Jos jedan..
Moderator: Krokodil Behko
ovo je sin od onog lika sto pravi zgrade na stupu preko puta tibra boli ga qrac moze kupit tri takva odmah haha
Dje se to more vozit joja?Chloe wrote: 19 Apr 2019, 07:20 Jutros sam ustala još pod dojmom sinoćnjeg preticanja, i nakon spavanja mi se čini nestvarno ...
Ja sma vozila 100 km/h a preteklo me auto, prošašavši kroz špic između mene i auta iz suprotnog smjera ..
u onim našim krivinama to je izgledalo kao da se ni od kud pojavilo, preteklo, i nestalo ...
![]()
Možda sam i ja bila preumorna pa mi to sve djelovalo malo dramatičnije nego što jeste ...kako god, neugodno sjećanje.
![]()
More na avtoputu
E ovo bijaše kroz mjesto Šumatac ....ElTriconi wrote: 19 Apr 2019, 07:31Dje se to more vozit joja?Chloe wrote: 19 Apr 2019, 07:20 Jutros sam ustala još pod dojmom sinoćnjeg preticanja, i nakon spavanja mi se čini nestvarno ...
Ja sma vozila 100 km/h a preteklo me auto, prošašavši kroz špic između mene i auta iz suprotnog smjera ..
u onim našim krivinama to je izgledalo kao da se ni od kud pojavilo, preteklo, i nestalo ...
![]()
Možda sam i ja bila preumorna pa mi to sve djelovalo malo dramatičnije nego što jeste ...kako god, neugodno sjećanje.
![]()
![]()
ElTriconi wrote: 19 Apr 2019, 07:31Dje se to more vozit joja?Chloe wrote: 19 Apr 2019, 07:20 Jutros sam ustala još pod dojmom sinoćnjeg preticanja, i nakon spavanja mi se čini nestvarno ...
![]()
![]()
![]()
Hannibal wrote: 19 Apr 2019, 10:07 ja i chloe se jednom potrkali od ilidze do radara na stupu, ostavila me kod gazprom pumpe ocm
paa sta hoces brt od semafora do semafora, drag raceKrokodil Behko wrote: 19 Apr 2019, 10:10Hannibal wrote: 19 Apr 2019, 10:07 ja i chloe se jednom potrkali od ilidze do radara na stupu, ostavila me kod gazprom pumpe ocm
Jel misliš pješke, pošto tu nema ni dva kilometra?
Ma imas ljudi koji koriste poslovna vozilaElTriconi wrote: 19 Apr 2019, 07:31Dje se to more vozit joja?Chloe wrote: 19 Apr 2019, 07:20 Jutros sam ustala još pod dojmom sinoćnjeg preticanja, i nakon spavanja mi se čini nestvarno ...
![]()
![]()
![]()
Jednom sam i ja uletio u makazice, kad sam izaso iz auta noge drhte, ubi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests