Maca wrote:Dobila sam vibrator na poklon, ali ne mogu reći da mi pruža zadovoljstvo kao k..... Više ga koristi moj ljubavnik. Voli kad mu ga guram u guzu, što i mene nevjerovatno uzbuđuje.
e jes'ti ljubavnik!?...gdje ga nadje jadna nebila!?

Moderators: spacebound, Duminjo
Maca wrote:Dobila sam vibrator na poklon, ali ne mogu reći da mi pruža zadovoljstvo kao k..... Više ga koristi moj ljubavnik. Voli kad mu ga guram u guzu, što i mene nevjerovatno uzbuđuje.
Ti kao da u rat krenesburek67 wrote:...,curo,pravi muskarac,ali bas pravi ebe sve redom ispred sebe(ispred svog koplja)...i nikad nece dozvolit da mu bilo ko i sta dodje iza...kao u ratu;"kokas" sve ispred sebe dok si sposoban,dozvolis li jednom da ti neko dodje iza ledja-NEMA TE!...tako ti je to...
tako je,prije no krenem vanka prvo sto uradim je da dobro "naostrim koplje" za "dvoboj"Mister No wrote:Ti kao da u rat krenesburek67 wrote:...,curo,pravi muskarac,ali bas pravi ebe sve redom ispred sebe(ispred svog koplja)...i nikad nece dozvolit da mu bilo ko i sta dodje iza...kao u ratu;"kokas" sve ispred sebe dok si sposoban,dozvolis li jednom da ti neko dodje iza ledja-NEMA TE!...tako ti je to...
![]()
...što navodi na zaključak da više vremena provedeš ti gladeći ga nego žena "u tebe"Sheval wrote:Nisam tu da sudim,niti da donosim neke zaključke ali ipak imam neko svoje mišljenje.
Mislim da svaka žena najbolje poznaje samu sebe.
I shodno tome,zna kako će sebi najbolje ugoditi.
Gdje,kada,koliko jako...
Isto kao što ja svog drugara poznajem kako ga nijedna žena neće nikada upoznati![]()
Uostalom,to je ženska intima...i ne volim sve znati.
Volim tajne i misterije
Sheval wrote:Dobar je vibrać i za luk saditi.
biće da je neki tanji,pogotovo ako je bijeli luk u pitanjuCallaclassicgirl wrote:Sheval wrote:Dobar je vibrać i za luk saditi.gdje se toga sjetiii,,da mi je samo znati koji model ti je najdrazi kad ga gurnes u gredicu
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests