Jestivi, al suhoparni.
Drugi put ću probati s onom masnoćom kad kuhaš meso pa ona bijela što se uhvati po vrhu gore.
Kažu da su s tim fini.
ferhatovic, zeljo, mrkva, zmaj... dosta se probalo. ne zalazim u neke prcvare.Tiha trovačica wrote:Zavisi gdje jedeš....![]()
Ne moraš ići na to mjesto... imaju kućnu dostavu...niska grana wrote:Samo da prijavim ćevape u već pomenutom "Zmaju“ na autobuskoj u Sarajevu.
Dugo sam slušao hvalospjeve o njima, ali im do danas nisam vjerovao jer su autobuske stanice obično stjecišta svega najmračnijeg što jedan grad ima u ponudi i zadnje mjesto gdje bi čovjek iz ćeifa isprobavao nečije kulinarske ili ugostiteljske vještine. Iako naravno ni Sarajevo u tom pogledu nije izuzetak, ćevapi su boli glava.
Da, zaboravih još dodati i da te osoblje (barem ženski dio) onako usput obaspe gomilom komplimenata....za manje od jedne sekunde bio sam srcedušaokozlatosilence wrote: A to znači da su i jako uslužni...![]()
ja obavezno idem na autobusku u Zmaj, jer sam se u Hrasnom posvadjala na mrtvo ime sa onom jednom grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uh evo odma me huja fataniska grana wrote:Istina![]()
Da, zaboravih još dodati i da te osoblje (barem ženski dio) onako usput obaspe gomilom komplimenata....za manje od jedne sekunde bio sam srcedušaokozlatosilence wrote: A to znači da su i jako uslužni...![]()
uzecu 5 kunem se,jescu kuci prije toga i popiti lexHeidi wrote:tebe netju vodit
A zamisli šta bi tek bilo pri kućnoj dostavi....niska grana wrote:Istina![]()
Ihhh, ček malo, kad ih ja ošinem svojim mrkim pogledom ispod gustijeh obrva..niska grana wrote: Da, zaboravih još dodati i da te osoblje (barem ženski dio) onako usput obaspe gomilom komplimenata....za manje od jedne sekunde bio sam srcedušaokozlato
vala bas... hem s ovcetinom, hem s vegetomBla wrote:niđe veze
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests