Krokodil Behko wrote:
Pa eto. Osim bježanije iz škole poprilično smo bili slični. Ah ..da. Volio sam piti sokiće.

Moderator: spacebound
Krokodil Behko wrote:
Pa eto. Osim bježanije iz škole poprilično smo bili slični. Ah ..da. Volio sam piti sokiće.
Sta cu moram se braniti tako je uvjek bilo, neko se uvjek brani, a nekom ni cipka ni biseri ne pomazu niko ne napada.Calla wrote:Pa znala sam ja da si ti slabic.[/quoteRuana wrote:Calla wrote:Ruana wrote:Kazu da sam bila razmazeno deriste, da sam sve na suze dobivala, da sam vristala za svaku sitnicu, da nikad nista nisam htjela jesti osim eurokrema i rize. A kasnije sam bila kazu uobrazena.pa nisam ja dzabe napisala ,da se tebe bojim !!!:plavi
uobrazena ,,vristala za svaku sitnicu ,razmazeno deriste ,,!!(ha)??
de ba spusti taj mac na zemlju ako smijes
(moram ti ja pokazivati kako se cupa za kikice)![]()
poznato mi malo ovo,Tita miPeggy Sue wrote:Pokazivala sam simptome ludila koje me sad prati.. Da su mi pridavali malo paznje danas bih mozda bila sasvim normalna...
Bila sam zaista dijete za proucavanje...
Imam osjećaj da si insektima čupao krila, gađao mačke praćkom itd.Bla wrote:milosrdan
Sviđa mi se ovakav tip... prvo divlji dječak a zatim mudar čovjek.Salahuddin wrote:Ne volim ni da se sjetim. Bio sam malog rasta ali sam pravio probleme gdje god da dodjem. Disciplina mi je najcesce bila "dovoljan" a i to sigurno samo iz razloga sto sam skoro iz svih predmeta imao petice...Ali eto, odrastoh i pretvorih se u jedno jako mirno celjade koje je tesko vise izazvati na fizicki obracun (ne znam je li to zbog toga sto stalno nosim pistolj pa ljudi nisu voljni ili sta je...)
Misliš da sam bila dječak prije nego sam izrasla u ženu?laganini wrote:mogu mislit tebe u diječačkim danima
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests