Pa nije mi strano da napravim belajKrokodil Behko wrote: 06 Jul 2021, 08:57 Koliko ja znam, dosad svi koji su rekli, kao vas dvije iznad, na čovječetu su poludile, potukle se i posvađale sa svima, uključujući tu i Microsoft Cortanu

Moderator: Krokodil Behko
Pa nije mi strano da napravim belajKrokodil Behko wrote: 06 Jul 2021, 08:57 Koliko ja znam, dosad svi koji su rekli, kao vas dvije iznad, na čovječetu su poludile, potukle se i posvađale sa svima, uključujući tu i Microsoft Cortanu
Ne ljuti se niko na tebe, jedno je reci da ne zelis igrati s nekim ko ne igra fer a drugo ljutiti seShadow wrote: 06 Jul 2021, 17:25 Ljute se na mene
I sad kad ovo procitaju, opet ce da se ljute
Zato cu da kazem kako se ja ljutim najvise![]()
Evo je odmah
Pa to nije fer, to je nepromisljenoShadow wrote: 06 Jul 2021, 17:32Evo je odmahMala_Mu wrote: 06 Jul 2021, 17:27
Ne ljuti se niko na tebe, jedno je reci da ne zelis igrati s nekim ko ne igra fer a drugo ljutiti serazdvoji to dvoje..
Nisi ti bila da vidis kako izbacim sve 4 i sa sve 4 hodam. Mozes me oborit kako i kad hoces. Od toga vise fer vala i ne moze.
Meni cejf tako da igramMala_Mu wrote: 06 Jul 2021, 17:40Pa to nije fer, to je nepromisljenoShadow wrote: 06 Jul 2021, 17:32
Evo je odmah
Nisi ti bila da vidis kako izbacim sve 4 i sa sve 4 hodam. Mozes me oborit kako i kad hoces. Od toga vise fer vala i ne moze.
Ma oke tvoja stvar da igras kako hoces. Tj da igrate.. Ne zalazim u to, samo se nadovezah zbog takozvane ljutnje.. Kao sto napisah neciji izbor da ne ucestvuje u tome se ne moze tako nazvati.. Jer to je samo to izbor tj odluka a ne ljutnja![]()
Jel ono isto bodova imamo?
Hajd eto, dobacio si, primjecen si
Nemam pojma. Mislim da imamo.Mala_Mu wrote: 06 Jul 2021, 17:48Jel ono isto bodova imamo?
Ma pokleknem ja pod pritiskom vazda, ne nadam se puno.. Nisam optimisticna![]()
2 vs 2 je super.. Ja u zadnje vrijeme samo tako i igram protiv stranaca. Ali RushShadow wrote: 06 Jul 2021, 17:47Meni cejf tako da igramMala_Mu wrote: 06 Jul 2021, 17:40 Pa to nije fer, to je nepromisljeno
Ma oke tvoja stvar da igras kako hoces. Tj da igrate.. Ne zalazim u to, samo se nadovezah zbog takozvane ljutnje.. Kao sto napisah neciji izbor da ne ucestvuje u tome se ne moze tako nazvati.. Jer to je samo to izbor tj odluka a ne ljutnja![]()
![]()
A sad se obicno ono drugo dvoje i dogovore pa igraju protiv nas. Ili stavimo 2 vs 2 i rahat.
I da. Ja se salim. Smjesno mi sta se sve tamo izdesavalo i kad ti nisi bila tu![]()
A posto mi i ne igramo, ovo se nikako nije ni moglo odnosit na tebe.
Niti bilo koga drugog. Kazem generalno.
Tj. Zezam se.
Nisam dosla dotle da igricu uzimam za ozbiljno.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests