on kao iz topa pred publikom daje odgovor,,,iiih i to sa pjesmom,,,,
kazem ja njemu sad ti mene moras pitati to isto,,,a on dode do microfona pa kaze :
ja tebi ,,ne smijem" to pitanje postaviti ""!

Moderator: spacebound
Tigris wrote:......dakako da nisam...ali u svakom slucaju diskretno cu se predstaviti da jesam
Tempy wrote:Nisam glavna, ja sam utješna premija u vječnom lovu na glavnu premiju kojih ovdje vidim puno.
Zasad posmatram, postavljam mrežu za lov pa ako se šta ulovi...pravim selekciju . Gledam razne sklonosti, dob, ko najbolje kuha, muzički ukus...sve se boduje. Želim glavnu premiju zato je odabir tako pažljiv.Trepavica wrote:Tempy wrote:Nisam glavna, ja sam utješna premija u vječnom lovu na glavnu premiju kojih ovdje vidim puno.
Stignes li uloviti sta ?!![]()
Kako ide lov ?
ja mislila vas dvoje vec ugovarate vjencanje, a ti ni pp nisi poslao... ne mogu vjerovat!Tempy wrote:Zasad posmatram, postavljam mrežu za lov pa ako se šta ulovi...pravim selekciju . Gledam razne sklonosti, dob, ko najbolje kuha, muzički ukus...sve se boduje. Želim glavnu premiju zato je odabir tako pažljiv.Trepavica wrote:Tempy wrote:Nisam glavna, ja sam utješna premija u vječnom lovu na glavnu premiju kojih ovdje vidim puno.
Kako ide lov ?![]()
Kad već pitaš lov ide slabo, ali da znaš ti si u užem izboru, samo da smognem hrabrosti da napišem pp, ako me neko već nije pretekao
Cekam pp...dalje nista necu komentarisati..Tempy wrote:Zasad posmatram, postavljam mrežu za lov pa ako se šta ulovi...pravim selekciju . Gledam razne sklonosti, dob, ko najbolje kuha, muzički ukus...sve se boduje. Želim glavnu premiju zato je odabir tako pažljiv.Trepavica wrote:Tempy wrote:Nisam glavna, ja sam utješna premija u vječnom lovu na glavnu premiju kojih ovdje vidim puno.
Kako ide lov ?![]()
Kad već pitaš lov ide slabo, ali da znaš ti si u užem izboru, samo da smognem hrabrosti da napišem pp, ako me neko već nije pretekao
On to polahko ..dok se odluci , treba 5 mjeseci za prvi korak...a mislila vas dvoje vec ugovarate vjencanje, a ti ni pp nisi poslao... ne mogu vjerovat!
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests