Djeste se sastali? Jestel na istom kanalu dje se sjednice odrzavaju?

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Djeste se sastali? Jestel na istom kanalu dje se sjednice odrzavaju?
Pretjerujem?Fuddo wrote: 10 Apr 2020, 15:51Pretjerujes.dadojović wrote: 10 Apr 2020, 15:49 U većini slučajeva radi se o tome da to radi nekoliko uvijek istih forumaša. Nadalje, imamo cijeli jedan podforum, dakle stotinjak tema gdje je to dopušteno, ali opet tih stotinjak tema nisu dovoljne, već se čata po većini tema.
Dakle, stotinjak tema gdje se može čatati i nije dovoljno?
Ako nekoga ne zanima neka tema, odakle ta potreba doći na neku temu i začatati ju? Pusti druge ljude neka pišu i čitaju o onom što ih zanima. Da forum jeste, između ostalog, i mjesto za zabavu, ali zabavljaj se na tih stotinjak tema u pričaoni a ne po cijelom forumu.
Realno, aktivno ti sest tema
I vjecno zanimljivi bozo vreco
Cuj stotinjak
al' ne mogu bez maske, citaj sto sam napisalaNice try wrote: 10 Apr 2020, 15:55Možeš prošetati i bez auta.Venera wrote: 10 Apr 2020, 15:52
pa upravo jer smo svi u karantini, narod je vise nervozan
najgore je nama u stanovima , ja jos nsima kupila auto, znaci, nervoznija sam , jer sam ogranicen sa kretanjem
plus nosenje maski vani , a guse, a ja bi rado prosetala vani bez iste van grada
znaci, nije svima isto ni u karanteni![]()
Nije život samo ono što mi želimo da radimo i kako želimo.
Prilagodimo se svemu.
Ovo stanje neće trajati još par dana...
Te pametnjakovice treba malo pendrekom preko ledja, cuj maska glupost. Pa i bubrezi su glupost, ha jaDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 16:03 Ne bih stavio zajebanciju i off u istu rečenicu. Neki se zajebavaju Al ostaju u okviru teme dok se neki drugi i ne zajebavaju, lafo ozbiljni Al uvijek negdje temu i pricu odvedu u neku stvar. Nije to bas tako ni jednostavno ukrotiti kolko se cini na prvu.
Ne znam da bi se iko ljutio ako Bude banovan na jedan/dva Dana zbog pretjerivanja Sa offom. Sa druge strane, Ima sigurno i onih kojima je taj pretjerani off vise na vrh glave i jednostavno gube volju da udju na Forum.
Na nekim temama se bas pretjeruje. Evo npr bas taj outfit i selfi koji vecini ne smeta, meni "smeta". Bolje da kazem, ohladio i udjem u njih samo kad bas sve pregledam i kad mi je dosadno. Em nema slika (zbog cega i jesu te teme) em se samo prica i uvijek isto. Ako su mi te teme dosadile, moguce da danas sutra dosade i ostale zbog istog ili slicno razloga. Tako vjerovatno nekome moze dosaditi i cijeli Forum, ako vec nije ili sta znam.. Elem, moze biti odbojno.
Sto se tice teme o koroni, kad je vec svjez primjer, sta imam pisat tamo kad Venera ispise deset stranica o tome da je nosenje maski glupost a nedavno zbog maski umal medjunarodni incident nije izbio. Ljudi cijeli zivot uce o tim bobama i maskama. Kazu jedno al je njoj vruce sa istom (mada bih prije reko da cisto trola temu i zajebava narod po obicaju) i ide ubjedjivanje do beskonacnosti, dok njoj ne dosadi.. Jebla te maska, nabij je u guzicu vise. I onda kao vecini smeta off a ista ta većina poleti da se ubjedjuje Sa venerom.. Aj bizi u krc![]()
Ovo je samo primjer Venera i korona. Nije jedina da se ne upire bezveze prstom. Ima Venera svojih tema na kojima je aktivna, korisna i bolja od mnogih drugih.
Uglavnom, ja sam za to da se postavi neka granica. Ako ne svuda, onda Bar na nekim temama. I da se bezobrazluk bar Malo kaznjava.
ali ja nisam offtopicila sa maskamaDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 16:03 Ne bih stavio zajebanciju i off u istu rečenicu. Neki se zajebavaju Al ostaju u okviru teme dok se neki drugi i ne zajebavaju, lafo ozbiljni Al uvijek negdje temu i pricu odvedu u neku stvar. Nije to bas tako ni jednostavno ukrotiti kolko se cini na prvu.
Ne znam da bi se iko ljutio ako Bude banovan na jedan/dva Dana zbog pretjerivanja Sa offom. Sa druge strane, Ima sigurno i onih kojima je taj pretjerani off vise na vrh glave i jednostavno gube volju da udju na Forum.
Na nekim temama se bas pretjeruje. Evo npr bas taj outfit i selfi koji vecini ne smeta, meni "smeta". Bolje da kazem, ohladio i udjem u njih samo kad bas sve pregledam i kad mi je dosadno. Em nema slika (zbog cega i jesu te teme) em se samo prica i uvijek isto. Ako su mi te teme dosadile, moguce da danas sutra dosade i ostale zbog istog ili slicno razloga. Tako vjerovatno nekome moze dosaditi i cijeli Forum, ako vec nije ili sta znam.. Elem, moze biti odbojno.
Sto se tice teme o koroni, kad je vec svjez primjer, sta imam pisat tamo kad Venera ispise deset stranica o tome da je nosenje maski glupost a nedavno zbog maski umal medjunarodni incident nije izbio. Ljudi cijeli zivot uce o tim bobama i maskama. Kazu jedno al je njoj vruce sa istom (mada bih prije reko da cisto trola temu i zajebava narod po obicaju) i ide ubjedjivanje do beskonacnosti, dok njoj ne dosadi.. Jebla te maska, nabij je u guzicu vise. I onda kao vecini smeta off a ista ta većina poleti da se ubjedjuje Sa venerom.. Aj bizi u krc![]()
Ovo je samo primjer Venera i korona. Nije jedina da se ne upire bezveze prstom. Ima Venera svojih tema na kojima je aktivna, korisna i bolja od mnogih drugih.
Uglavnom, ja sam za to da se postavi neka granica. Ako ne svuda, onda Bar na nekim temama. I da se bezobrazluk bar Malo kaznjava.
Evo npr da sam ja Moderator, sad bi dobila zuti Karton. Sljedeci ovako NAMJERAN off bi ti bio ban Bar na koji satic..Venera wrote: 10 Apr 2020, 16:13ali ja nisam offtopicila sa maskamaDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 16:03 Ne bih stavio zajebanciju i off u istu rečenicu. Neki se zajebavaju Al ostaju u okviru teme dok se neki drugi i ne zajebavaju, lafo ozbiljni Al uvijek negdje temu i pricu odvedu u neku stvar. Nije to bas tako ni jednostavno ukrotiti kolko se cini na prvu.
Uglavnom, ja sam za to da se postavi neka granica. Ako ne svuda, onda Bar na nekim temama. I da se bezobrazluk bar Malo kaznjava.![]()
tema o maskama u doba koron je vrlo kontradiktorna
jer stavis masku, a ne zastitis oci( stvljas li ti naocal za zastitu, nisma primejtila na fotkama)
![]()
ti imas kratak fitiljDuminjo wrote: 10 Apr 2020, 16:24Evo npr da sam ja Moderator, sad bi dobila zuti Karton. Sljedeci ovako NAMJERAN off bi ti bio ban Bar na koji satic..Venera wrote: 10 Apr 2020, 16:13
ali ja nisam offtopicila sa maskama![]()
tema o maskama u doba koron je vrlo kontradiktorna
jer stavis masku, a ne zastitis oci( stvljas li ti naocal za zastitu, nisma primejtila na fotkama)
![]()
I sve si u pravu, necemo se raspravljati. A sedam milijardi ljudi su u krivu. Zivla
Ne bi se niko trebo pronaci u ovome. I da su svi Zlatni, opet bi nekome nesto smetalo pa bi se prozivalo.HAVANA wrote: 10 Apr 2020, 16:33 Znas na sta ce se svesti te obicne teme i jedan pravac, ozbiljan i lisen zajebancije? Na svadju. Govorim o temama na kojim pises vlastita iskustva, raspravljas o politici, ekonomiji... Na kraju se to svodi na svako svog konja hvali i njegov je izbor najbolji i najpametniji... Onda ces nesto pisati pa ce te novi citati al ce ti stari reci da si dosadan sto se ponavljas a ti ne mozes pisati o tudjem iskustvu nego o svom pa ce drugi rec jebo te bosna a ti njemu jebo te austrija... Onaj voli kelj, ti napises da ne volis kelj, pa te on proziva, o politici da ne govorim, vjeri takodje... I tako. Dobro dosli na klix. Meni je forum super upravo jer je opusten i odmara me, a siguran sam da sa ovim ljudima sa kojim najvise znam srat, mogu itekako ozbiljno porazgovarati i razmijeniti misljenje ako treba. Sto se desilo i desava se. Citav zivot biram nasmijane ljude, nadrkanih mi je pun qrac. Nit sta imam od njih nauciti. Kroz zajebanciju se dosta nauci o covjeku. Nije to samo zajebancija, provuce se tu sve ono o cemu taj zna, sta moze, sta ga mozes upitati, on tebe itd... Sto se vec i desilo...Na kraju krajeva, moze li link te ozbiljne teme koju sam ja zacato? Rado cu raspravljati o nekim stvarima. Ali se necu svadjati,jer ako pisem o ekonomiji svoje misljenje izace na podrugivanje i ubadanje lako je tebi ti si gazda. Ako pisem o nekretninama, na isto ce doci. Ako pisem da sam ateista i jedem krmetinu, pijem... Opet svadja. Itditd. Forumi su puni ljudi nezadovljnih svojim izborima, nesigurnih... Onda te pocnu ubadati. Na ovom ih je najmanje i super atmosfera. Ako vam se pravi klix od ovoga, bujrum.
mozda je moderatorima lijeno raditi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest