Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Samo bih da dodam da nisam neko ko je u BDSM fazonu (nemam nista protiv toga naravno, samo cisto da naglasim hah). Posto, barem ljudi u inostranstvu to svrstavaju u posebnu kategoriju, i odvajaju od bdsm aspekta, jer se vecina stvari koje ljudi iz BDSM sfere rade, ovde se ne primenjuju (osim tog jednog aspekta). Pa eto mene zanima ima li ljudi sa nasih prostora koji su "spankosi ili ti spankomani
Imaš sm, sta je spanking nego nanošenje lagane boli zbog cilja erotskog uzbudjivanja, a i poniženje je dakle sadomasoisam
Bondage -vezivanje D -dominacija
S M sadomazohizam
Ma to je još ljudi prisutno samo nije u samoj kategoriji, kad žena zagrebe muškarca noktima rokom snošaja, kad ga obgrli i zagrebe noktima da obilježi da je njen, ili kad on nju ugrize za vrat.
Da se zna ko je cij partner.
Ahaa, znaci mora malo da razradimo temu, pa onda mozda i neka svadja da se pokrene da je malo začinimo, pa zaplet, rasplet itd. Dobro onda ajmo ljudi pišite, moze i osude i lajkovi i sve moguce i nemoguce. Jbg nov sam pa ne znam kako ovde stvari idu, previse sam kucao sa strancima, pa su se izgubile te čari balkana
A jebo ga praviš se da si pokupio svon znanje svijeta sa stranih foruma.
A došljak si ovde.
To je zlatna dolina.
Imaš sm, sta je spanking nego nanošenje lagane boli zbog cilja erotskog uzbudjivanja, a i poniženje je dakle sadomasoisam
Bondage -vezivanje D -dominacija
S M sadomazohizam
Ma to je još ljudi prisutno samo nije u samoj kategoriji, kad žena zagrebe muškarca noktima rokom snošaja, kad ga obgrli i zagrebe noktima da obilježi da je njen, ili kad on nju ugrize za vrat.
Da se zna ko je cij partner.
Mute zna o BDSM-u više nego onaj ChatBot AI...
Sta te interesuje pitaj , Calla bolje ima iskustva,šteta nema je
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
U vezi je normalno da izrazis svoje zelje i da ih po mogucnosti ispunis.
Ako bi to moj partner hteo, sumnjsm da bi uspelo, jer imam onaj nagon da cim me neko udari, ja vracam duplo gore. Znaci, kad bi me spankovao ja bi lakat u facu.
Neizvodljivo znaci
Branko92 wrote: 04 Feb 2023, 21:47
Listao sam razne strane i nase forume, i nekako sam stekao utisak da se o tome ima dosta tema na britanskim ili americkim forumima, dok medju nasim prostorima toga jako slabo ima ili se smatra kao taboo tema.
Morgen wrote: 05 Feb 2023, 13:20
Ako bi to moj partner hteo, sumnjsm da bi uspelo, jer imam onaj nagon da cim me neko udari, ja vracam duplo gore. Znaci, kad bi me spankovao ja bi lakat u facu.
Neizvodljivo znaci
Neizvodljivo znaci
I ja bi je odmah stocom..
po guzici..
Guza je tu samo da se samara
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Neizvodljivo znaci
PA dogovorite se , reci mu ti mene jednu turu spankaj ja cu tebe drugu il ga onda spankaj onom daskom za rezanje mesa ili koznim kaisom ili tankim stapom dobro to nije spankanje to je canning malo brutalnije
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Branko92 wrote: 04 Feb 2023, 21:47
Listao sam razne strane i nase forume, i nekako sam stekao utisak da se o tome ima dosta tema na britanskim ili americkim forumima, dok medju nasim prostorima toga jako slabo ima ili se smatra kao taboo tema.
Jer kod nas nije "spanking" probaj pod "klepanje"
Šamarenje guzova
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Neizvodljivo znaci
...a jesi nerazumna i zaostala, bog te nejebo!
974BF310-28C9-4DDA-8888-62078A1509D4.jpeg
Nisam luda da na ovakvoj temi pisem ozbiljno
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
spacebound wrote: 05 Feb 2023, 08:01
Nema potrebe da tako pricas i iscudjavas se, svako ima svoj ukus i okidace. I sve sto je na dobrovoljnoj bazi i svidja se svim ucesnicima je ok.
Pa dobro mozemo onda i prosiriti temu ima i onih sto vole pisati i srati jedno po drugom,vodati ko cuku...Seksi pravo,nek citaju djeca i omladina,nemojmo se cuditi...Sve je to normalno,svakako su nam okupirali medijski prostor raznorazni ljudi sa psihickim problemima...Sto ne bi bilo potrebe,kako on napise da mu je to dobro pravo ja napisem da pisam u wc skoljku ,jok na zenu...Da se bijem samo kad se branim ili imam razlog,nikako u izljevima emocija...Sama ta emocija je meni licno bolesna i vuce korijene iz necega al haj da ne seremo dalje...Nek se bicuju.
Probano, urađeno, to je zabavno, i nije uopće bolesno. Seks je dio i igranja, pored životinjske strasti.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"