String wrote:Je l' mu se zacepila solja??

Moderator: Krokodil Behko
String wrote:Je l' mu se zacepila solja??
Pa mogli su se vala strpitiDekret je izazvao zadovoljstvo u selu, ali su na žalost dva starija seljana odlučila da me ne ispoštuju", rekao je načelnik.
butterfly wrote:Pa mogli su se vala strpitiDekret je izazvao zadovoljstvo u selu, ali su na žalost dva starija seljana odlučila da me ne ispoštuju", rekao je načelnik.
Načelnik sela od oko 3.700 ljudi izdao je dekret kojim se zabranjuje umiranje u ovom mjestu jer selo nema groblje...
Naslov teme odnosno vijesti, nigdje veze sa ovim boldanim, ustvari cista suprotnostKrokodil Behko wrote:U italijanskom selu umiranje proglašeno nelegalnim
Od početka mjeseca u italijanskom selu Falciano del Massico, 50 kilometara od Napolia, umiranje je proglašeno nelegalnim, prenosi danas AP.
Načelnik sela od oko 3.700 ljudi izdao je dekret kojim se zabranjuje umiranje u ovom mjestu jer selo nema groblje, a u zavadi je sa susjednim gradom koje ima. Sukob je stvorio logistički problem oko toga šta raditi sa pokojnicima.
Gradonačelnik Giulio Cesare Fava je lokalnim medijima rekao da su seljani zadovoljni njegovim dekretom.
"Dekret je izazvao zadovoljstvo u selu, ali su na žalost dva starija seljana odlučila da me ne ispoštuju", rekao je načelnik.
UDARANJE KUKOM OPUŠTA
Ovaj prozvod napravljen je za kućnu šijacu masažu, a dizajniran je tako da može da dohvati akupresurne tačke na leđima. Sprava se, kažu proizvođači, može nositi i na posao, pa kada ste napeti i bole vas leđa, izvadite kuku i priuštite sebi opuštajuću masažu.
Ona je priznala svoju lijenost i svoju krivicu.Bila sam lijena - bilo je lakše nazvati dostavu hrane nego kuhati.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests