oooooh..Gospođa Brams wrote:ja sam se zaista danas skoro onesvijestila u tramvaju

Ne bih se sad vozio tramvajem, ma ni da je besplatno

Moderator: spacebound
oooooh..Gospođa Brams wrote:ja sam se zaista danas skoro onesvijestila u tramvaju
gejsha wrote:Jučer su me udavili neki bosanci u autobusu. Do Mostara je on ponavljao kako je njemu vruće i kako nama nije, jer smo mi navikli na to.
Nama je vruće samo kad je preko 40 stepeni..
Ma znam da niste, ali ovaj je baš bio dosadan. Kao da je samo njemu vruće, a svi ostali dobro podnose vrućinu.Krokodil Behko wrote:Jooo.. izvini gejsha.. Nismo svi takvi
gejsha wrote:Jučer su me udavili neki bosanci u autobusu. Do Mostara je on ponavljao kako je njemu vruće i kako nama nije, jer smo mi navikli na to.
Nama je vruće samo kad je preko 40 stepeni..
Callaclassicgirl wrote:u Africi u sobi bez klime se okupas pod hladnom vodom i to dobrovoljnoMaja wrote:Ja se ne mogu tuširati potpuno hladnom vodom. Ama nema šanse...da mi je ne znam kako vruće.
Nurudin priča nama koji smo doživjeli +50 ili 52 u hladu, nisam sigurna (jedne godine na Bišću).
A sjećam se kad smo mijenjali u sred ljeta prozore i vrata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj bože. Sto stepeni, prašine svukud, a nemaš gdje ni sjesti i još moraš sve to čistiti nekih desetak sati. Mislim da sam taj dan popila 10 litara vode.
,,ja sam odsjela jednu noc u manastiru kod casnih sestara i imala sam osjecaj da se soba u kojoj sam spavala zagrijala i do 80°C,
upravo hladan tus mi se ucinio kao najveci spas ili bjeg od vrucine
trenutni zivotni uslovi nam na brzinu promjene i naviku,,,
Jedan sam od ljudi koji tesko, izuzetno tesko podnosi vrucinuKako se rashladjujete?
Ima li išta osim tuširanja, da dodjete sebi od vrućine?
Općenito, kako se nosite sa vrućinama?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest