Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Re: Žalbe i sugestije
forum je super ekipa takodje nema primjedbi samo pohvale ...
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7648 times
- Been thanked: 18058 times
- Status: Offline
e hajmo svi otvoriti najmanje po jednu temu
ako nemate inspiracije zavirite na druge forume pa nađite neku koja vam je ok, malo dodajte ili oduzmite, dvije spojite i et.....
samo da ne budu baš identične

ako nemate inspiracije zavirite na druge forume pa nađite neku koja vam je ok, malo dodajte ili oduzmite, dvije spojite i et.....
samo da ne budu baš identične
- MAN-lion's classic
- Na probnom
Fin je forum neam žalbi ali da ne pogriješim kako mogu staviti potpis.
Jednostavno neće,napišem ja text hoću da ga boldam on ništa,obojim,opet ništa,kliknem na prikaži ono samo refreshuje stranicu,ne znam namjestiti stvarno

Jednostavno neće,napišem ja text hoću da ga boldam on ništa,obojim,opet ništa,kliknem na prikaži ono samo refreshuje stranicu,ne znam namjestiti stvarno

MAN Nutzfahrzeuge...success for over 100 years...engineering the future!
Ako budete imali problema s logovanjem ili bilo čim javite se na vidovita_dzemila@msn.comMAN-lion's classic wrote:Fin je forum neam žalbi ali da ne pogriješim kako mogu staviti potpis.
Jednostavno neće,napišem ja text hoću da ga boldam on ništa,obojim,opet ništa,kliknem na prikaži ono samo refreshuje stranicu,ne znam namjestiti stvarno![]()
- Maja
- Administrator
Majo, forum ti je prva liga!!
sve je bolji i bolji, a sve zahvaljujuci tvom iskustvu, duhu, tvojoj sposobnosti i kreativnosti!
naravno, sto nimalo nije za zanemariti, jesu i sami forumasi! bas je pravi bosanski lonac :laugh
ova ideja sa radiom je super!
jedino sto bih jos dodao ovom forumu i sto bi ga upotpunilo, jesu vijesti. ali sam siguran da ce i to u skoro vrijeme biti realizovano.
zaista, od mene sve najbolje zelje i cestitke i da se ovako nastavi, ako Bog da!!
lijep pozdrav i selam svima!

sve je bolji i bolji, a sve zahvaljujuci tvom iskustvu, duhu, tvojoj sposobnosti i kreativnosti!
naravno, sto nimalo nije za zanemariti, jesu i sami forumasi! bas je pravi bosanski lonac :laugh

ova ideja sa radiom je super!
jedino sto bih jos dodao ovom forumu i sto bi ga upotpunilo, jesu vijesti. ali sam siguran da ce i to u skoro vrijeme biti realizovano.
zaista, od mene sve najbolje zelje i cestitke i da se ovako nastavi, ako Bog da!!

lijep pozdrav i selam svima!

- Maja
- Administrator

jao paparaci što me trznu. kontam šta je sad....kakva je žalba

hvala ti puno
vijesti na ovom forumu hm ne znam da mogu tj mogu umjesto aktivnih tema na portalu. znači za svaku vijest bi se na forumu otvarala tema
ne znam kakve su mogucnosti u okviru funkcija foruma. vise sam mislio ispod aktivnih tema, gdje su trenutno nekolike ankete - ako je to moguce tj izvodljivo.
- Maja
- Administrator
rekoše mi da nije moguće. al možda nisam pitala pravu osobu. pitat ću još nekog
- Angelino croft
- Osvježenje foruma
- vučica
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
znaš što bi bilo dobro...kad bi na naslovnu stranu ubacila neku lijepu slikicu˙(onako iznad imena foruma slika)...pa možda svaki mjesec mijenjala pošto ti voliš slikati...
ono otvoriš temu -IZBOR SLIKE MJESECA_ postaviš par slikica pa mi glasamo koja nam se sviđa pa je za taj mjesec postaviš...ne bi bilo loše,haaaa...,jer vidjela sam da stvarno svašta slikaš i lijepe su ti fotke
...pa da malo oživimo naslovnu stranu...
nemoj ovo primiti kao kritiku,nego kao dobru sugestiju,forum ti je odličan...to sam ti već rekla jednom prilikom,samo malo živosti i promjene...bilo bi zanimljivo...
ono otvoriš temu -IZBOR SLIKE MJESECA_ postaviš par slikica pa mi glasamo koja nam se sviđa pa je za taj mjesec postaviš...ne bi bilo loše,haaaa...,jer vidjela sam da stvarno svašta slikaš i lijepe su ti fotke
...pa da malo oživimo naslovnu stranu...
nemoj ovo primiti kao kritiku,nego kao dobru sugestiju,forum ti je odličan...to sam ti već rekla jednom prilikom,samo malo živosti i promjene...bilo bi zanimljivo...
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

- Maja
- Administrator
dobar prijedlog samo moram vidjeti s alexom kako da to realiziramo.
naravno, ako bude moguće fino ćemo organizovati kao takmičenje svaki mjesec gdje će se forumaši kvalifikovati sa svojom pjesmom, fotografijom ili crtežom. tri rada koja budu imala najviše bodova biće na portalu narednih mjesec dana i to svaka po 10 dana. mislim da bi se mogla uklopiti i pjesma, al budem vidjela s alexom
naravno, ako bude moguće fino ćemo organizovati kao takmičenje svaki mjesec gdje će se forumaši kvalifikovati sa svojom pjesmom, fotografijom ili crtežom. tri rada koja budu imala najviše bodova biće na portalu narednih mjesec dana i to svaka po 10 dana. mislim da bi se mogla uklopiti i pjesma, al budem vidjela s alexom
- vučica
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
da naravno...nije loša ni ta ideja da se doda i pjesma...to bi bilo baš super...tako bi naslovna strana izgledala puno veselije...
...samo naprijed gazdarice...bit će ovaj forum naj,naj,bolji...

***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***

- komsija
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 2 times
Da li se svi ovi forumi mogu staviti u kategorije zbog bolje preglednosti
Tada bi index bio malo veci jer bi se stvorila mogucnost otvaranja drugih podforuma ali nije problem ako to malo grupisemo
Tada bi index bio malo veci jer bi se stvorila mogucnost otvaranja drugih podforuma ali nije problem ako to malo grupisemo
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9373 times
- Been thanked: 11119 times
Ne znam da li je to bas ova tema... ali nema veze.. Vjerujem da ce svakako biti procitano... Odnosno,na ovom dunjaluku (internetu) postoji milijardu milijardi igrica.. Ali meni su najdraze dvije koje se igraju online protiv ostalih posjetilaca na tom nekom sajtu... Jedna od njih je sah. Vjerovali ili ne,cak i u 2 ujutro,tamo bude i 1000 ljudi... na sahu.. Druga je curling..to jest,pusti se cunj niz led a onaj drugi trci za njim i mete led.. Djeluje bezveze ali treba probati igrati... Odnosno,predlazem da se nabave te igrice i postave tu negdje oko foruma... Ukoliko bude uvazeno,mogu reci moderatoru o kojem je sajtu rijec,kako bi pogledala sve to na djelu.. A nije ni jednostavno naci dobro dizajniran sah online.. Ima ih na hiljade ali su samo dva dobro uradjena... et.. :basista
- Maja
- Administrator
- komsija
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 2 times
I pored najbolje volje da skuzim gdje su smajlici za chat ja do sada to nisam mogao skuziti
Iako nisam neki veliki znalac oko kompjutera eto bar bi te smajlice trebao vidjeti ccc
Iako nisam neki veliki znalac oko kompjutera eto bar bi te smajlice trebao vidjeti ccc
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
kad napises poruku, umjesto da odes na "posalji" idi na "full_editor" ili mozes cak odmah na njega pa onda napisati poruku. 
Tek sada vidjeh da pitas za chat, nisam jos tamo bila, sorry, valjda ce neko drugi moci odgovoriti na to.

Tek sada vidjeh da pitas za chat, nisam jos tamo bila, sorry, valjda ce neko drugi moci odgovoriti na to.
Last edited by bmw on 12 Feb 2011, 23:42, edited 2 times in total.
- Maja
- Administrator
nema smajlića. ja sam to davno pisala na forumu za podršku i odgovorili su mi da nažalost nema i da moraš upisivati ručno kod za smajli. a gagi reče da se to može instalirati naknadno mada sumnjam... pitat ću ga kad ga vidim
znači ručno upišeš, npr za ovaj
ide : plavi samo bez razmaka itd. kodove naravno vidiš kad pišeš post na temi-klikneš na smajli pa vidiš šta će ti pisati
znači ručno upišeš, npr za ovaj