Pa joj, i ovaj nije umro, vec i dalje zivi na nekom ljepsem mjestu..Lavlje_srce wrote: 22 Apr 2023, 23:00Joj Matane. S nekim ko ode u Njemacku mogu razgovarati, vidjeti se preko kamere.
stas ga zaliti..
Moderator: Krokodil Behko
Pa joj, i ovaj nije umro, vec i dalje zivi na nekom ljepsem mjestu..Lavlje_srce wrote: 22 Apr 2023, 23:00Joj Matane. S nekim ko ode u Njemacku mogu razgovarati, vidjeti se preko kamere.
Jest, pa da glasamo..Beni wrote: 22 Apr 2023, 23:02 Cudi me da Maja nije napravila anketu s nasim imenima "ko ce prvi preseliti na ahiret"
Ja sam za
Ja s ene bi puno ni otim'o i opirao
Pa u pravu si, ali mi opet nedostaje.Matan wrote: 22 Apr 2023, 23:01Pa joj, i ovaj nije umro, vec i dalje zivi na nekom ljepsem mjestu..Lavlje_srce wrote: 22 Apr 2023, 23:00Joj Matane. S nekim ko ode u Njemacku mogu razgovarati, vidjeti se preko kamere.
stas ga zaliti..
E to je drugo, i neko kad ode u Njemaku, nedostaje..Lavlje_srce wrote: 22 Apr 2023, 23:05Pa u pravu si, ali mi opet nedostaje.Matan wrote: 22 Apr 2023, 23:01
Pa joj, i ovaj nije umro, vec i dalje zivi na nekom ljepsem mjestu..
stas ga zaliti..
Beni wrote: 22 Apr 2023, 23:02 Cudi me da Maja nije napravila anketu s nasim imenima "ko ce prvi preseliti na ahiret"
Nisam znao da se Behko zove Oliver Queen
Ma ja, to je ta ravnopravnost gdje hoće biti jednake u svemu, ali samo u poslovima u birou, nemoj ih kao vodoinstalatera, u automehaničarskoj radnji i baušteli, nemoj kada dođe do toga ko će platiti račun u restoranu i ne tretiraj ih isto u raspravama na forumu kao i svakog drugog forumašaMutevelija wrote: 22 Apr 2023, 23:14 Jbt koji sam ja džentlmen.
Moj problem je bio što sam na žene gledao kao na muškarce, da su iste u svemu, ali nekad im treba dati pažnje nježnosti i nekih ustupaka.
Greška je znači u toj komunikaciji i što one sve uvećavaju![]()
Ja odavno ljepši i logičniji par od vas dvijice ne vidjehNaseef Mushroom wrote: 22 Apr 2023, 23:27Ma ja, to je ta ravnopravnost gdje hoće biti jednake u svemu, ali samo u poslovima u birou, nemoj ih kao vodoinstalatera, u automehaničarskoj radnji i baušteli, nemoj kada dođe do toga ko će platiti račun u restoranu i ne tretiraj ih isto u raspravama na forumu kao i svakog drugog forumašaMutevelija wrote: 22 Apr 2023, 23:14 Jbt koji sam ja džentlmen.
Moj problem je bio što sam na žene gledao kao na muškarce, da su iste u svemu, ali nekad im treba dati pažnje nježnosti i nekih ustupaka.
Greška je znači u toj komunikaciji i što one sve uvećavaju![]()
ali inače Viva la Ravnopravnost![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests