade 'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne!
• Laže kurva, laže!
• Pa na kraju kad raskopča pantalone...
• Laže, oko da joj ispadne!
• Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra...
• A bogu mi, što jes' jes'...
Poradjala se zena Crnogorca. U toku poradjaja Crnogorac padne u nesvest, drugi put, treci put...
Posle pola sta budi ga babica i kaze mu:
-Cestitam postali ste otac!
-Kakwo je?-pita Crnogorac
-Zensko. Na to ce Crnogorac:
-Uf.. Dobro je, da se ne muci owako ko ja..
Povredio Crnogorac nogu i otišao kod lekara.
Lekar: Ne vredi, polomljena je, moraćete da stavite gips.
Crnogorac: Čuj jado, gips?! Mermer turi, mermer !!!
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Maja
- Administrator
Išla dva momka preko livade i nasred nje govno. A kilometrima nigdje
nikoga. Nikakvih kuća. Misle si oni otkud sad to govno? I vide neka
bakica ide im u susret pa odluče nju zapitati. -Dobar dan bako
-Dobar dan momci
-Bako nešto nas zanima otkud ovdje na sred livade
govno.
-E sinko moj. Živjeli su jednom dva brata u dvorcu na
brijegu. Stariji se zaljubio u princezu iz susjednog
dvora. Na dan kad su ovi imali svatove pojavi se
odnekud zmaj i zgrabi princezu i odnese je u svoj
brlog. Mladoženja je totalno poludio od tuge te uze
mač i krenu na zmaja. Sedmi dan se pojavi ispred
zmajeve pećine te ga izazva na dvoboj. Zmaj izađe i
pusti vatru na jadnog mladića. I on skonča u vatri.
Odtugovaše ga i novo se slavlje već spremalo jer
mlađi sin je pronašao odabranicu svog srca. I opet na
dan svatova dođe zmaj i otme princezu. Mladoženja
popizdi,ali se sjeti kako je njegov brat prošao pa se
obuče u oklop i uze veliki arsenal oružja. Dojaše do
zmaja i izazva ga na dvoboj. Zmaj izađe i poče vatru
rigati.Ali oklop to spriječi.Sedam dana i sedam noći
su se tukli dok konačno zmaj nij pregrizao mladića na
pola.
-Pa dobro bako nas je zanimalo otkud ovo govno
ovdje?
-Aaa govno?! Pa neko se posro
nikoga. Nikakvih kuća. Misle si oni otkud sad to govno? I vide neka
bakica ide im u susret pa odluče nju zapitati. -Dobar dan bako
-Dobar dan momci
-Bako nešto nas zanima otkud ovdje na sred livade
govno.
-E sinko moj. Živjeli su jednom dva brata u dvorcu na
brijegu. Stariji se zaljubio u princezu iz susjednog
dvora. Na dan kad su ovi imali svatove pojavi se
odnekud zmaj i zgrabi princezu i odnese je u svoj
brlog. Mladoženja je totalno poludio od tuge te uze
mač i krenu na zmaja. Sedmi dan se pojavi ispred
zmajeve pećine te ga izazva na dvoboj. Zmaj izađe i
pusti vatru na jadnog mladića. I on skonča u vatri.
Odtugovaše ga i novo se slavlje već spremalo jer
mlađi sin je pronašao odabranicu svog srca. I opet na
dan svatova dođe zmaj i otme princezu. Mladoženja
popizdi,ali se sjeti kako je njegov brat prošao pa se
obuče u oklop i uze veliki arsenal oružja. Dojaše do
zmaja i izazva ga na dvoboj. Zmaj izađe i poče vatru
rigati.Ali oklop to spriječi.Sedam dana i sedam noći
su se tukli dok konačno zmaj nij pregrizao mladića na
pola.
-Pa dobro bako nas je zanimalo otkud ovo govno
ovdje?
-Aaa govno?! Pa neko se posro
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39905 times
- Been thanked: 25936 times
Zatekao Perica mamu, kako oralno zadovoljava tatu u spavaćoj sobi, pa kaže:
– Ma, jeste... poremećeni! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac!
– Ma, jeste... poremećeni! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac!
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39905 times
- Been thanked: 25936 times
Dodje čovjek kod ginekologa i kaže da mu je žena trudna,a doktor će ;Pa to je super -znam,ali kako ću se seksati ovih 9 mjeseci -A doktor kaže prva tri mjeseca kao do sada,druga tri samo pseća poza,a zadnje tri vučja poza -hvala doktore,ali kakva je to poza
-to ti je ono:sjedneš kraj rupe i zavijaš
-to ti je ono:sjedneš kraj rupe i zavijaš
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
-
Dalmatinci o kontracepciji
ON: Jubavi, ja više ne mogu vako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a?
ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi Srbi rekli "Đaba si krečio", i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti moj ti ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja, ijako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bi li pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke že ne koje znan naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, ijako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em mužovi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni poštene cipele kupit a kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen nisan nikad ni imala po t ribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se gospu i trovat za ono dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, ijako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9 posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala, aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego postoji mogućnost da žemski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se stebon, triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti nevoje, aj ti sam odgajaj dite, nemoš ni socijalnu pomoć dobit u ov oj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me gledaš tako a? Oli si me tija nešto pitat?
ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj.
ON: Dobro, jebe mu mater, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla, samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
ON: Jubavi, ja više ne mogu vako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a?
ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi Srbi rekli "Đaba si krečio", i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti moj ti ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja, ijako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bi li pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke že ne koje znan naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, ijako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em mužovi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni poštene cipele kupit a kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen nisan nikad ni imala po t ribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se gospu i trovat za ono dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, ijako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9 posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala, aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego postoji mogućnost da žemski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se stebon, triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti nevoje, aj ti sam odgajaj dite, nemoš ni socijalnu pomoć dobit u ov oj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me gledaš tako a? Oli si me tija nešto pitat?
ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj.
ON: Dobro, jebe mu mater, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla, samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Pošao Mujo kod Vidovite Džemile da zatraži pomoć za neki svoj problem.
Došao ispred kuće a na vratima piše "Vidovita Džemila sve pogađa"
Ohrabri se Mujo i pokuca na vrata.
"Ko je "-upita ženski glas.
"E jebo te ja Vidovitu"-reče Mujo ,okrenu se i ode.
Došao ispred kuće a na vratima piše "Vidovita Džemila sve pogađa"
Ohrabri se Mujo i pokuca na vrata.
"Ko je "-upita ženski glas.
"E jebo te ja Vidovitu"-reče Mujo ,okrenu se i ode.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1318 times
- Been thanked: 4514 times
guraju se 2 plavuse na veoma uskom krevetu i nakon nekog vremena
jedna izgura drugu na pod,, i poslije kaze: haj popni se gore, sad ima vise mjesta..
dosle 3 kurve kod boga i da im on ispuni po 1 zelju,,
kaze prva hoce da je jebe crnac..
druga da je jebu 2 crnca,,
a treca da ima sina i da igra za barcelonu,, i da ofula penal
i da mu cijeli stadion jebe mater..
bila 2 vojnika u rovu i pukne im granata tu.. jednom otkine nogu,
a drugom donju vilicu.. kaze ovak bez noge ovom drugom:
sta si zino, zamalo ne pogidosmo..
jedna izgura drugu na pod,, i poslije kaze: haj popni se gore, sad ima vise mjesta..
dosle 3 kurve kod boga i da im on ispuni po 1 zelju,,
kaze prva hoce da je jebe crnac..
druga da je jebu 2 crnca,,
a treca da ima sina i da igra za barcelonu,, i da ofula penal
i da mu cijeli stadion jebe mater..
bila 2 vojnika u rovu i pukne im granata tu.. jednom otkine nogu,
a drugom donju vilicu.. kaze ovak bez noge ovom drugom:
sta si zino, zamalo ne pogidosmo..
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Dok je trajala predizborna kampanja u RS,dođe Dodik u neko selo na Kozari.
U svom obraćanju poče on da obećava narodu.
"Vidim da Vam je loša struja,pa ćemo vam dovesti jaču i napraviti rasvjetu kroz selo".
Grupica okupljenih samo aplaudira a on nastavlja:
" Dovešćemo Vam vodovod ,napravićemo Vam novi put ,pa ga zatim asvaltirati"
Neko od prisutnih sav radostan upita:
"A hoće li, kad se uradi asvalt, biti i autobus da nam djeca ne pješače 10 km do škole"
"Ma biće autobus ,ali mi ćemo Vam napraviti u selu i školu"-nastavio Dodik sa obećanjima.
"Ali šta će nam škola kad nemamo dovoljno djece?"-upitaše mještani
"Ma napravićemo Vam mi i djecu".
U svom obraćanju poče on da obećava narodu.
"Vidim da Vam je loša struja,pa ćemo vam dovesti jaču i napraviti rasvjetu kroz selo".
Grupica okupljenih samo aplaudira a on nastavlja:
" Dovešćemo Vam vodovod ,napravićemo Vam novi put ,pa ga zatim asvaltirati"
Neko od prisutnih sav radostan upita:
"A hoće li, kad se uradi asvalt, biti i autobus da nam djeca ne pješače 10 km do škole"
"Ma biće autobus ,ali mi ćemo Vam napraviti u selu i školu"-nastavio Dodik sa obećanjima.
"Ali šta će nam škola kad nemamo dovoljno djece?"-upitaše mještani
"Ma napravićemo Vam mi i djecu".
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- Maja
- Administrator
Chuck Norris nema ctrl tipke na tastaturi. On sve drzi pod kontrolom
-Chuck Norris moze ocijeniti knjigu po njenim koricama
Čak Noris se ne izuva u gostima.
Kom opanci, tom i jerry
Kom opanci, tom i jerry
Chuck Noris nedjeljom u 2 gleda subotom u 4.Maja wrote:Chuck Norris nema ctrl tipke na tastaturi. On sve drzi pod kontrolom
Kom opanci, tom i jerry
Chuck Norris je ulovio Sašu Matića da prepisuje :-)))
Isus hoda po vodi, ali Chuck Norris pliva u zemlji.
:-)))))
Chuck Norris je čuo tišinu. xd
- Maja
- Administrator
- Del Boy
- Osvježenje foruma
- Been thanked: 2 times
Dodje Mujo kuci pijan i odjednom se cuje:
Bum!
Sta je to palo? pita Fata.
Kaput, odgovara Mujo.
Pa kako tako glasno?
A bio ja u njemu.
Bum!
Sta je to palo? pita Fata.
Kaput, odgovara Mujo.
Pa kako tako glasno?
A bio ja u njemu.

Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- Maja
- Administrator
Okorjeli kockar u birtiji karta, zvoni mu mobitel. Zove ga trudna žena:
- "Dolazi doma hitno, rodit ću, otvorena sam dva prsta!"
On će na to:
- "Šta se bona imaš otvarat, idi na hand!"
- "Dolazi doma hitno, rodit ću, otvorena sam dva prsta!"
On će na to:
- "Šta se bona imaš otvarat, idi na hand!"
- vučica
- Aktivni forumaš
Kupili Mujo i Haso radio
i kad su došli kući, uključe ga,
a on ne radi.
Kada su ga otvorili,
sve samo šupljina, paučina
i miš izjuri iznutra,
a Haso će Muji:
- Drž' ga Mujo, uteče nam pjevač!
i kad su došli kući, uključe ga,
a on ne radi.
Kada su ga otvorili,
sve samo šupljina, paučina
i miš izjuri iznutra,
a Haso će Muji:
- Drž' ga Mujo, uteče nam pjevač!
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

-
Pita tinejdžer Rom oca:
- "Tato, ćeš mi kupiš jedan taki Mercedes?"
- "Radi, sine, pa zaradi. Ja sam tries godine radio u Nemačku ko konj."
- "Ja to ne mogu. Ja ću moram da radim ko limar, il ko čistač."
Zašto se navijači Crvene zvezde uopšte ne ljute na Vladimira Stojkovića što je obukao majicu s natpisom „Oprostite mi moju ružnu prošlost“? Zato što znaju da je majicu uzeo iz ženinog ormara.
- "Tato, ćeš mi kupiš jedan taki Mercedes?"
- "Radi, sine, pa zaradi. Ja sam tries godine radio u Nemačku ko konj."
- "Ja to ne mogu. Ja ću moram da radim ko limar, il ko čistač."
Zašto se navijači Crvene zvezde uopšte ne ljute na Vladimira Stojkovića što je obukao majicu s natpisom „Oprostite mi moju ružnu prošlost“? Zato što znaju da je majicu uzeo iz ženinog ormara.
- Del Boy
- Osvježenje foruma
Pričaju Mujo i Haso o pedofilima.
Mujo:
"Haso, šta ti misliš o ovim pedofilima?"
Haso:
"Djecu im j......."
Mujo:
"Haso, šta ti misliš o ovim pedofilima?"
Haso:
"Djecu im j......."
- Maja
- Administrator
Dolazi mujo doktoru na kontrolu... a doktor se odmah izvinjava
-joj mujo izvini ja ti umjesto tableta za proliv propisah apaurin
-pa vidim ja doktore ja se userem al mi svejedno
Pitala uciteljica Pericu:
- "Sto je bilo prije, kokos ili jaje?"
Odgovori Perica:
- "Pa prije je bilo i kokosi i jaja, a islo se i na more!!!"
-joj mujo izvini ja ti umjesto tableta za proliv propisah apaurin
-pa vidim ja doktore ja se userem al mi svejedno
Pitala uciteljica Pericu:
Odgovori Perica:
- Del Boy
- Osvježenje foruma
Maja wrote: Pitala uciteljica Pericu:
Odgovori Perica: