Cesto skinem i te jedne,bolje se osecam bez njih.Rum wrote:Radeta nosis li ti rezervne gace

Moderators: spacebound, Duminjo
Cesto skinem i te jedne,bolje se osecam bez njih.Rum wrote:Radeta nosis li ti rezervne gace
Ma i ja kazem da je dobro nositi gace, rodili bi se sa njima...radeta62 wrote:Cesto skinem i te jedne,bolje se osecam bez njih.Rum wrote:Radeta nosis li ti rezervne gace
Bolje...Trepavica wrote:Ma i ja kazem da je dobro nositi gace, rodili bi se sa njima...radeta62 wrote:Cesto skinem i te jedne,bolje se osecam bez njih.Rum wrote:Radeta nosis li ti rezervne gace
Bolje je bez njih ...
Jeste, puno bolje ...radeta62 wrote:Bolje...Trepavica wrote:Ma i ja kazem da je dobro nositi gace, rodili bi se sa njima...radeta62 wrote:Cesto skinem i te jedne,bolje se osecam bez njih.Rum wrote:Radeta nosis li ti rezervne gace
Bolje je bez njih ...
Nemoj tako bona. Napalio bih se, pa bi sve bilo gotovo u sekundi.Luna. wrote:ja bi se upisala od strahaKrokodil Behko wrote:Polovina žena se nada da će me sresti i upišati se, što od uzbuđenja, što od razočarenja :555
Krokodil Behko wrote:
Nemoj tako bona. Napalio bih se, pa bi sve bilo gotovo u sekundi.
Trebale bi i meni rezervne gaće
Sta jedne?! U mojim godinama se pelene noseLebowski wrote:Šta je jagodo, malo ti jedne?
Majo, na osnovu cega?Maja wrote:Meni radeta isto Rumov stariji brat.
A Pasaga im je babo.
Ma jok.Nit' znam koju prijateljicu da nosi.Julia-Klara wrote:forumasice, nosi li ijedna od vas rezervne? ja vala nikad (osim kad znam da cu na konak negdje)
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests