jelena... wrote: 17 Nov 2020, 19:27
Pazi....čim sam ugledala ovu sliku čipsa by Džejmi Oliver, odmah mi je sinulo da sam nekada davno

negdje, vidjela neeešto slično.
I da, to je bilo na Atkovom saxu, a ja sam bila i na klixu i na saxu pa zato nisam bila sigurna gdje.
Gledaj lijepe filmove, čitaj lijepe i poučne knjige...u ova dva mjeseca dječje...treba ih čitati ponovo
Guliverova putovanja, Veliki talas, Avanture Toma Sojera, 20 000 milja pod morem, Malog princa... i nemoj se opterećivati glupostima i nervirati zbog kojekakvih forumskih kreatura... to ti ne treba ni sad, ni u narednih godinu dana... najmanje!
Korisnije ti je da se nerviraš zbog Liliputanaca... neuporedivo je ljepše i poučnije napisano.
nemam jos vremena za citanje, jer puno radim i dalje, ali imam listu kad odem na bolovanje...hvala ti bas, nesto cu i od toga. neki dan sam opet citala alisu u zemlji cuda, omiljena mi je.
godi mi fantasy, pa uspijem poneki film pogledati (miyazaki) i uz kindle zaspati.
liliputanci su iz gulivera, prisjetih se tih fantazija i satire, a i toliko sam puta prosla pored swiftove kuce u proslom zivotu. hvala jele, ne nerviram se ja nego konstatujem ocito, sta se moze
ovdje prebacih da ne odgovaram na sta je rucku

ali nije ni ovo bas brbljaonica. ma ne znam gdje, nema veze. pisat cu ti opet cmok