Ali AhmedPeggy Sue wrote:P.S. Svidja mi se i ime Dalia.. Vidjela sam da ovdje ima i taj nickPrelijepo je.. Odoh googlat' da vidim sta znaci

Moderator: VIP
Ali AhmedPeggy Sue wrote:P.S. Svidja mi se i ime Dalia.. Vidjela sam da ovdje ima i taj nickPrelijepo je.. Odoh googlat' da vidim sta znaci
Ma vec sam negdje pis'o,al' nikak'e fajde.Zagorka wrote:De reci kako se zoveš pa će neko možda i napisati(iz samilosti ako ništa)greeneyes wrote:Grdne rane nikom se ne djsvi moje ime.![]()
Sto se mene tice,nemam nekih posebno dragih imena....![]()
Peggy Sue wrote:P.S. Svidja mi se i ime Dalia.. Vidjela sam da ovdje ima i taj nickPrelijepo je.. Odoh googlat' da vidim sta znaci
gejsha wrote:Amani je lijepo ime..
Zagorka wrote:Ali AhmedPeggy Sue wrote:P.S. Svidja mi se i ime Dalia.. Vidjela sam da ovdje ima i taj nickPrelijepo je.. Odoh googlat' da vidim sta znaci
![]()
daj mu to ime,makar ga zvali samo jednim,predivno mi je........i Merjem takođe,a okolinu natjeraj da se navikne
(ako bude zensko).......Dalia mi je takođe lijepo,a ona se kraljica zove Ranija,tako da to ime ima i slovo i,i slovo j,tako da bi trebala oba slova,mislim da je tako ispravno
Drago mi je da ti se svidjeloPeggy Sue wrote:gejsha wrote:Amani je lijepo ime..
Prelijepo....![]()
Pokusala sam mu provuci ime Rania (Ranija) jucer.. kaze![]()
Odoh googlat Amani... To cu mu danas servirat..
P.S. Jutros dodje do mene i htio da me oraspolozi i pita "Gdje je nasa Raina"... Hahhahahah..
Amani
Maja wrote:Nije ni čudo što se ibreti. Još da ga narod zove Mačeeeee...Zagorka wrote:joj ja kad ovom svom kazem da su mi fina imena isa,mak,zaid(ne znam za ovo trece ni postoji li)on se osipa
..................veli mak čuj mak........a kako ćeš sina zvati svega ti....mak......čuj mak.....(i tako pola sata ibreta
)
![]()
Te asocijacije i jesu najveci problem kod davanja imena. Meni se svidja Harun, ali imam rodjaka Haruna i sve sto mogu reci je "neka, hvalaNela wrote:Amani se i meni bas svidjalo ali komsinica od moje zaove ima cerku i po cijeli dan se na ulici krevelji "Amaaaaaaniiiiiiii", o Boze kako iritantan glas ima.Tacno mi zgadila ime
To sam i govorila, roditelji daju ime djetetu koje se njima svidjabutterfly wrote:Mogu nama imena biti najljepsa,ali kad djete poraste onda te pita: "Boga ti gdje ti je pamet bila?" Ja sam sinu dala ime Denijal,meni najljepse ima lijepo znacenje (pametan,inteligentan), da bi on sa nekih 7 godina,ako nije imao i manje, pitao me da li se moze ime promjeniti kad porastes. On bi kao ima zelju da promjeni ime, i kada sam ga pitala u koje, on ko iz topa "Kerim". Mislim....
Čuo sam za ime Mirha ali Mihra?Julia-Klara wrote:To sam i govorila, roditelji daju ime djetetu koje se njima svidjabutterfly wrote:Mogu nama imena biti najljepsa,ali kad djete poraste onda te pita: "Boga ti gdje ti je pamet bila?" Ja sam sinu dala ime Denijal,meni najljepse ima lijepo znacenje (pametan,inteligentan), da bi on sa nekih 7 godina,ako nije imao i manje, pitao me da li se moze ime promjeniti kad porastes. On bi kao ima zelju da promjeni ime, i kada sam ga pitala u koje, on ko iz topa "Kerim". Mislim....
Ja sam svojima govorila da bih vise voljela da su mi dali ime Mihra kako su i planirali, bilo mi ljepse.
Sad vise nijeMoje ime mi se svidja sto ni po imenu ni prezimenu niko ne moze zakljuciti ko sam,i sta sam, jer je to "ogedalo tebe,tvog prijekla, religije, nacionalne pripadnosti"...Neka mene ovakve, neutralne i drugacije
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests