Samo ne znam ko se danas ulogovao.
Moderator: spacebound
medvjed23 wrote: 20 Jun 2019, 17:30
samoća kao nužnost, dakle, samoća čovjeka koji želi ali ne uspijeva naći društvo je gadna, ponekad i fatalna stvar
Haj i umrijet, ali nedaj Bože bolovat sam.
Samo je problem sto sad zbog toga moze odbiti potencijalnog partnera a da nije ni svjesna.Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:07medvjed23 wrote: 20 Jun 2019, 17:30
samoća kao nužnost, dakle, samoća čovjeka koji želi ali ne uspijeva naći društvo je gadna, ponekad i fatalna stvar
Da. Imam rodicu koja je u zrelim godinama, a neudana. A očajno želi. Imam neki dojam da se od sedmog razreda pripremala za ulogu supruge, majke.
Baš propapada, i vidno, i psihički.
Nasuprot njoj, nikad se nisam zamišljala u bračnim vodama a sad njima uspješno plivam....otkud ja ovdje sama ne znam![]()
Nrš jaro u pedesetim štancovat djecu, ha jaexampLe wrote: 21 Jun 2019, 07:08Samo je problem sto sad zbog toga moze odbiti potencijalnog partnera a da nije ni svjesna.Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:07
Da. Imam rodicu koja je u zrelim godinama, a neudana. A očajno želi. Imam neki dojam da se od sedmog razreda pripremala za ulogu supruge, majke.
Nasuprot njoj, nikad se nisam zamišljala u bračnim vodama a sad njima uspješno plivam....otkud ja ovdje sama ne znam![]()
Meni nije jasno zasto se ljudi zamaraju tim brakom i zasto misle da postoji neko pravilo do koliko godina se moras ozeniti/udati, pa zbog toga sami sebi stvaraju bespotreban pritisak.
Ide joj sat. Tik-tak. Obožava djecu. Rodila se za ulogu žene i to bosanske. Naučila rano pite praviti, ma sva ozarena iščekivala brak i majčinstvo.exampLe wrote: 21 Jun 2019, 07:08Samo je problem sto sad zbog toga moze odbiti potencijalnog partnera a da nije ni svjesna.Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:07
Meni nije jasno zasto se ljudi zamaraju tim brakom i zasto misle da postoji neko pravilo do koliko godina se moras ozeniti/udati, pa zbog toga sami sebi stvaraju bespotreban pritisak.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests