Evo

Debili misle ako imaju dobro auto da su jaci od fizike kamiona i samog Boga.Nagledala sam se ovakvih.
Moderator: Krokodil Behko
numiz wrote: 08 Feb 2020, 20:14 Hvalaaa
Još da skontam autic. A ontopic - sad kako sam bila na obuci i to, nonstop neki udesi. Malo malo, auto sa strane, policajci nešto pišu, itd...
Ma uvijek toga ima, samo sto sad posebno obracas paznju.Meni se kad sam htjela kupit auto cinilo da najvise ima onih autica o kojima ja razmisljamnumiz wrote: 08 Feb 2020, 20:14 Hvalaaa
Još da skontam autic. A ontopic - sad kako sam bila na obuci i to, nonstop neki udesi. Malo malo, auto sa strane, policajci nešto pišu, itd...
Jakako pajdo, treba mu jos i rucak platitHannibal wrote: 02 Feb 2020, 11:04 nemoj ti space nista da se patis oko toga haha ako mu se pretice nek pretice, nemas mu ti sta pomagat. ko mu jebe mater
I meni bi prodo tako razradjeno auto, bizi bolan kroz zenicu bi dva sata prolazioDuminjo wrote: 02 Feb 2020, 12:18 Sinoc Sam se oko 22:00 deset minuta vozo u ovom kruznom toku
Udjem i trebam izaci na treci izlaz. Kako sam uso, smoto volan, tako mi ostalo do treceg izlaza. Nisam moro nista motati ni odmotavati. Izadjem iz kruznog i onda podjem razmisljati (kakve sve gluposti nekad padnu na pamet) dal bi možda mogo cijeli Krug napraviti a da ne diram volan, samo da ga držim. Okrenem se i vratim na kruzni.. Deset minuta kruzi, vintaj, cicaj, nagadjaj i nisam uspio
odustanem, bilo me sramota da ko ne vidi
I tacno se iznerviraha namotacu ga kad tad
Nako, smanji se kolona iza tebe
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests