Al i on se dobro drzi ko i Frano Lasic, posebno kad stane na novcanikMarlboroGold wrote: 02 Dec 2020, 12:09 Koga briga. Kad je djed Bernie Ecclestone vodao manekenke što ne bi i baba bila sa mlađim muškarcem. Jebeš mahalu

Moderator: Krokodil Behko
Al i on se dobro drzi ko i Frano Lasic, posebno kad stane na novcanikMarlboroGold wrote: 02 Dec 2020, 12:09 Koga briga. Kad je djed Bernie Ecclestone vodao manekenke što ne bi i baba bila sa mlađim muškarcem. Jebeš mahalu
Brkas pojmove i to opasno. Naucit ces valjda nekadprog321 wrote: 02 Dec 2020, 12:13Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 11:47 Naseef trazio i nije mu dala, zato ovako pise.
Otkud ti znas ima li bolesti, otkud ti znas da li je nimfomanka ili nije? Otkud ti znas da li se muskarcima zgadila ili ne?
Jer, ocito da nije, cim ne voda dedice nego sebi probere ono sto zeli i sto joj se svidja![]()
Na stranu sto je ne volim, niti sam ikad voljela ili slusala, jer, ruku n a srce, zena ne zna pjevati, ali je pop ikona, htjeli vi ili ne htjeli.
A pljuvati, olajavati i Franu, i Madonnu i sve ostale - e tu smo majstori.
Jah naroda, brate slatki![]()
Ako mjenja svaka tri mjeseca novog decka po meni je nimfo.
Ne vidim da je potreban drugi dokaz
A ova madona je oronula ofunjala nimfo.![]()
Da, i? Mogu imati lakše od nas sa običnim muškarcima.prog321 wrote: 02 Dec 2020, 12:18 Ti si drugo almire.
Ti si muskarac. Zagorio.da. ali ipak je razlika od zene jer one lako mogu imati seks sa mnogim.
Cak i ruzna zena moze lakse naci seks nego lijep muskarac.![]()
almir90 wrote: 02 Dec 2020, 12:21Da, i? Mogu imati lakše od nas sa običnim muškarcima.prog321 wrote: 02 Dec 2020, 12:18 Ti si drugo almire.
Ti si muskarac. Zagorio.da. ali ipak je razlika od zene jer one lako mogu imati seks sa mnogim.
Cak i ruzna zena moze lakse naci seks nego lijep muskarac.![]()
Misliš da im je tako lako doći do seksa sa tipovima na koje se baš pale i privlačni su im? To im baš i nije lako. Uostalom eto pitaj ih.
Ne znam u kojoj državi živiš ali sam siguran da čitaš forume i portale tih zemalja pa me još više čudi tvoj stav da smo samo mi majstori pljuvanja.Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 12:06 Na Zapadu sam![]()
Ali eto, ti si taj koji proziva po svim mogucim osnovama zenu, koja sporazumno ima seks sa mladjim muskarcem.
Da li je on nadrogiran, da li je ona bolesna, to apsolutno nije tvoj problem, ali eto, ti moras komentirati jer nije onakva i ne ponasa se onako kako TI zelis![]()
Kad bi mi tako postupili dobili bi krivičnu prijavu, a šamar je zagantovanVrag wrote: 02 Dec 2020, 12:27almir90 wrote: 02 Dec 2020, 12:21
Da, i? Mogu imati lakše od nas sa običnim muškarcima.
Misliš da im je tako lako doći do seksa sa tipovima na koje se baš pale i privlačni su im? To im baš i nije lako. Uostalom eto pitaj ih.
mi kad zagorimo jedino da platimo ako hocemo sta brzo
ona kad zagori samo te uhvati za rame "ti, ja, wc, odmah!"
I šta ti to govori?Vrag wrote: 02 Dec 2020, 12:27
Pa brutalno, i gadljivo, ukrasi to małospacebound wrote: 02 Dec 2020, 12:31 Eto sto ti je nepravda, da vam je, a ne mozete, mi mozemo, al nam se ne da![]()
Pa to uglavnom rade svi koji su u toj poziciji. Jennifer Lopez, Nina Badrić, Tom Cruise, Bregović, Čolić u svoje vrijeme, Mel Gibson, Jagger, Britney samo je kod ove Madonne toliko jeftino i to najviše bode u oči.almir90 wrote: 02 Dec 2020, 12:14Aj' mi reci iskreno da si u poziciji da te ganja 50, 100 ili više zgodnih žena koje hoće da budu s tobom, nije bitan razlog zašto te hoće. Da li bi odbio da ih guziš kad se tako otvoreno nude?Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2020, 12:04
Evo ga opet, na četvrtoj temi u samo dva kratka dana na ovom forumu balkanski kompleksi kakav smo mi narod i u čemu smo majstori. Opet odgovaram, malo izađite iz nase sredine i pogledajte da se na zapadu ne razlikuju od nas prije nego što krenete pljuvati našu zaostalu mahalašku sredinu.
Nije američko društvo samo onako kako ga vidiš na MTVu i TMZu
Nije naravno krivično djelo i Madonna kao odrasla osoba ima pravo biti sa kim želi ukoliko je ososba punoljetna i slaže se ali kao što ima ona pravo u demokratskom društvu da živi sa kim želi tako imaju i drugi pravo da napišu da li im se sviđa ili ne.
A kad neko pročita "Tražio i nije mu dala pa ovako piše" rekao bi čovjek da se piše o Evi Longoriji ili Sofiji Vergari a ne o onom kosturu
Ako te zanima moj odgovor, ja ne bih propustio bez obzira šta ko poslije mislio o meni.
eee zato ih ne treba nikako ni registrovati, sjecas se kad je bio bojkot na klixu na vasi atributi kako su se u red dovele bile se ko pistaMarlboroGold wrote: 02 Dec 2020, 12:32Kad bi mi tako postupili dobili bi krivičnu prijavu, a šamar je zagantovanVrag wrote: 02 Dec 2020, 12:27
ona kad zagori samo te uhvati za rame "ti, ja, wc, odmah!"![]()
ma meni nista, meni svejednoalmir90 wrote: 02 Dec 2020, 12:34I šta ti to govori?Vrag wrote: 02 Dec 2020, 12:27
Nema smisla kukati što se žene mogu lakše guziti od nas. Mi imamo opciju jedino da postanemo ono što ih privlači, ili ovo što spominješ za plaćanje da guziš.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests