Trebas nam vikat ucite skole i to

Moderator: Krokodil Behko
Ma bolan prosli kroz sito i reseto
Ili id'te u Njemacku i berite pare. Kak'a pamet. Vise bih volio nabrati aslama, tzv Mostarki
One zivotne skole da ucimo?Julia-Klara wrote: 09 May 2020, 22:08 Ma jok, kakve skole, pogotovo sad ne... samo pametno i polako... i hrabro![]()
Upisal na kraju fakultet bona? Ostavljas nas u neizvjesnostiUmihana wrote: 09 May 2020, 22:44 Po upisu na fakultet...
Prvo sam mislila da neću studirati, iz finansijskih razloga. Propustila sam prvi upisni rok, a onda sam dobila tu neku stipendiju...
Imala sam četiri dana da spremim prijemni iz matematike i to mi se poklopilo s rođendanom koji je prošao onako, nezapažen...
Umihana wrote: 09 May 2020, 22:44 Po upisu na fakultet...
Prvo sam mislila da neću studirati, iz finansijskih razloga. Propustila sam prvi upisni rok, a onda sam dobila tu neku stipendiju...
Imala sam četiri dana da spremim prijemni iz matematike i to mi se poklopilo s rođendanom koji je prošao onako, nezapažen...
tuzlak1212 wrote: 09 May 2020, 23:49Upisal na kraju fakultet bona? Ostavljas nas u neizvjesnostiUmihana wrote: 09 May 2020, 22:44 Po upisu na fakultet...
Imala sam četiri dana da spremim prijemni iz matematike i to mi se poklopilo s rođendanom koji je prošao onako, nezapažen...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests