Zagorka wrote:Vala sam imala dvije zelje vezane za ovu zemlju,da se ukinu vize i da se zdravstvo privatizira.Pa da vidim službenike kako će da se kurce.

Moderator: Krokodil Behko
Zagorka wrote:Vala sam imala dvije zelje vezane za ovu zemlju,da se ukinu vize i da se zdravstvo privatizira.Pa da vidim službenike kako će da se kurce.
Mislim da je Bosna vec ostvarila tu bilateralu van diplomatskih naporaTerasa svjesti wrote:Ovo je predost ljudi, ganjaćemo Moldavke.
Ma jok, kakva prednost...samo potrošiti pare...otkad su moji susedi Moldavke po Brčkom gonjala...oooodavno...bez vize...jedan i kući bio doveo, al on je tolko škrt i proklet pa je izračunao kolko će Moldavka hrane pojesti...i otjero je....ma i on treba i na sud ići...prijavila ga Moldavka za silovanje...majke mi...cccc ...dečki, pazte seTerasa svjesti wrote:Ovo je predost ljudi, ganjaćemo Moldavke.
domace je najboljeBiba wrote:Ma jok, kakva prednost...samo potrošiti pare...otkad su moji susedi Moldavke po Brčkom gonjala...oooodavno...bez vize...jedan i kući bio doveo, al on je tolko škrt i proklet pa je izračunao kolko će Moldavka hrane pojesti...i otjero je....ma i on treba i na sud ići...prijavila ga Moldavka za silovanje...majke mi...cccc ...dečki, pazte seTerasa svjesti wrote:Ovo je predost ljudi, ganjaćemo Moldavke.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests