Pa ja ne znam ni sto su pravili ove analize, kad se uvijek zna da manji grad je jeftiniji po svemu...
Moderator: Krokodil Behko
Na Balkanu ima samo jedan grad,Blackhawk wrote:Kod nas su jabuke 0.80 KM
Pa ja ne znam ni sto su pravili ove analize, kad se uvijek zna da manji grad je jeftiniji po svemu...
Imaju i Čekrčići.Znaš kako su tamo ove godine rodile kruške.Blackhawk wrote:Ima i Biograd
ovdje je sve kontra.Blackhawk wrote:Kod nas su jabuke 0.80 KM
Strašno je zato što je sramota kupovati na komad, bar kod nasRuana wrote:Pa sta je tu strasno, svugdje na zapadu mozes kupiti ne samo krompir nego sve na komade. Danci nikad ne kupuju na vrece ili kila nega sve na komade i samo onoliko koliko im treba za taj dan.
...i sve strpaš u jednu kesuZagorka wrote:Baš ovo što reče ruana,apsolutno je normalno svugdje uzeti par krompira,jednu glavicu luka,jedan paradajz i dvije banane.I toliko ti za ručak treba,a sutra te nece biti doma,pa ti ne treba nista,pa ces onda nesto drugo praviti i tako.....za par dana opet prošećeš do dućana,uzmeš par sitnica i tako.......
nigdje se ne ulazi i ne govori:daj mi kilu banana,sem kod nas......
po ovome je čitava kugla fukara.......mi naučili na vreće....kad je arfađun,Bože zakloni,ljudi kupuju po dva kanistera deterdženta za suđe,kad sam to vidjela.........isto da je oluja najavljena,i to neka od mjesec minimum.....
a ako se ne presipa sa tanjira,nije jelo......
i ako se ne može tako,kukanje je glavno
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests