FC Barcelona

Kutak za sportski trenutak
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: FC Barcelona

Post by storm » 05 Jan 2014, 20:13

FA7 wrote:barca sasvim lagano do pobjede, 4:0 na camp nou protiv elche'a. meni bi mrsko gledati drugo poluvrijeme, steta promasio sam sjajan gol,

[ytube][/ytube]
FA7 postavio sam vijest o toj utakmici u temi Primera, pa ubuduče, ako nije problem, tekme vezane uz nacionalnu ligu postavljaj tamo, da je sve preglednije....inače sve :ok
Habibti, ya nour el - ain... :srce

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 20 Jan 2014, 22:13

Obnova Nou Campa će koštati 600 miliona eura

Image

U ponedjeljak je Uprava španskog nogometnog kluba Barcelone iznijela prijedlog rekonstrukcije stadiona Camp Noua...

Trajala je dugo rasprava na temu da li je potrebno graditi novi stadion u nekom drugom dijelu Barcelone ili da se obnovi trenutni stadion.

Uprava je na kraju izabrala obnovu koja će koštati oko 600 miliona eura. Camp Nou će dobiti nove sadržaje poput restorana, tribine će biti u potpunosti natkrivene, a kapacitet će biti povećan sa 100.000 na 105.000.

Pored stadiona, bit će obnovljena i dvorana Palau Blaugrana, koja se nalazi unutar kompleksa i ona bi trebala primati 10.000 gledatelja. Povećat će se i parking ispred stadiona.

Radovi bi trebali početi u maju 2017. godine, ali prvenstveno treba da prijedlog prođe na referendumu početkom aprila.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 23 Jan 2014, 21:24

Još da ih i kazne malo. :oo

FC Barcelona ostala bez predsjednika, Rosell podnio ostavku
Sandro Rosell podnio je ostavku na mjesto predsjednika FC Barcelone, javljaju katalonski mediji.

Image

Rosell je danas održao sastanak sa članovima Uprave na kojem im je saopštio svoju odluku koja je došla nakon mnogobrojnih optužbi za pronevjeru novca u slučaju transfera Brazilca Neymara iz Santosa u katalonski klub.

Klub će voditi potpredsjednik Josep Maria Bartomeu do 2016. godine kad se završava mandat trenutne Uprave koja je na čelo katalonskog diva došla 2010. godine naslijedivši upravu koju je predvodio Joan Laporta.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 11 Feb 2014, 20:57

Moglo bi se i u fudbalu uvesti vremensko ograničenje napada. 46 dodavanja protiv Seville i ne dadoše gol. :lud

[ytube][/ytube]
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 11 Feb 2014, 21:01

Lebowski wrote:Moglo bi se i u fudbalu uvesti vremensko ograničenje napada. 46 dodavanja protiv Seville i ne dadoše gol. :lud

[ytube][/ytube]
:plavi barci bi se nakupilo tih pasivnih napada :lupa

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 04 Apr 2014, 08:05

Barcelona nije imenovala, ali jasno je da za urotu krivi Real: Neki nas pokušavaju uništiti, odgovor će biti žestok

Image

Barcelona je odgovorila na FIFA-inu kaznu zabrane transfera zbog kupnja maloljetnih igrača
Za urotu krive one koji su ljubomorni na njihovu dominaciju

"PET godina Barcelona je na meti napada; od dopinga, napada na naše trenere Guardiolu i Villanovu, kroz komentare pojedinih ljudi, zatim su uslijedili slučajevi oko Messija, Neymara, ništa to nije slučajno" komentirao je dopredsjednik Barcelone Javier Faus niz lošh vijesti oko kluba, koje su kulminirale FIFA-inom odlukom o zabrani transfera u narednih 14 mjeseci, jer je Barca kupovala maloljetnike, a to nije dopušteno.

Dopredsjednik Faus tvrdi kako se "ništa od toga ne događa slučajno. Pokušavaju uništiti imidž Barcelone, ali neće u tome uspjeti. Odlučili smo kao institucija reći dosta, iz tjedna u tjedan brojnim institucijama moramo objašnjavati i potvrđivati kako radimo i funkcioniramo."

Barcelona je pokrenula istragu kako bi utvrdila tko stoji iza svih ovih optužbi koje se svako malo pojavljuju.

"Radimo na tome i kada budemo sigurni i kada budemo mogli dokazati, izaći ćemo s imenima. Mnogi ljudi ne mogu podnijeti Barcelonine pobjede i vodeću poziciju u nogometnom svijetu posljednjih deset godina. Nećemo samo tako ostati sjediti prekriženih ruku, garantiram da će naš odgovor biti žestok." poručio je drugi čovjek Barcelone. Iako nije imenovao one na koje se ovo odnosi, svi u Španjolskoj slažu se kako je to poruka Realu.

Faus je isto tako stao u obranu modela glasovite Barcine nogometne akademije La Masije, za koju se doista širom svijeta kupuju novaci i tvrdi kako FIFA-ina pravila nisu u potpunosti dobra. Podjećamo, bivši predsjednik Rosell, od Blattera je zato tražio da Barcelona bude izuzeta od pravile kupovine djece:

"Nijedan klub u svijetu ne investira toliko u mladi pogon, kao mi u La Masiju. Ova pravila dobra su za Aziju ili Latinsku Ameriku, gdje se dovode stotine djece, izabere nekolicina, a ostali potpuno zapostave. Mi tako ne radimo, jer osim što stvaramo nogometaše, stvaramo i ljude. Ne možemo tolerirati takav napad na naš model koji je prepoznat u cijelom svijetu." podvukao je Faus.

Dotaknuo se i posljedica same kazne - zabrane kupnje igrača, što izravno utječe na transfere golmana Ter Stegena i Alena Halilovića: "Sve je to još uvijek neizvjesno. Ne znamo tko će nam sljedeće godine biti golman."

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 06 Apr 2014, 10:22

Je stvarno nevjerovatno i krajnje čudno šta se dešava u(i oko) Barci/e u posljednje vrijeme, i to uvijek ispliva neka nova optužba u baš nezgodan trenutak, kao da se čeka "pogodan" trenutak za ubaciti novu optužbu na račun Barce :hm Ali ipak mislim da nije fino i fer kriviti nekoga bez jasnih dokaza za to, je l'(to isto važi i za raznorazne manje špekulacije ili podbadanja na račun Barce) :oo
Samo sabura

Ružni

Post by Ružni » 23 Apr 2014, 12:55

Skinuta suspenzija koja se odnosila na transfere.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 23 Apr 2014, 12:56

baš me čudi.. :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 23 Apr 2014, 13:51

:D. A mali halilović je ionako, radi sigurnosti valjda, potpisao sa barcelona fc B timom...i ovi katalonci su mamićev rang :D.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 23 Apr 2014, 13:52

mora da je mamić sredio i ovo ok kazne :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 23 Apr 2014, 17:22

Normalno da je ukinuta :kafa
Samo sabura

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 25 Apr 2014, 18:34

Danas nas je napustio jedan veliki čovjek, čovjek koji se dugo borio s teškom bolešću, Tito Vilanova, R.I.P dobri čovječe! :(
Samo sabura

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 25 Apr 2014, 19:18

Pocivaj u miru. Veliki gubitak za fudbal i Barsu ali i za sve ljubitelje fubala,
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 26 Apr 2014, 21:49

Nogometaši Barcelone se oprostili od Vilanove, sprovod u strogoj privatnosti u krugu obitelji

Image

NOGOMETAŠI Barcelone su prvi odali počast treneru Titu Vilanovi, koji je preminuo nakon dvije i pol godine borbe s rakom.

> Nogometni svijet: Tito nas je napustio, ali njegova borba nam treba ostati kao primjer

Igrači katalonskog prvaka upisali su se u knjigu žalosti uz predsjednika kluba Josepa Mariju Bartomeua i sportskog direktora Andonija Zubizarretu. Pored knjige žalosti je i velika fotografija trenera s kojim je Barcelona osvojila posljednji naslov španjolskog prvaka.

Zastave kluba na Camp Nou su na pola koplja uz poruku: "Tito, uvijek vječan", a navijači se od devet sati dolaze upisati u knjigu žalosti.

Sprovod će se održati u strogoj privatnosti, na izričitu želju obitelji.

Ružni

Post by Ružni » 10 May 2014, 00:26

Gdje kontrašica, gdje izvještaj iz Barcelone :oklagija

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 10 May 2014, 00:31

ružni wrote:Gdje kontrašica, gdje izvještaj iz Barcelone :oklagija
Rekao sam joj da želim, reportažu sa fotkama i svime :D.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 3406 times
Been thanked: 3328 times

Post by uvijek_kontra » 26 May 2014, 01:41

Ove godine mi se ispunila jedna od onih zelja,
kojima se covjek nada godinama i ne sluti, da ce
se ispuniti kad najmanje ocekuje...

@ Camp Nou: 3.5.2014 : Barcelona - Getafe

Image

A sto se izvjestaja tice, nema smisla da pisem kilometarski post,
jednostavno, to treba dozivjeti.. ja sjedila dobra 3 metra od igralista,
sto znaci da mi je Alves ( :srce ) bukvalno trcao ispred nosa tam vam,
a ja od srece, zaboravila da slikam.. :valja kad sam konacno shvatila,
da TREBAM slikat uze glupi telefon i uslika sliku, ko da sam slikala sa krompirom,
a ne telefonom..

Image

Uglavnom, svi su bili na dohvat ruke, Fabregas cak mahnuo jer ga je cika pored
mene dozivao stalno, dok se spremao da udje.. :hihi

Navijanje, pjesme.. da se covjek najezi.. reakcije na odluke sudije, stoj i slusaj,
citava tribuna ozivi, bude ko jedno.. a sto mi se najvise dopalo i sto ce mi zauvijek
ostati u sjecanju, odma do mene bila mlada obitelj.. tata, mama, dvoje djece, cerkice,
nisu imale vise od 3 i 5 godina.. svaka svoj dres, sal, koji je veci od njih dve zajedno,
svaku rijec navijaca (bili su par metara od nas) one su popratile, otpjevale, a uz to od
veselja stalno pricale mami kako je superrrr sto su dosli i pokazivale prsticima na igraliste.. :)

Uglavnom, to je to, za prvi put,
a sigurno ne i poslednji. :jupi

Image

:srce
Mozgom manje
srcem vise.

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 28 May 2014, 00:14

Mescini da ce naredne sezone ipak barca osvojiti primeru... :hm

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Jul 2014, 13:24

Rakitić na predstavljanju: "Brže sam rekao da Barceloni nego na vjenčanju"

Image

Piše:
Branimir Korać

Ivan Rakitić sada je i službeno novi igrač Barcelone. Nakon liječničkog pregleda i svečanog potpisa ugovora u klupskim prostorijama, Rakitić je predstavljen i pred brojnim medijskim snagama...

Hrvatski reprezentativac u Barcelonu je došao nakon višemjesečnih nagađanja oko nastavka karijere, a odluka je pala na klub s Camp Noua s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

"Kada me nazvao sportski direktor Andoni Zubizarreta, rekao sam da brže nego na vjenčanju. To je bilo veliko iznenađenje i od prvog dana bio sam siguran da želim napraviti taj korak. Želim se zahvaliti svima u klubu na načinu kako su me tretirali ovih dana. Za svakog nogometaša je važno da osjeća da na njega računaju", rekao je Ivan Rakitić.

Rakitić se nada da će u Barceloni imati uspjeha kao i u Sevilli te pomoći u stvaranju povijesti.

"Ovdje sam došao pomoći u pisanju povijesti, prošle sezone sam uspio u tome u dresu Seville. Taj uspjeh mi je otvorio vrata, gladan sam rezultata."

Već je razgovarao i s novim trenerom Luisom Enriqueom.

"Mogu igrati i povučenog veznog, na svakoj poziciji morate znati i razumjeti što trener želi od vas. Dat ću sve od sebe bez obzira gdje igram. Već sam razgovarao s Luisom Enriqueom za vrijeme Svjetskog prvenstva. On je moj trener i bilo mi je važno čuti njegovo razmišljanje. Svi znaju tko je Luis Enrique i kakav je igrač bio. Imali smo vrlo dobar i pozitivan razgovor."

Rakitić nije izbjegao pitanja o prijateljstvu s Lukom Modrićem otkrivši da ga je Modrić nagovarao na prelazak u Real Madrid.

"Razgovarao sam s Lukom Modrićem o dolasku u Barcelonu. On je želio da igramo zajedno i na klupskoj razini. Neću imati ništa protiv ako završi iza nas na drugom mjestu."

U novom klubu odlučio se za broj četiri, isti broj koji su nosili Ronald Koeman, Pep Guardiola, Cesc Fabregas.

"Poseban je osjećaj nositi broj četiri koji je nosio i Pep Guardiola. On se upisao u povijest Barcelone i kao igrač i kao trener. Ja ću biti sretan ako budem barem približno uspješan kao Guardiola."

"Svi koji su igrali protiv Xavija, Inieste i Busquetsa znaju kakvi su to velikani. Od hrvatskih igrača obožavao sam Roberta Prosinečkog, on je plesao s loptom. Bit će mi čast igrati s Neymarom i Messijem i nadam se da mogu pomoći i da oni postanu još bolji, ali i da ja uz njih postanem još bolji. Ja sam im na raspolaganju, protiv Neymara sam igrao u Brazilu, a svi znamo tko je Messi", dodaje Rakitić.

Goruća tema u svijetu nogometa je Suarezov ugriz i naknadna kazna, a Rakitić cijeni njegovo priznavanje pogreške.

"Imati snage i karaktera pred cijelim svijetom priznati pogrešku, pokazuje kakva je osoba."

Post Reply

Return to “Fudbal”