Ti si Dust garant visa, cim ti smeta.

Moderator: spacebound
179Gospođa Brams wrote:koliko si visoka?Dust wrote:Visoki muskarci su dosta privlacniji, i to je fakt.
Ali sta je sa visokim zenama? Nikada nisam bila odusevljena svojom visinom i mislim da mi je uvijek vise stetila nego bila od koristi.. ne znam
Dobro, dobro. Glavu gore. Ima ih puno, koji su skloni visokim curama.Dust wrote:179Gospođa Brams wrote:koliko si visoka?Dust wrote:Visoki muskarci su dosta privlacniji, i to je fakt.
Ali sta je sa visokim zenama? Nikada nisam bila odusevljena svojom visinom i mislim da mi je uvijek vise stetila nego bila od koristi.. ne znam
evo daću ti pola centimetra pa da budemo iste visineDust wrote:
179
My girlDust wrote:179Gospođa Brams wrote:koliko si visoka?Dust wrote:Visoki muskarci su dosta privlacniji, i to je fakt.
am
kompatbilna visina za svasta..nestaMajor wrote:Muskarca do 170 mozes i bez zaleta preskociti,
ne ovisno o njihovoj secerli dusi....
pa po proporcijama tijela razvijaju se ruke kao i noge, a bogme i ona stvarcica,Callaclassicgirl wrote:kompatbilna visina za svasta..nestaMajor wrote:Muskarca do 170 mozes i bez zaleta preskociti,
jaoooo majore...razvijaja se sve isto,i sta ako su ruke,noge,...manje,kakve to veze ima?ne znaci ako je muskarac manji da je i manje privlacan,ti kao znas koliko je nesto nekome,i ono sto si rekao mozes ga preskociti,pa imam milion puta pametnijih stvari nego preskakati ljudeMajor wrote:pa po proporcijama tijela razvijaju se ruke kao i noge, a bogme i ona stvarcica,Callaclassicgirl wrote:kompatbilna visina za svasta..nestaMajor wrote:Muskarca do 170 mozes i bez zaleta preskociti,
dakle, koji centic vise nebi naskodio...
tako je pametna curo,stvarno mi se svida tvoj nacin razmisljanjanezaboravna wrote:France bas tako,najbolji su muzevni ,oni imaju prave kvalitete,a naravno da je pozeljno da bude malo visociji ali nije uslov.Visina nema s onim anamo cm nista moze bit i 2m a u gacama 3cm,patnja brate![]()
![]()
![]()
Hvala na komplimentu samo ja sam ti starija nisam curafrance wrote:tako je pametna curo,stvarno mi se svida tvoj nacin razmisljanjanezaboravna wrote:France bas tako,najbolji su muzevni ,oni imaju prave kvalitete,a naravno da je pozeljno da bude malo visociji ali nije uslov.Visina nema s onim anamo cm nista moze bit i 2m a u gacama 3cm,patnja brate![]()
![]()
![]()
![]()
ma hajde mlada-starija vazno je da si lijepanezaboravna wrote:Hvala na komplimentu samo ja sam ti starija nisam curafrance wrote:tako je pametna curo,stvarno mi se svida tvoj nacin razmisljanjanezaboravna wrote:France bas tako,najbolji su muzevni ,oni imaju prave kvalitete,a naravno da je pozeljno da bude malo visociji ali nije uslov.Visina nema s onim anamo cm nista moze bit i 2m a u gacama 3cm,patnja brate![]()
![]()
![]()
![]()
tako je pametna curo,stvarno mi se svida tvoj nacin razmisljanjanezaboravna wrote:France bas tako,najbolji su muzevni ,oni imaju prave kvalitete,a naravno da je pozeljno da bude malo visociji ali nije uslov.Visina nema s onim anamo cm nista moze bit i 2m a u gacama 3cm,patnja brate
Hvala na komplimentu samo ja sam ti starija nisam curanezaboravna wrote:tako je pametna curo,stvarno mi se svida tvoj nacin razmisljanjanezaboravna wrote:France bas tako,najbolji su muzevni ,oni imaju prave kvalitete,a naravno da je pozeljno da bude malo visociji ali nije uslov.Visina nema s onim anamo cm nista moze bit i 2m a u gacama 3cm,patnja brate![]()
Halo ba, ima sprej protiv komaraca a ja sam koristio u ratu i bilo je zaista superSheval wrote:Izjedoše me komarci.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests