kod nas sve andjeo do andjela, sve zapad kriv...
i pederi

Moderator: spacebound
Mozda,,,samo meni je to feminiziran muskaracJulia-Klara wrote:taj je vec gej
vila wrote:da im objasnim šta znači papak ?
eto sad...ni nick mi ne pogodiTerasa svjesti wrote:I ta je na jestu Julia klara ne treba biti parazit , mislim da isto važi podjednako kako za muškarce a tako i žene .
vila wrote:eto sad...ni nick mi ne pogodiTerasa svjesti wrote:I ta je na jestu Julia klara ne treba biti parazit , mislim da isto važi podjednako kako za muškarce a tako i žene .
Zagorka wrote:Životnu filozofiju i pouke izvlečiš iz pjesama? I to od pušenja?Krokodil Behko wrote:Julia-Klara wrote:Prije su muskarci birali punije I rumenije zene jer su izgledale zdravije I "plodnije". Sada biraju mrsavije, debelo nije in.
Tako isto I zene-prije birale "rasplodne bikove" a onda skontale da nije sve u taslacenju pa biraju muskarce koji osim jakog libida ne preza od emocija.
Gdje tu dođe pjesma od Pušenja "Nek ti pjesme piše onaj ko te kara"?
Vidiš, nastradaju i ti što pokazuju emocije. Ženska ga smota, da joj bude lijepo, da ima haos udvarača, a kara se s drugim. Pa ti budi nježan i fin.![]()
Ne znam sta je vama feminizirano,ja sam upravo ovdje naišla da se misli da muskarac koji ima čiste i lijepo uređene nokte feminiziran![]()
Znači treba biti tusko tuskavi.
Mozda su ovo i izmislili ti tuskavci da popljuju uredne muskarce jer su ljubomorni i ne da im se redovno ni okupati......
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests