Moderator: Krokodil Behko
Zasto Dizdarusa?
To, kao krivo ti, što i ti nisi obilazio vrhove Zelengore?
Mi smo od prvog do treceg osnovne isli u sumu iznad skole ko na izlet a ustvari smo kupili drva za skolu. Sreca pa se zarati
Prijatelji iz Brckog su u toku rata izbjegli ovdje.
Sirotiljo i bogu si teska
Pa treba im 3 dana da izadju iz BiH i 3 dana da udju,. Znaci ostanu dan u posjeti nekom gradu i to im je ekskurzija.
Ja konjska kola ne vozimMister No wrote: 17 Feb 2020, 16:32Pa treba im 3 dana da izadju iz BiH i 3 dana da udju,. Znaci ostanu dan u posjeti nekom gradu i to im je ekskurzija.
Razlog tako dugog izlaza/ulaza je u zakrcenju saobracaja usljed ovih "L" i zapreznih vozila.
Zivinice, danas u 14:58.
Screenshot_20200217_162219_com.android.gallery3d.jpg
Spejsi u uniformi.spacebound wrote: 17 Feb 2020, 16:48Ja konjska kola ne vozimMister No wrote: 17 Feb 2020, 16:32
Pa treba im 3 dana da izadju iz BiH i 3 dana da udju,. Znaci ostanu dan u posjeti nekom gradu i to im je ekskurzija.
Razlog tako dugog izlaza/ulaza je u zakrcenju saobracaja usljed ovih "L" i zapreznih vozila.
Zivinice, danas u 14:58.
Screenshot_20200217_162219_com.android.gallery3d.jpg
I nemoj me nervirat, banovat cu te![]()
Ne znam iskreno. Tako jedna osnovna u Sarajevu organizovala te eksurzije za 3. i 4. razred. Ne znam da li su druge osnovne to radile tad.
A nista Salih Brkic i Brod, Brodusa, Dizdarusa?Mister No wrote: 17 Feb 2020, 11:17Prijatelji iz Brckog su u toku rata izbjegli ovdje.
Vazda su spominjali tu Dizdarusa te kukali za njom i prvomajskim janjetom koje im je ostalo na raznju kad su pobjegli od cetnika.
Zbog njih me bilo koji spomen Brckog asocira na Dizdarusu.
A jasta, i ta Brodusa naročito...insomnia wrote: 18 Feb 2020, 00:00A nista Salih Brkic i Brod, Brodusa, Dizdarusa?Mister No wrote: 17 Feb 2020, 11:17
Prijatelji iz Brckog su u toku rata izbjegli ovdje.
Vazda su spominjali tu Dizdarusa te kukali za njom i prvomajskim janjetom koje im je ostalo na raznju kad su pobjegli od cetnika.
Zbog njih me bilo koji spomen Brckog asocira na Dizdarusu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest