Muftija Muamer Zukorlić

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Ruana
Status: Offline

Re: Muftija Zukorlić godinama ne plaća struju, dug 45.000 eu

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 14:00

Pa sto ce placat nema u Srbiji hiljadu muftija samo je jedan Zukorlic

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 26 Mar 2013, 16:09

Koji licemjer, od vjere pravi cirkus
Jos gore sto ima toliko budala da ga slijede zatvorenih ociju :grana

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 16:18

Danas je moderno izokrecati vjeru. Radim u istoj zgradi gdje je i Bosnjacki Kulturni Centar, i gledam kako petkom pravo sa dzume odose preko puta na pivu, i onda na sav glas raspravljaju kako nas predsjednik iskrivjuje islam zato sto ima dvije zene.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9467 times
Been thanked: 11217 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 26 Mar 2013, 16:21

Ruana wrote:Danas je moderno izokrecati vjeru. Radim u istoj zgradi gdje je i Bosnjacki Kulturni Centar, i gledam kako petkom pravo sa dzume odose preko puta na pivu, i onda na sav glas raspravljaju kako nas predsjednik iskrivjuje islam zato sto ima dvije zene.
A o kojem je predsjedniku riječ? Ne skontah. Jel predsjednik Danske ili?

Šta ćemo sa ovim upadom Zuketovih ljudi na TV stanicu?

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 26 Mar 2013, 16:30

Ruana wrote:Danas je moderno izokrecati vjeru. Radim u istoj zgradi gdje je i Bosnjacki Kulturni Centar, i gledam kako petkom pravo sa dzume odose preko puta na pivu, i onda na sav glas raspravljaju kako nas predsjednik iskrivjuje islam zato sto ima dvije zene.
I po tebi ovi sto piju (obicni ljudi) iskrivljuju vjeru vise od jednog muftije ili presjednika koji su zaduzeni a i placeni da pokazu pravi smisao vjere i vjerovanja ?

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 16:34

Predsjednik Islamske Zajednice Bosnjaka u Danskoj.
Pa rekoh maloprije da je u Srbiji pola nacije mafija a ostali turbo folk zvijezde. I ministar ima svoju mafiju i predsjednik svoje cetnike pa mora i muftija.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9467 times
Been thanked: 11217 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 26 Mar 2013, 16:36

Ima veze. Ponekad mi se Drina učini 1000 kilometara širokom. taman toliko razlike ima.

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 16:44

mailed wrote:
I po tebi ovi sto piju (obicni ljudi) iskrivljuju vjeru vise od jednog muftije ili presjednika koji su zaduzeni a i placeni da pokazu pravi smisao vjere i vjerovanja ?
Ne postoji islam za obicne ljude i za predsjednike. A ovaj nas predsjednik uopste nije placen za to radi volonterski. A po islamu on ima pravo imati dvije zene a ovi kad vec pricaju o pravilima islama ne bi trebali piti.

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 16:47

Krokodil Behko wrote:Ima veze. Ponekad mi se Drina učini 1000 kilometara širokom. taman toliko razlike ima.
Pa zato kazem bas zbog Drine.

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 26 Mar 2013, 16:57

Ruana wrote:
mailed wrote:
Ne postoji islam za obicne ljude i za predsjednike. A ovaj nas predsjednik uopste nije placen za to radi volonterski. A po islamu on ima pravo imati dvije zene a ovi kad vec pricaju o pravilima islama ne bi trebali piti.

Ali postoje obicni vjernici i postoje hodze, muftije... koji su zaduzeni da sire boziju rijec kako to oni kazu i kao takvi trebali bi biti besprijekorni
Ali vaznije je da on zine na sav glas kako je veliki musliman i vjernik i da mrzi sve je drugacije, to sto krade laze.... neme nikakve veze

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 17:03

Ja ga nisam vidjela da krade, ni cula da laze. Naprotiv cesto se slazem sa njegovim izjavama. A oni oko njega drugi i drugaciji su me ovdje dotjerali, drzavu unistili sve u ime vjere i sa kult vodjama na celu. Prema tome o njima mislim isto sto i oni o meni.

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust » 26 Mar 2013, 17:59

Neka njemu ovaca da mu skupe za novi BMW, a to sto krade, sta ima veze. :roll

Ruana, neplacanje struje je kradja.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 356 times

Post by harlekin » 26 Mar 2013, 18:23

Ruana wrote:Neka nama naseg muftije, sta ima veze sto ne placa struju, ne placaju je ni politicari, sta ima veze sto ima naoruzanu mafiju oko sebe, pa najveci dio Srbije je mafija, sta ima veze sto ima dosta zena, moderno je imati ljubavnicu a on to ne krije kao drugi. Meni on bas simpa.
i meni je to bas cool i simpa i ja bih to volio tak imat i radit ali tad bi morao bit neki narko bos ili svodnik
a ne muftija i sramotit vjeru :dole

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3872 times
Been thanked: 2914 times

Post by Pasaga » 26 Mar 2013, 18:39

harlekin wrote:
Ruana wrote:Neka nama naseg muftije, sta ima veze sto ne placa struju, ne placaju je ni politicari, sta ima veze sto ima naoruzanu mafiju oko sebe, pa najveci dio Srbije je mafija, sta ima veze sto ima dosta zena, moderno je imati ljubavnicu a on to ne krije kao drugi. Meni on bas simpa.
i meni je to bas cool i simpa i ja bih to volio tak imat i radit ali tad bi morao bit neki narko bos ili svodnik
a ne muftija i sramotit vjeru :dole
nije to col i simpa,to je hrabrost i odgovornost.
Ima Sandzak..Ljajica,Ugljanina...ko to od njih ima muda da se suprostavi Tadicu,Seselju,Kostunici...Nikolicu grobaru....
Narod ih je izabrao,a sta oni rade...nepimjerno je da pisem.
Vise je uradio za narod Sandzaka u zadnju godinu nego sto su drugi uradili od 45 pa do danas.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 356 times

Post by harlekin » 26 Mar 2013, 19:44

e jake hrabrosti ne platit racun za struju :plavi
nebi muftija trebao bit covjek od vjere?
ljudi imaju obicaj radit gluposti pa gurnut vjeru ispred sebe,nimalo odgovorno ni hrabro po mom misljenju,
cak stavise kukavicluk,koji vrag ce mu mafija ak je fin i uzoran vjernik?
tukmaz jedan sto bi reko nas narod iako pojma nemam sta znaci rijec tukmaz,(mozda jednom bila neka tuka koja je puzala,pa bila pola tuka pola gmaz=tukmaz) :kafa

Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Nela » 26 Mar 2013, 19:48

Ovo je stvarno sramota za nasu vjeru, nas narod, zar treba da nam je ogledalo neki sljam. On bi trebao da daje pozitivne primjere narodu a ne da uci narod da se poistovjecuje sa stokom koja nam vlada drzavom.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica

Bahra
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 3 times

Post by Bahra » 26 Mar 2013, 19:55

On se izgleda nafu'ro da mu je sandzak dedo u testamentu ostavio,pa se ponasa kao kabadahija i iznad zakona. Ovako nesto je dno dna i za politicara, a ne nekoga ko je duhovni vodja, i neko ko treba biti primjer. Bez obizra gdje zivi zakon treba postovati, ovako on je samo jedan obicni lopov.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3872 times
Been thanked: 2914 times

Post by Pasaga » 26 Mar 2013, 19:59

..gospodo draga.... :cvijece
ocito je da niste pratili njegov rad,a doprinos izgradnji tih vjerskih institucija da i ne govorim.
Afirmaciju koju i ambijent je stvorijo kudikamo podnosljivijom i prihvatljivijom za taj dio podneblja.

:kafa
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Ruana

Post by Ruana » 26 Mar 2013, 20:07

Pasaga wrote:..gospodo draga.... :cvijece
ocito je da niste pratili njegov rad,a doprinos izgradnji tih vjerskih institucija da i ne govorim.
Afirmaciju koju i ambijent je stvorijo kudikamo podnosljivijom i prihvatljivijom za taj dio podneblja.

Ma neka nama Kacavende.

Bahra
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 3 times

Post by Bahra » 26 Mar 2013, 20:11

Pasaga wrote:..gospodo draga.... :cvijece

I sad mu to daje za pravo da ne placa racune? Da bude oligarh? Reci mi da li je Danski kralj oslobodjen placanja svega? Jos da se razumjemo,njemu je Danska ostavljena u nasljedstvo.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...

Post Reply

Return to “EX YU”