Onda ti doniraju kvalitetan kineski bubregTrepavica wrote:A sta ako se i ima samo 1 bubreg , sta vade onda ?!:)Krokodil Behko wrote:Naravno. Ko nema 1.45 maraka za pokućnice, odmah mu vade bubreg.

Moderator: Krokodil Behko
Onda ti doniraju kvalitetan kineski bubregTrepavica wrote:A sta ako se i ima samo 1 bubreg , sta vade onda ?!:)Krokodil Behko wrote:Naravno. Ko nema 1.45 maraka za pokućnice, odmah mu vade bubreg.
Trepavica wrote:Zar se i to dešava?!
Daj šališ se da tako misliš, jel?Peggy Sue wrote:Iskreno, Kinezi su to, svašta je moguće, oni su inače pogan narod.
I ja mislim i ne samo da mislim, nego sam se i uvjerio u to. radnja se zbiva pred rat. Krenuli smo sa službenim kombijem jer smo morali u odjel kineske ambasade u BG, a namjenjen kulturi, vratiti neku zbirku tapiserija koja je u formi izložbe, bila postavljena u zavičajnom muzeju. Ja sam tu bio u svojstvu, da se dočepam nekih jeftinih grafičkih boja u BG. I tako eto, odjel kineske ambasade za kulturu, zapravo je neka ogromna kuća negdje u nekom lijevom beogradskom naselju. Prilično jadno ako se ima u vidu veličina te zemlje kao i da bivša YU je ipak bila povelika zemlja. U dvorištu su nas dočekali psi raznih rasa a na svakih desert metara, bile su gomile kostiju koje su oni glodali. Životinjskih ili ljudskih, nisam baš stručan.Peggy Sue wrote:Trepavica wrote:Zar se i to dešava?!
Ne znamAli znam da je bilo nedavno u novinama. Iskreno, Kinezi su to, svašta je moguće, oni su inače pogan narod... Eh, šta je dalje bilo, ne znam...
Preživjeli smo. Ipak je to bila samo bična zamlačena vodica sa tom znkom kao dekoracijom .DPeggy Sue wrote:I jeste li preživjeli?Krokodil Behko wrote:
Kinezi su čudna sorta, kažem ti... Meni su misterija oni njihovi auti, koji koštaju po nekoliko destina hiljada maraka, a cijela radnja i sva roba u njoj ne vrijedi toliko... Kako? Da i ja odem u kineze
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest